Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mě se to stávalo taky a tehu jsem Teda nebyla ale uvidíš. Třeba se jedná o spermie co se neuchytili
to už ukáže jen čas
ať to dopadne tak jak si přeješ ![]()
@Anonymní píše: Více
je to normální, a úspěšnost nebo neúspěšnost oplodnění s tím nesouvisí
@stinga děkuji, nikde se to nedá pomalu dohledat ale logicky k vajíčku taky nedoputuje vše, jen mě zajímala zkušenost ostatních. ![]()
Ze mě skoro celý den po sexu také vytéká sperma. Máme dítě, takže to asi není problém…
tak k vajíčku stačí, když doputuje jedna jedinká malinkatá spermie, to ostatní je prostě navíc, takže je jedno, kolik toho vyteče - klidně se mohla jedna uchytit, anebo také ne, ale prostě ten zbytek vyteče tak jako tak a nic to neznamená
tak těch spermií jsou miliony, to by jsme asi žádná nechtěla, aby se uchytily všechny
, prostě jedna se buď uchytí nebo ne, a to sperma zase vyteče, to jinak nejde
Ahoj, úplně v klidu. Ze mně také vytéká sperma i několik hodin po aktu i sprše. Je to normální.
Ahojky, jdu sem s hloupým dotazem.. Že z vás vyteče sperma po styku je normální, ale že pak něco vyteče i třeba po 24-48h je také v pořádku? Jsem si jista že to výtok není, než někdo začne osočovat.. Neznamená toto neúspěšnost oplodnění? Na tohle jsem fakt pitomá.