Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni, tak se k vám opět obracím, abyste mi poradily. ![]()
Od zítra mají děti ve škole volno, manžel je pryč a já nevím co bychom mohli podniknout. 4 dny jsou docela dost a tak jsem původně myslela, že bychom mohli jet někam do ciziny, na těch pár dní.
Pažíž apod. mi přišla jako hloupost, tolik peněz za 4 dny, takže jsem hledala něco zajímavějšího a do rány mi přišel Tropical Islands.
Peníze problém nejsou, ale spíš to, že máme 4 děti a manžel je pryč, takže bych s nimi jela jen já sama. Je to dobrý nápad?
Nevím jestli je tam uhlídám, ale zase si myslím, že to tam může být úžasný. Cesta by měla trvat něco kolem 3,5 hodiny, což bychom také přežili.
Tak, co myslíte, máme vyrazit do Tropicalu? Jsem si jistá, že dětem se ten nápad zalíbí, ale teda nechce se mi balit věci a jít nakoupit, ale tak to se nějak pořeší.
Co všechno mám vzít s sebou?
Díky za odpovědi. ![]()
Noo záleží, jak jsou děti velké, jestli je uhlídáš ve vodě
Čtyři dny mi přijdou hodně na to, že byste měli na programu jen toto ![]()
A kde byste spali? Tam ve stanu nebo někde jinde?
Nevím, jak jsou staré děti, ale osobně bych jela na den s eventuelním přespáním. Za 4 dny bych se zbláznila. Jednak tam bude strašně naboucháno, budete mít problém v tolika lidech najít lehátka. Ležet na písku je dost humus, lidi tam přesto chodí, písek všude. Když je tam hodně lidí, což je vždy o víkendu, natož o prázdninách, tak je to masakr i ve vodě. Plus hluk, vše drahé. Sama na 4 děti-brrr.
No pokud se rozhodnete jet, tak mne napadají župany, protože mi přijde, že přesto, že je tam nějaký 28 stupňů, tak se rozhodně hodí, spíš mi tam bylo chladněji.
Pokud nemusíš řešit prachy, tak vyražte. Myslím, že to může být parádní výlet. Jen mě napadá, těch volných dnů je 5, ne?
Dětem je 6 let, 8 let a 2× 19 měsíců.
Buďto bychom byli ve stanu nebo na lehátkách, ale spíš v tom stanu.
Teď, když nad tím přemýšlím, možná by stačily dva dny. Čtvrte a pátek a o víkendu bychom mohli zůstat u rodičů na severu čech.
Ale zase než to projdeme, tak to chvilku bude trvat.
@Gituš píše:
Dětem je 6 let, 8 let a 2× 19 měsíců.Buďto bychom byli ve stanu nebo na lehátkách, ale spíš v tom stanu.
Teď, když nad tím přemýšlím, možná by stačily dva dny. Čtvrte a pátek a o víkendu bychom mohli zůstat u rodičů na severu čech.
Ale zase než to projdeme, tak to chvilku bude trvat.
Statečná ženo-2krát 19 měsíců
uááá. Jestli můžeš nechat ty starší děti bez dozoru, tak by to bylo jednodušší. Je tam (placené zvlášť) velký prostor s prolejzačkami a tak.
Nebála bych se, že to za 2 dny nezvládnete.
@Paoloska píše:
Pokud nemusíš řešit prachy, tak vyražte. Myslím, že to může být parádní výlet. Jen mě napadá, těch volných dnů je 5, ne?
To je, ale v pondělí, už chci být doma, to víš Velikonoce ![]()
Já bych se sama s dětma bála,je to daleko,neznámé a tamto taky neznášakor když budou chtít plavat
No tak to jsi odvážná, 2×19 měsíců
My když jedeme s manželem do aquaparku, máme co dělat uhlídat jednoho tříletýho ![]()
Já si taky myslím, že dva dny budou stačit, to je moře času na to to všechno projít ![]()
Ja bych spis vyrazila nekam do rakouska na hory do penzionu, kde by byla moznost hlidani deti kdyby sis chtela zajit do bazenu, na masaz nebo virivky, prochazka po okoli pro vsechny. ![]()
Já bych jela, pokud máš starší děti poslušné a buď dobře plavou nebo si vystačí v mělčí vodě, tak proč ne.Já chodila do aquaparku sice jen se třema ale věkově rok, 3 roky a 6let a taky jsme to v pohodě zvládli.
Tak to já se nebojím, jsem zvyklá cestovat a také dlouho řídit. Děti jsou hodné a naštěstí poslouchají, takže nevidím problém v tom, že bych starší děti mohli být samy v bazénu, Abby asi dám pro jistotu rukávky, plavat sice umí, ale co kdyby…
A mladší holky jsou sice šídla, ale myslím, že to zvládneme.
Já ti stejně fandim i přes tu drobotinu. Já tohle milovala, narychlo výlety sama s dětma, mám teda jen dva kluky, ale věřím, že svoje zvládneš, to by jsi o tom ani nepřemýšlela.
já bych sama nejela ani náhodou.Je to blbost a všude tam chtěj,aby jsi si na dítě dohlídla a to teda nevim,jak uděláš když budou chtít na jinou atrakci.Vem sebou bezdětnou kamarádku..
Starší asi budou v pohodě, ale těžko říct, co ty dvě malé děti.
Osobně bych vyrazila (kdybych nemusela řešit finance) na něco takového - http://www.austria.info/…1653733.html .