Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak ja mam od narozeni male ( je ji pres rok) to same. Myslim si, ze to bude tim, jak ji porad meju prdelku, vymyvam lahvicky a vlastne mam ruce cato ve vode. Kazdopadne na noc silnou vrstvu vazeliny a pres den krem s olivovym olejem. Ten jediny pomaha, vyzkousela jsem uz vsechno ![]()
@mattez
Ono už to pak může být ale i o zvyku, já jsem si třeba utvořila závislost na balzám na pusu, jak ho zapomenu a jsem venku, tak jsem nepříčetná, takže opatrně… ![]()
No, me to dost stve jako :/ nemuzu pohladit ani pritele pres tricko treba, by mi z toho
ja zkusim mozna zajit na to kozni, jestli to nemuze byt nedostatkem neceho v tele, nebo jestli by se to aspon trochu nespravilo, pak sem pisnu vysledek, ale nevim jeste, kdy budu mit cas tam zajit ![]()
Jak uz tu nekdo pose, tak modra indulona super! jsem atopik a pomaha mi vic nez leky a mazadla od doktora. namaz ale tlustou vrstvu
Glycerinový krém od Avonu je už dlouho jen nepravidelně v katalogu, ale myslím, že každá poradkyně by měla vědět, který to je. Dřív býval 125ml a teď se objevuje nejčastěji kolem vánoc. Dělají i jiné glycerinové krémy a nejsou špatné, ale ten první, co dělají už léta mi nakonec vždy vyhovoval nejvíc. Zkus se zeptat nějaké té avon lady, určitě poradí, který je ten obyč. glycerinový. Teď v posledním katalogu jsem ho nenašla ![]()