Vysoké Mýto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepr.neprihlasena
24.9.13 20:13
@nejvíczoufalá píše:
Kacenko-malymu bude 10 mesicu. zacatkem srpna sem se mela vdavat a byvalej mi 4 dny pred svatbou oznamil ze se mnou nemuze zit. no tak sem se vzbourila, nasla si jinyho a po 3schuzkach spolu uz pres mesic bydlime. drz se!

Tak to je mazec 8o

• Citovat
  • Upravit
7119

@nejvíczoufalá to jste to vzaly hope, ale někdy je to tak lepší :) a to jsi šla sem za ním do VM? a zatím všeklae bez problémů? držím palce… já sem ten půl rok sama a nějak mi to zatím vyhovuje, jen ta finanční stránka je mazec no, díky bohu za rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.neprihlasena
@Kacenka020 píše:
Nepřihlášená ne ne já byla přímo v prodejně :D

OK :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7119
24.9.13 20:14
@nejvíczoufalá píše:
Jj, stehovala no-nemela sem kam jit:-( joo, zatim ok, uvidime jak se to vyvrbi:-)

to bude určitě dobré, někdy jsou takové vzathy lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.9.13 20:15
@nepr.neprihlasena píše:
OK :kytka:

ale i tak je možné, že něco co jsis koupila prošlo mou rukou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 20:16

Kacenko ja mam tolik dluhu diky drahemu byvalemu ze bych to sama nikdy nedala, a rodice sami nemaji. hlavne si rikam Mates je jeste malej, lip si zvykne a tatu potrebuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
24.9.13 20:21

@nejvíczoufalá jo moji rodiče taky nemají, ale tak občas něco koupí Kuboj, jdem tam na oběd a to pomůže. no já mám taky nějaký problémy, ale co se dá dělat, chlap není a tak musím sama. jj to tátu potřebujou děti určitě, můj si hodně navykl na dědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 20:35

Jj, ja vim, je to tezky..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.13 20:59

Holky jeste jeden dotaz. potrebuju v mejte opravdu dobrou kadernici, ktera umi poradit a ma nejakou fantazii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
25.9.13 14:59

@nejvíczoufalá ty o opravdu dobrá asi ta moe vyloženě není, nebo takhle pro mě jo… ale každýmu sedne něco jiného. ale koukala sem, že se tu otevřelo blízko kostela nove kadeřnictví a tak ho možná vyzkoušm někdy až budou na víc nějaké drobné :D holky a my sme nemocný už oba, noc sem s náramně užila a sousedi asi taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 15:27

:-( taky cekam kdy na nas neco prijde, malej jeste nemocnej nebyl.. u kostela? a v kterych mistech? jsem si nevsimla.. no ja potrebuju kdo mi poradi jak v tom budu vypadat, a da jiny navrh. nj, ale bez objednani stejne nikoho nesezenu co? potrebuju na patek a abych nedala za strihani treba 500..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
včelička Mája
25.9.13 15:57

Holky dobré kadeřnictví je u Malinských (kousek od specky). Tam kdysi pracovala kamarádka, která mě stříhá :-))

Musím zaklepat my jsme naštěstí ještě zdraví, včera po očkování, ale naštěstí dobrý :))

• Citovat
  • Upravit
7119
25.9.13 16:02

No když půjdeš jako by od rosmanna pryč z města tak hned zahneš do ulice kde je květinářství a oresi ( kuchyně ) tak naproti přes silnici. a nebo v domu služeb v jedné z té ulici co se jde do náměstí, tam jsou asi nejlevnější. no jo a bez objednání tě asi nevezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.13 16:32

No ja si prave vsimla ze kdyz jdes od rosmana tak v te ulici tesne pred branou maji ceduli ze berou bez objednani, ale zas je to divne ze? kdyz muzou vzit bez objednani.. chjo, ja chci ostrihat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
25.9.13 16:54

@nejvíczoufalá jooo když to je kadeřnictví docela drahý no, teda podle toho co sem slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová