Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
nastuduj si něco o ovulaci a plodných dnech, a ne, 4 dny před MS fakt plodné dny nejsou
Pokud budes ovulovat do 5 dni, coz silne pochybuju, takovy cyklus by mel bajv voko cca max 19 dni, tak ano, otehotnet muzes.
Jak dlouhe mas cykly?
@stinga Samozřejmě vše tohle zjištěné a načtené mám, ostatně, tak jako každá žena a dnes už dokonce nějaká puberťačka v této době.😉 Jen jsem tu narazila na pár podobných diskuzí kdy se to povedlo a však ne přímo takto, takže mě spíše zajímají jen zkušenosti ostatních a nějaké názory. 😃 Ne přihlouplé rady, děkuji a pěkný večer.
tak když máš načteno, tak určitě víš, že to sice není úplně nemožné, ale krajně nepravděpodobné
Naprostá většina těch, co zaručeně otěhotněly první den menstruace a ultrazvuky tomu naprosto odpovídají, si jenom není vědoma faktu, že těhotenství doktoři počítají právě od prvního dne cyklu a k reálnému otěhotnění dochází cca o dva týdny později.
Moje kolegyně říkala, že takto otěhotněla. První den menstruace. Ví to určitě, protože to byl jediný styk za měsíc, manžel byl pak několik týdnů v cizině. Možné je asi všechno, ale vlastní zkušenost nemám.
@Vladusxx jak jsem již zmiňovala, tak mě zajímají názory a zkušenosti ostatních. To že tam nějaké šance ačkoliv mizivé jsou jak bylo zmíněno vím. 😁
No, pokud mas delohu vajecnky a sex, tak je teoretická sance vždycky… Stejně jako když vsadis sportku, tak je teoretická samce vyhrát jackpot… Ani s jedním zkušenosti ostatních nepomohou
Dobrý den, s přítelem jsme se rozhodli, že by jsme konečně chtěli dítě a tak jsem s ním měla první nechráněný sex. ( Můj první ) Ale bohužel na to se po pár hodinách dostavila menstruace cca o 4 dny dříve 😒 Je tedy vůbec možné, že by se to povedlo? Přítel momentálně jezdí na pracovní cesty a tak další příležitost bude až za měsíc. Děkuji za případné odpovědi 🙂