Mrtví běženci v kamionu

4885
28.8.15 16:44

Mrtví běženci v kamionu

Je to taková hrůza, to dvouleté děťátko, svírá mi to u srdce.
Neptám se na nic, jen jsem chtěla víceméně povzdechnout, myslím na to od včera, ani jsem nemohla spát. Vím, že tím nikomu nepomůžu, ale představa umírání v uzavřeném autě, horko, žádná voda, strašné. Chudáci děti, chudáci všichni ti mrtví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3443
28.8.15 16:45

@Lenka002 taky me to porad lezi v hlave, takova hruza,…strasny jak nekdo muze takhle obchodovat s lidskymi zivoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.8.15 16:48

@Lenka002 Byly tam tuším 4 děti…2-10 let. Nestavím se k utečencům kladně, mám z nich strach, přiznávám…ale toto je špatné, moc špatné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
28.8.15 16:49

Tahle okolnost, která se stala není o nic horší než ty ostatní na celém světě. Momentálně zemřelo dalších možná xtisíc dětí a možná ještě horší smrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.8.15 16:50
@Lady Bee píše:
Tahle okolnost, která se stala není o nic horší než ty ostatní na celém světě. Momentálně zemřelo dalších možná xtisíc dětí a možná ještě horší smrtí.

Ano, víme že jsou denně zneužívány, znásilňovány, týrány a zabíjeny stovky, možná tisíce dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59385
28.8.15 16:52

By la to jejich volba se tam nacpat, ted se utopila taky 100 běženců. Musí asi počítat že ta cesta nebude ok, těžko jim někde budou dávat prostor na pauzy během jízdy ;). Je to risk zůstat ve své zemi a pak risk jak budou cestovat :roll: kdyby nebyla takováhle vlna tak by to ani nezkoušeli a těch převaděčů je hodně, samo že jim jde jen o prachy a jelikož jich převáží velký počet tak je tam namačkali a bez vzduchu a ve vedru je to síla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.8.15 16:52
@Lady Bee píše:
Tahle okolnost, která se stala není o nic horší než ty ostatní na celém světě. Momentálně zemřelo dalších možná xtisíc dětí a možná ještě horší smrtí.

Ano, dalších x dětí se utopilo v moři, ale to není útěcha.
Nechci se vůbec bavit o uprchlících, ale děti nemohou za to, kam je rodiče vezmou a je mi líto každého mrtvého, ale toto je prostě čerstvé a leží mi to v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.8.15 16:53
@Markéta80 píše:
By la to jejich volba se tam nacpat, ted se utopila taky 100 běženců. Musí asi počítat že ta cesta nebude ok, těžko jim někde budou dávat prostor na pauzy během jízdy ;). Je to risk zůstat ve své zemi a pak risk jak budou cestovat :roll: kdyby nebyla takováhle vlna tak by to ani nezkoušeli a těch převaděčů je hodně, samo že jim jde jen o prachy a jelikož jich převáží velký počet tak je tam namačkali a bez vzduchu a ve vedru je to síla :jazyk:

Volba rodičů, děti jsou v tom naprosto nevině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.8.15 16:53
@Lenka002 píše:
Volba rodičů, děti jsou v tom naprosto nevině.

Pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.8.15 16:57
@SIMONA1234 píše:
Nestavím se k utečencům kladně, mám z nich strach, přiznávám…ale toto je špatné, moc špatné…

S dovolením se podepisuji pod Tvá slova.
Víc mě snad ani nenapadá, co napsat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59385
28.8.15 16:59

@Lenka002 děti se nikdy nemůžou rozhodnou, v jejich zemi kdo ví jak by žili. prostě to riskli, opět ale velká převaha chlapů :roll:. Asi jo člověk by to risknul pokud by mě tady hrozila smrt tak asi ano, s ohledem na lepší budoucnost pro děti. Ale zase vidět kam mě tlačí kde budu stát x hodin :roll: :roll: Ani novorozenec nemá na výběr pokud se ho vlastní „matka“ chce vzdát násilně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
28.8.15 17:00
@Lenka002 píše:
Ano, dalších x dětí se utopilo v moři, ale to není útěcha.
Nechci se vůbec bavit o uprchlících, ale děti nemohou za to, kam je rodiče vezmou a je mi líto každého mrtvého, ale toto je prostě čerstvé a leží mi to v hlavě.

Já to taky nepovažuji za útěchu. Nic neutěší takovou bolest případných blízkých, ale takových dětí je na světě X jak jsem již psala a zakládat na to diskuzi je zbytečné a o ničem a smysl diskuze? Čerstvé to je jen proto, že to média dělají čerstvým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.8.15 17:04

Teď jsem dočetla o tříletém chlapečkovi, kterého matka škrtila a nakonec utopila ve vaně. Dostala za to nejnižší možný trest :nevim: To je skoro každý den něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
28.8.15 17:10
@Lady Bee píše:
Já to taky nepovažuji za útěchu. Nic neutěší takovou bolest případných blízkých, ale takových dětí je na světě X jak jsem již psala a zakládat na to diskuzi je zbytečné a o ničem a smysl diskuze? Čerstvé to je jen proto, že to média dělají čerstvým.

Ale já vím, jen na to tak pořád myslím, tak jsem to založila, uznávám, že nikomu tím nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.8.15 17:23

Je to hrozne. Je mi na bliti z tech prevadecu, je mi na bliti z tech vsech Konvicek, hysterickych radoby vlastencu apod. Je mi taktez na bliti z tech vsech, kdo tvrdi, ze se nas to netyka, kdo tyto problemy zlehcuje.
Jednou jsme v Evrope, tak se to nas sakra tyka a mame se na tom taky podilet, sakra!
Furt melou o tom, jak nedovybrali dotace z evropskych fondu a jak prijmout spoluodpovednost, tak jsou ihned vsichni zas*ani vlastenci.
Z uprchliku strach nemam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová