Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, zda jsou hodně nebezpečné tužkové baterie, když vytečou? Dneska večer jsem si toho všimla v ovladači, trochu se mi asi někam vysypalo a hned pak jsem ho schovala, pak jsem to říkala přitelovi a on, že to ví, že už jsou vyteklé 4 dny (no myslela jsem, že ho kopnu
) a to ví, že malá si s ním občas hraje a taky že si sním v průběhu těch 4 dní hrála. Jsou hodně nebezpečné? Děkuji za odpovědi Dana
No bezpecne to neni, je to chemikalie, velice dukladne bych vsude vyluxovala, ovladac vycistila. A pozor na hracky, ve kterych jsou baterky, prubezne menit, kontrolovat.
No ten ovladač letěl do koše a už jsem na netu objednala nový, uklidila jsem, ale bůhví kde se to všude rozneslo. ![]()
Nemyslim, ze by vadilo, kdyz se nekde dostane pidismitko, jen bych poradne prolezla gauc, kresla, zem a mista, kde ovladac lezel.
To udělám, moc děkuju, ještě ráno radši vyluxuju ten gauč, jen jsem všude vytřela a z gauče sundala deku, ale i tak to radši ještě vysaju, moc děkuju ![]()