Vysvědčení.. :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
27.6.14 14:08

A já mám otázku, dostal tady nějaký prvňáček jinou známku než jedničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
27.6.14 14:24
@Lasotka píše:

U nás ve škole dostávají prvňáci dvojky na vysvědčení běžně, vloni měla na konci roku samé jedničky přesně půlka prvňáčků, letos ještě méně :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
27.6.14 14:30
@Lasotka píše:

Jo, dokonce znám případ, kdy paní učitelka dala dítěti 2 z výtvarné výchovy a tělocviku na konci první třídy. Takže i tak se dají děti motivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
27.6.14 14:30

@Inge Aha, manželova dcera má práve taky 2 dvojky, tak jsme se trochu divili, neslyšela jsem o tom, že by prvňáčci dostávali dvojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
27.6.14 14:33

@Lasotka U nás se fakt dávaly dvojky běžně, nějaké i v pololetí. Myslím ale, že jen z hlavních předmětů (ČJ, M, AJ, PRV) a ne z výchov, to by žáček musel při nich hodně zlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
27.6.14 15:18

U nás se taky běžně prvňáčkům dávají dvojky- i propadají! :cert: - bohuž. negativní motivace,,fungovala" i u nás- dítě doneslo dvojku z čj- známky byly spíš na horší jedničku, ale prý mu paní učitelka řekla, že je ve čtení moc zbrklý. :,( :zed:
Syn se ale tak snažil, až u čtení blekotal a za to dostal v pololetí dvojku. Nevím jestli si dovede někdo (zvláště paní učitelka) představit jak neskutečně těžké pak bylo se připravovat a učit do školy- absolutní nechuť, vzdání se až odpor. :zed:
Na konci roku měl taky dvojku- ta teda byla spíš mou zásluhou- ty nervy motivovat ho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
27.6.14 18:03

Co si pamatuju, u nás dávali v 1. třídě všem jedničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.6.14 18:07

Tak u malé ve třídě prý asi tři děti nějaké dvojky měly. Učitelku máme naprosto skvělou, hodnou ale spravedlivou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.6.14 19:43

@Petronilla u nas taky, kazdy se totiz cist, psat a pocitat nauci..! a to ze nekdy chyboval se v prvni tride neresilo :) podle me by to pro ty deti mela byt motivace do dalsich let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.6.14 20:33
@semara píše:
Ahoj holky, tak co uz vam bylo domu doneseno od vasich skolacku vysvedceni? :) Me ano a syn prinesl same jednicky sikula muj :*
A co ty vase? A co dostanou/dostali nebo kam je za to vezmete?

můj kluk měl vízo už v úterý :mrgreen: :lol: a samé, nezklamal :dance: (2 tř.). mmchdm, u nás ve třídě byly i 2 a 3jky. Učitelka je spravedlivá. rodiče upozorňovala, co třeba zlepšit, chtěla pomoci atd.. ale když někde není zájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.6.14 20:49

@martina.se tyjo, to se nekdo ma:) jakto? nejake opravy na skole?? gratulace, jjojjo kdyz neni zajem nejsou dobre znamky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.14 19:28
@semara píše:
@martina.se tyjo, to se nekdo ma:) jakto? nejake opravy na skole?? gratulace, jjojjo kdyz neni zajem nejsou dobre znamky ;)

né, prostě se jim nahromadilo ředitelské volno - během roku nedostávají. Ředitelka ho vybírá na konci.. minulý rok měli 14 dní navíc - týden volno a týden jakés rekonstrukce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.6.14 10:28
@martina.se píše:
né, prostě se jim nahromadilo ředitelské volno - během roku nedostávají. Ředitelka ho vybírá na konci.. minulý rok měli 14 dní navíc - týden volno a týden jakés rekonstrukce ;)

tak to potom jo :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.6.14 11:07
@KittyHello píše:
Já chodím do 5. Měla jsem jednu trojku, čtyři dvojky, jinak samí. Do školy bych chodila i o prázdniny. Odměna jsou peníze.

Takze mila zlata, Emimino je web pro tehotne a maminky!!! a vubec nechapu proc tady teda zaklada diskuze malej pubertak :nevim: ty si mas hrat s vrstevnicema na pisku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
29.6.14 13:36

Dcera ukončila primu na gymplu (jako 6.třída).V pololetí tři dvojky.ted přinesla samé 1. :D Vybrala si něco nového na sebe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí