Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo? ja myslim ze tam maji za damsky strih 230. uplne uprimne ja nebyla u kadernice asi 2 roky tak nevim, ale tuhle cenu bych tak jeste brala
No já si nejsem jistá, ale myslím, že v tom není mýtí a tak, že je to jen samotný střih
Tak to by mi nevadilo, na me stejne pak vzdy koukaji jak na blba kdyz to chci jen prosusit bez niceho
@nejvíczoufalá tak to zkus se zeptat, tam tě do pátku určitě vezmou
@včelička Mája to teda, ale dneska i na chvíli vykouklo slunko a my musely sedět doma ![]()
my byli dnes venku 8-9,30 a 10-12,30. chlap byl po nocni, tak sem mu dopravala klid:-)
@nejvíczoufalá teda ty si ohleduplná
já sem ráda, že se nemusím nikomu přizpůsobovat
pane bože já snad holky zjišťuju, že mi tohle naprosto vyhovuje
![]()
Tak tohle bylo vyjmecne, karosa mela audit:-) ale jinak jo, ohleduplna jsem, i kdyz vim, ze na me se kazdej vys.. kdyz budu potrebovat:-)
@nejvíczoufalá tak já bych to udělala asi taky, to je asi jasný. ale takhle si jedu sama na sebe a docela mě těší, že teď se zajímám o to o co chci já
možná to zní sobecky, ale před tím sem na sebe vůbec nekoukala, tak si to trochu užívám
Nezni to sobecky, ale me by z toho asi hrablo:-) malej je po me strasne protivnej a je pro me fakt vysvobozeni kdyz prijde chlap z te prace a najednou je klidek, malej je v pohode, smeje se. my dva spolu proste nemuzeme byt sami:-)
@Kacenka020 Kači vubec to není sobecký, víš jak já si užívám klidu když je chlap v práci ![]()
Tak holky tet sem byla mrknov na to kadernictvi u te brany. ani jsem necetla vsechno, stacilo mi neco ve smyslu zvolte si sami cenu dle kvality a nejaky rozdeleni na tridy tech kaderniku podle toho jak to umi. do toho teda nejdu:-)