Vysusene telo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
972
23.1.10 13:50

Vysusene telo

Ahojky.. nejakou dobu si hlidam jidelnicek. Od te doby mi strasne usycha pokozka. Hlavne ruce a nohy. Manzel mi tvrdi ze mi chybi nejake vitaminy. Mazu se po kazdem sprchovani. A i presto ruce a nohy mi uplne praskaji. Prosim poradte co mam delat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
23.1.10 14:21

A piješ dost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
23.1.10 15:24

No ono je to taky obdobím, je zima, pokožka nedýchá, je víc vysušená.
Já touhle dobou jsem vysušená jak treska :lol: Mažu a mažu a mažu, nic jiného stejně nezabírá. Tak vydrž do jara :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
23.1.10 16:26

ja s tim pres zimu mivala tez vzdy problem a tuhle zimu je to horor/ale ted je to u me i tehotenstvim/… ted mam od lekarky krem, ale z domacich zdroju mi pomahal obycejny olej/slunecnicovy, pry i olivovy/…namazat na noc, nejake stare pyzamo/radeji/ a bylo lip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.1.10 18:13

Kvalitní olivový olej opravdu pěkně hydratuje.
Namažu jím občas i malého i sebe a ani po něm němám takový ten mastný ulepený pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
23.1.10 22:40

Ahoj. Taky mi praská kůže na rukou. Nic mi nepomáhalo, ani olejové zábaly atd. Až jsem někde na netu vyčetla radu, že pomáhá Vazelína s měsíčkem Balea z DMka. Fakt mi zabrala a nemůžu si ji vynachválit!! Dokonce i pěkně voní. Tak to zkus, nevyjde draho - 150ml za asi 40Kč. Aki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
23.1.10 22:44

Používala jsem ji, když jsem si vzpomněla, cca 2× denně. Namazat vrstvu, pěkně vmasírovat a nechat vstřebat. Netrvá to dlouho. Kdyby jo, tak to za 10-15 minut utři do ubrousku.Teď si ruky mažu jednou za týden a úplně to stačí.
A k tomu jídelníčku - nezapomínej na tuky (kvalitní, rostlinné). Zařaď semínka a ořechy. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
24.1.10 11:35

Anquo piju dost..2,5 az 3l… normalne si to nehlidam ale ted ano..

Moc vam vsem dekuji za rady.. vyzkousim tu vazelinu. Protoze je to opravdu silne :-(
a asi si taky udelam ten olejovy zabal aspon na ty nohy.Olej pouzivate normalne na vareni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
25.1.10 21:34

Ahoj. Olej používám olivový panenský. Ozvi se, jestli ti ta vazelína pomohla, celkem by mě to zajímalo.
Měj se. Aki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.1.10 21:43

Používám bambucké máslo nebo olivový olej, bez něj jsem v zimě jako sušina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
27.1.10 20:29

Ahojky tak jsem se konecne dostala do DM.. vazelina opravdu nevoni zle..koupila jsem s mesickem.. a myslim ze je opravdu dobra.. konecne se nelepim ke koberci jako suchy zips :-( Mazu zatim tak trikrat za den..i ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
30.1.10 08:29

Jsem ráda, že ti to pomáhá :palec: .
Ještě k nohám - skoč si na pedikúru. Měla jsem v létě podobný problém. Na pedi jsem neměla čas, tak jsem si nohy každou chvilku šmirglovala speciálním brouskem. Ale určitě by bylo lepší odborné ošetření.
Tak ať se daří, Aki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast