Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, mám takovej možná hloupej dotaz.
Myslíte si, že je vhodné jít s 3 měsíčním miminkem na výstavu psů? Měla jsem v plánu ho vzít v Manduce, ale nejsem si jistá, jestli je to dobrý nápad
. Co myslíte? Děkuji.
Já bych taky šla
Celý den tam určitě trajdat nebudete. A pokud se mimču v Manduce líbí, tak proč ne?
Ahojky tak my jdeme taky na výstavu a bereme sebou v kočárku 8 měsíčni mimčo.Jedeme vystavovat dva pejsky.Je tam sice hodně lidí,ale da se projít,protože ty prostory jsou dost velké. ![]()
Jako divák klidně, jako handlerka … taky se to dá pokud nepotáhneš celý výstavní kemping sama a budeš mít hlídání po dobu, kdy budeš se psem v kruhu. ![]()
Kamoska chodila s malou po vystavach od 3 tydnu:D ale v kocare, ne v nositku. Vydrzi ti v manduce tak dlouho?? Nase mala tam vydrzi tak hodinu v kuse, pak ji musim tak na pul hodiny vytahnout aby se protahla a pak ji tam muzu zase strcit.
s klárkou jsme byli na veletrhu bydlení hned na konci šestinedělí. tenkrát jsme ji nesli ve vajíčku a já proklínala ten blbý nápad
vem si s sebou do zálohy i kočárek, ať můžeš manducu a kočárek střídat.
Ahoj, s R1 jsme byli na svetovce v Bratislave v jeho 2 mesicich, od rana do vecera, v tomhle veku je to jeste prcek malickej a precka to bez problemu, kdyz bude mit kde spat a co pit
Jo a vystavovala jsem a nebyl problem, tu chvilku pohlidaly kamosky.
Tehdy jsem jeste nenosila, takze se bud choval nebo drandil v kocarku, na dalsi vystavu v pul roce uz „sel“ v Becu, nicmene jsem pro jistotu brala kocar na spani, preci jen cely den v tahu se nosit neda.
Ale jestli jdes jen na cumendu, tak staci ta Manduca, ty dve tri hodky zvladnete ![]()
Já teď byla na MVP v Českých Budějovicích a byla tam taková spousta rodin s dětmi, že bys koukala - od prcků v kočárku po větší … nevidím na tom nic špatného ![]()
Jééé, tak to jste mě všichny potěšily
, moc děkuju za příspěvky, kočárek do auta do zálohy určitě vemem a když bude potřeba, tak ho vytáhnem, nejsem totiž moc pro nosítka na delší dobu, navíc nevím jak dloho v tom prcek vydrží, chodíme v manduce zatím jen venčit na rychlovku, jinak jezdíme pořád v kočárku. Problém je, že máme Mutsyka, což je docela mohutnej kočárek s parádníma kolečkama a jak si představím ty hovínka a pak je dloubat z těch koleček
, to se mi moc nechce, ale když bude potřeba, nic jiného mi nezbývá.
gsimča: budu držet palečky
, já jdu už jen jako divačka bohužel
.
Jen koukat a pozdravit známé, „výstavní kariéru“ jsme už bohužel ukončili
![]()
Jasně, klidně jeďte. My jsme začli znova jezdit od 2 měsíců. Když jsem šla se psem do kruhu, tak hlídal manžel. A pokud navíc ještě kojíš, tak je úplně v klídku, všechno máš s sebou. Doporučuji ale vzít kočárek, je to praktičtější.
No, ale záleží, jak dlouho tam budete. Pokud jen chvilku, tak manduca stačí. Jinak s kočárkem. ![]()