Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My byli v 6 mesicich a meli jsme kocar i manducu, dalo se i vystavovat, mala si to uzila a hovinka sme zadne nenabrali ![]()
@Bemula Děkuji
A jakého máte doma pejska? My máme kavalírky BH a TR.
My máme doma 2 yorky, kolem jich je hodně (bezpapíráků), ale málokdo viděl výstavního, moc mě bavilo starat se mu o srst, hlavně když už ji měl až na zem, byl i šikovný, někakej ten titul získal a to i v tak velké konkurenci, protože yorků na výstavách je hodně, být v kruhu třeba s 10 psama bylo úplně normální, měli jsme i 16 psů ve třídě. Ted už na to není čas, protože to pěstování strsti fkt zabere času, ale až nám mimi vyroste, plánuju znova začít. Chybí mi to
.
Kavalírci jsou pěkní pejsci, budu držet palce a pak se pochlubte jak jste dopadli, pochopila jsem to dobře, že dete na výstavu do Ostravy? A který den jsou kavalírci?
@Bemula jedeme do Ostravy a je to v neděli.TR jde poprvé je to štěně,ale je moc pěkný,nádherné zuby i postavení tak šance je veliká hlavně na zápis do papíru,protože bude v kruhu sám takže první místo to jistí
BH jde podruhé a budou v kruhu jen dva
a to ještě se svým bráškou a to je velký krasavec, takže budeme mít druhé místo
Pak se ozvu co a jak
![]()
Chystáme se do Ostravy s malou na čumendu, nevíte náhodou, kolik se platí vstupné, když jdu bez psa? Nemůžu to nikde najít…
Chceme omrknout nějaké kandidáty (plemena) na budoucího kámoše…
No, já doufám, že to jde, taky to máme v plánu, až se malej narodí. Kuli těhu jsme veškerý vystavování museli odložit, tak budeme dohánět ![]()
@gsimča píše:
plus parkovné na celou dobu a to nevím jistě asi 50,–
To vyrazíme asi vlakem, aspoň bude výlet=), Ostrava je kousek a lepší, než se tam někde motat autem. A tramvaj jede až na výstaviště.
Ahojky tak jsme dojeli domů.Na výstavě bylo super,lidi jak opic a parkovné 150,– ![]()
Umístěni je tak jak jsem psala výše BH-V2 a TR-VN1 super hodnocení
![]()
Jé tak to gratuluju
a budu držet palce na další výstavu
. Kam se chystáte příště?
No to pěkně podražili to parkovné, lumpové
.