Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@včelička Mája píše:
Tak jak Mořkovskej, tak Kelner poserou vše co můžou, vubec bych jim nevěřila, docela zanedbávaj pacientky
moc se omlouvám, že se sem pletu, ale musím se Mořkovskýho zastat, já s ním neměla nikdy sebemenší problém, nyní chodíme po IVF a od začátku při snažení o dítě mě v tom nenechal plácet, ale udělal vyšetření dřív, nečekal než uplyne rok, měl snahu nám pomoci a to není jen toto, vím o další holčině, kde její gynekolog určitou věc podcenil a Mořkovský jí pomohl… ono řečí může být hodně, ale pakliže nemám osobní zkušensot rozhodně bych se neodvážila někoho pošpinit
Zdravim nix:-) kacenko za me bud rada ze mas nejstarsi ditko:-
@Jindřiš já bohužel znám jiné případy, kdy to zanedbal anebo na to nepřišel, kamarádky na něj jenom nadávají a utíkají od něj. Vím co nám posílal do nemocnice a jak na něj nadávali doktoři.
Dekuji za privitani ![]()
Ja taky chodim k morkovskymu a nemuzu si stezovat, uz po pul roce co se nedarilo nam udelal vysetreni a nasadil prasky. Ale kazdy pripad je jiny a kazde sedne jiny doktor.
@Nix přesně jak říkáš, je to případ od případu. já s ním taky problémy fakt nemám, je pravda, že je málomluvnej a pokud se nezetáš tak toho moc neřekne
Holky nevite o nekom kdo by chtel ohradku? mam tady tu vetsi, drevenou- skoro neni pouzita a nam se nevejde do bytu:-(
@nejvíczoufalá jééé tak to bohužel nevím. zkus dát inzerát někam. sem, na FB, na akuro…
Fotku nemam, ale je koupena v babiez, na netu ji najdes. ty by si o nekom vedela?
@nejvíczoufalá a má polohovací dno? případně cenu? my přemýšlíme o hrádce
Dno? tohle je bez dna-myslime to same? koukni na babiez.cz je tam za cenu 1600, jelikoz neni pouzivana, chci za ni 1000
Tak to ne, my chceme s polohovacím dnem, ale mužu se zkusit poptat jestli někdo neshání