Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nejvíczoufalá to jste to vzaly hope, ale někdy je to tak lepší
a to jsi šla sem za ním do VM? a zatím všeklae bez problémů? držím palce… já sem ten půl rok sama a nějak mi to zatím vyhovuje, jen ta finanční stránka je mazec no, díky bohu za rodiče
@nejvíczoufalá píše:
Jj, stehovala no-nemela sem kam jit:-( joo, zatim ok, uvidime jak se to vyvrbi:-)
to bude určitě dobré, někdy jsou takové vzathy lepší
@nepr.neprihlasena píše:
OK
ale i tak je možné, že něco co jsis koupila prošlo mou rukou ![]()
Kacenko ja mam tolik dluhu diky drahemu byvalemu ze bych to sama nikdy nedala, a rodice sami nemaji. hlavne si rikam Mates je jeste malej, lip si zvykne a tatu potrebuje..
@nejvíczoufalá jo moji rodiče taky nemají, ale tak občas něco koupí Kuboj, jdem tam na oběd a to pomůže. no já mám taky nějaký problémy, ale co se dá dělat, chlap není a tak musím sama. jj to tátu potřebujou děti určitě, můj si hodně navykl na dědu.
Holky jeste jeden dotaz. potrebuju v mejte opravdu dobrou kadernici, ktera umi poradit a ma nejakou fantazii
@nejvíczoufalá ty o opravdu dobrá asi ta moe vyloženě není, nebo takhle pro mě jo… ale každýmu sedne něco jiného. ale koukala sem, že se tu otevřelo blízko kostela nove kadeřnictví a tak ho možná vyzkoušm někdy až budou na víc nějaké drobné
holky a my sme nemocný už oba, noc sem s náramně užila a sousedi asi taky
taky cekam kdy na nas neco prijde, malej jeste nemocnej nebyl.. u kostela? a v kterych mistech? jsem si nevsimla.. no ja potrebuju kdo mi poradi jak v tom budu vypadat, a da jiny navrh. nj, ale bez objednani stejne nikoho nesezenu co? potrebuju na patek a abych nedala za strihani treba 500..
Holky dobré kadeřnictví je u Malinských (kousek od specky). Tam kdysi pracovala kamarádka, která mě stříhá ![]()
Musím zaklepat my jsme naštěstí ještě zdraví, včera po očkování, ale naštěstí dobrý ![]()
No když půjdeš jako by od rosmanna pryč z města tak hned zahneš do ulice kde je květinářství a oresi ( kuchyně ) tak naproti přes silnici. a nebo v domu služeb v jedné z té ulici co se jde do náměstí, tam jsou asi nejlevnější. no jo a bez objednání tě asi nevezmou
No ja si prave vsimla ze kdyz jdes od rosmana tak v te ulici tesne pred branou maji ceduli ze berou bez objednani, ale zas je to divne ze? kdyz muzou vzit bez objednani.. chjo, ja chci ostrihat:-(
@nejvíczoufalá jooo když to je kadeřnictví docela drahý no, teda podle toho co sem slyšela
Tak to je mazec