Vytekani mlecka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5185
3.10.10 15:49

Vytekani mlecka

Holky, nase holcicka ma 12 dni a strasne me chytlo kojeni a moc si to uzivam, ale chtela bych se zeptat, jak dlouho bude trvat, ze se vzdy pri kojeni z jednoho prsu, spusti mlicko i z druheho? Nedokazu si predstavit ze budu treba pul roku nosit v podprde neustale vlhke vlozky. „Zreguluje“ se to casem nejak? Jake jsou vase zkusenosti popr. co radite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
3.10.10 16:04

Tak mně se i teď občas (když je plnější) spustí mléko i z druhého prsu. První 4 měsíce jsem měla těch vložek vážně velkou spotřebu. No, jsem zvědavá, jak jsou na tom ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.10.10 16:05
bubulina píše:
Tak mně se i teď občas (když je plnější) spustí mléko i z druhého prsu. První 4 měsíce jsem měla těch vložek vážně velkou spotřebu. No, jsem zvědavá, jak jsou na tom ostatní.

ja to měla pořád. celou dobu,co jsem kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
3.10.10 16:17

Hmm tak to jste me moc neuklidnily holky :-? No kazdopadne ten maly cervicek stoji za tech par flicku na triku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.10.10 16:38

Ahoj, mám to i v 9. měsíci kojení … ale určitě už ne tolik. Ze začátku to mlíko z toho druhýho prsa doslova stříkalo (min půl metru ode mě 8-o ) ale v půl roce to už byl jen čůrek a dneska je to nanejvýš pár kapek nebo slabej pramínek pár sekund.
Prsní vložky jsem používala jen při kojení mimo domov, doma jsem si dala přes druhý prso látkovou plínku - jeden konec „obdélníku“ (čtvercovka klasická složená na čtvrtiny podélně) na prso a druhej konec plínky miminku pod bradu. Ta „pomlíčená“ plínka pak byla pro malýho dobrej fetiš (čuchal jí při usínání :-) , denně samozřejmě nejmíň jednou vyměněná za čistou).
Mě spíš otravovalo to, že jsem měla každž ráno v posteli mokro :poblion: , prostě to ani vložky, ani ručníky apod. nepobraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
3.10.10 18:33

Tak mě se při kojení spouští z obou a často i mimo kojení - třeba když zapláče, nebo déle spí - takže já se bez vloek rozhodně neobejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.10.10 21:19

Ahoj,myslím,že se tohle stává při plném kojení,mě se to stávalo taky,třeba,když malej spal déle,než bylo obvyklé.Já jsem tedy kojila z obou prsou,teď,co kojím jen jednou denně kojím jen z jednoho.Prý je to normální reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.10.10 08:22

ahoj no ja kojim 2 mesice a kdyz malej papa tak z druhyho prsu to tece proudem tak se toho vzdycky snazim vyuzit a jednou rukou drzim maliho a druhou odsavam.. :palec: jinak mam spotrebu vlozek do podprdy tak 4denne na kazdy prso… hruuuza!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 13:32

Já používala při kojení od Avent sběrače mateřského mléka,strčí se do podprsenky a mlíčko tam nastříká samo.Super věc, máš mlíčko do mrazáku a ještě ušetříš za prsní vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
14.10.10 14:17

TAk já taky bojovala s vytékáním mléka. Používala jsem různé vložky i ty prací a pak jsem zjistila, že nejlepší jsou Chicco (doufám, že to není reklama). Protože vytečené mléko se ve vložce změnilo v gel a téměř nikdy se mi nestalo, že by proteklo. Což u těch různých jiných se mi stávalo naprosto běžně. Vložky jsem nosila nonstop - ve dne v noci. Někdy kolem roku se to uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.10.10 22:45

Souhlasím,že nejlepší jsou Chicco!!!Stojí sice víc peněz,ale zase déle vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová