Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
@Lady Bee tady to mas
http://www.parlamentnilisty.cz/…arich-387829Podle uvedeného průzkumu vnímá negativně uprchlíky ze třetích zemí plných 81 % Čechů. V žádné jiné zemi EU toto číslo nepřesahuje 80 %. Průzkum proběhl v květnu a moderátor vyslovil předpoklad, že se od té doby vzhledem k aktuálnímu vývoji uprchlické vlny mohly názory ještě vyostřit.
Na druhém místě jsou negativně naladěni proti uprchlíkům Řekové, a to 78 % tamních obyvatel, na třetím místě jsou Slováci a obyvatelé pobaltských států, kde je proti uprchlíkům 77 % obyvatel. Naproti tomu v Německu, které se potýká s výrazně větším počtem migrantů, má negativní pocit vůči uprchlíkům 54 % obyvatel.
Jednou jsme v EU a prijimat evropske dotace nam nevadi, vid? Jeste smutnime z toho, kolik penez nam uteklo z evropskych fondu
Jinak pro tvoje info, pracovala jsem v Mnichove necelych 5 let v mezinarodnim tymu a ty postoje jsou tam uplne nekde jinde. Holt nejsou to lidi zatizene komunistickou zkusenosti.
Ehm moment, toto všechno jsem četla… a tyhle rádoby statistiky znám, proběhlo to všude. Čekala jsem něco erudovanějšího a hlavně něco co dokáže, že i v Bavorsku se jich bojí méně než my, což si tady odemlela asi 2× jestli se nemýlím. Takže nic
Upřímně, to, že si byla 5let v Mnichově z tebe nedělá nic
zatím máš jen pocit, že si spapkala šalamounovo h*vno. Já mám zase informace z jiných zdrojů, což tobě tady vyprávět nebudu, ty tu musíš agitovat, já to chápu
zatím se ti to moc nedaří
a ohledně dotací, hlavně s tím prosím nezačínaj
otázka čerpání dotací je tak složitá, že kdybysme se dostali na začátek, kde vznikají, tak by se asi každý divil ![]()
Jinak ten poslední článek sem též četla
tyhle články, ani to nejsou statistiky, jsou k ničemu
neukazují totiž to čeho se lidé nejvíc bojí a to toho jak to zde bude vypadat za 30let. Nerada bych aby došlo na má slova, až se jednou stane něco tady, něco podobného jako se stalo v Tunisu například tak budete vy všichni sluníčkaři čumět a co si budeme povídat, ono to nemusí být za 30let. Jinak mě komunismu opravdu nezasáhl, jsi úplně vedle ![]()
A ještě něco, až se to stane, modli se aby se v tom neštěstí nenašli třeba i tvoji příbuzní ![]()
@AlphaOmega píše:
@Mango_LassiStrávil jsem nejednu noc pod muslimskou střechou. Půl roku jsem bydlel u Vietnamce. Každej den se zdravím s Pakistáncem.
Mám strach z legální imigrace? Ne.
Mám strach z dnes nelegální imigrace? Ne.
Chci podporovat nelegální imigraci? Ne.Je to můj názor a moje přesvědčení, pokud chceš žít v demokracii, můj názor slušně respektuj. „Ne“ nelegální imigraci není nic vulgárního, nespolečenského a extremistického, je to jen prosté demokratické vyjádření názoru.
Máš-li problém s respektovaním opačného názoru (např. předvedeným napadaním oponenta místo jeho názoru, což je dost primitivní a dobře pospaný způsob manipulace) není to chyba tvého okolí.
Asi tak…
Tak v jedné vesničce v Německu pomáhají uprchlíkům. A dál? To je asi všechno, že?
81% Čechů nechce uprchlíky, myslím, že číslo je vyšší..V Německu 54%? Zbytek budou přistěhovalci a lidi z neziskovek. To je můj názor.
@Lady Bee Povez mi, jake ocekavas statistiky? Sama jsi napsala, ze te to nepresvedci, takze je jasne, ze at sem napisu cokoli, tak te nepresvedcim. Takze vlastne o co go?
Proc je zadas?
@AlphaOmega nemam s tim zadny problem. Jen rikam, ze v Nemecku, kde maji REALNE zkusenosti souziti s lidmi jineho nabozenstvi, jsou tato procenta nesnasenlivosti nizsi. Asi to o necem svedci.
@Mango_Lassi Už jen to, že reaguješ jen na to co chceš o tobě vypovídá. Např. když jsem ti napsala, že je to nevhodný se takto vyjadřovat pod tématem založené diskuze. Není ti to ani trochu blbý, ale na ministerstvech se pracuje ve dne v noci do půlnoci viď ![]()
By mě zajímalo, kolik za tuto agitku Mango Lassi ten vlastizrádný zmetek Chovanec platí
no nic, u voleb jim to bude spočítáno
přeci by nechtěli volební hlasy od těch xenofobů, rasistů a nácků, že jo
jojo, za dva roky, za dva roky
a pokud Babiš dá, tak i dřív
na každou svini se vaří voda a na Chovance obzvlášť ![]()
@kvitk1 píše:
Tak v jedné vesničce v Německu pomáhají uprchlíkům. A dál? To je asi všechno, že?
81% Čechů nechce uprchlíky, myslím, že číslo je vyšší..V Německu 54%? Zbytek budou přistěhovalci a lidi z neziskovek. To je můj názor.
54% není zrovna malé číslo, taky bychom se měli zamyslet, že to je přes půlku obyvatelstva v Německu a přesto to poslanci a jiní vládní činitelé dělají dále a nezajímá je většinový názor jak lidu německého, tak lidu českého a dalších států. To se jim jednou hodně vymstí, měli by se začít bát.
@Mango_Lassi píše:
@Lady Bee Povez mi, jake ocekavas statistiky? Sama jsi napsala, ze te to nepresvedci, takze je jasne, ze at sem napisu cokoli, tak te nepresvedcim. Takze vlastne o co go?
Proc je zadas?
Tak předpokládám, že na to máte nějaké odborné studie, ne články z novin třeba
… ano nezmění, to máš pravdu
Jde o to, že si tu začala plevelit naprosto nevhodně diskuzi pod tématem, kdy zakladatelka litovala zemřelé děti a ty si tady začala agitovat a píchat do vosího hnízda. Co to je proboha za hloupé pracovníky
i když bůhví jestli tam děláš ![]()
@Mango_Lassi píše:
@AlphaOmega nemam s tim zadny problem. Jen rikam, ze v Nemecku, kde maji REALNE zkusenosti souziti s lidmi jineho nabozenstvi, jsou tato procenta nesnasenlivosti nizsi. Asi to o necem svedci.
Zrovna teď, před 70ti lety ty procenta byly trochu někde jinde. A za 20 let budou zase jinde (ale spíš už po příštích volbách). Nálady ve společnosti se točí jako korouhvička, neznám funkční aproximaci budoucího chování společnosti v makroměřítku.
Jinak v ČR je 4% obyvatel imigrantů (legálních), což mě jako reálná zkušenost připadá.
@Lady Bee Tento clanek z novin se opira o realny vyzkum, ktery probehl. Chces tedy link primo na tento vyzkum? chces videt metodologii, jak ho provadeli? Na jakem vzorku populace?
jinak mas pravdu, tato diskuze nema smysl, pokud se do me navazis (viz tvoje samanovo h.) jen jsem psala o tom, ze mam zkusenost z pracovniho prostredi, kde pracovalo hodne cizincu vcetne muslimu.
Neagituju, mne je jasne, ze tyto nalady, rizene strachem, nemam sanci zmenit.
Emimino je samozrejme server, ktery nikdo nebere vazne, ani ja ne
jen tu tlacham, jak pavlacova drbna.
Vase postoje jsou mi samozrejme zname, iluze o vas zadne nemam a presne vim, odkud tyto postoje pochazeji.
@Lady Bee poslys, jak se kde mam vyjadrovat, to uz nech na me, ok? Jed si do Ruska, tam maji cenzuru, tak muzes odeslat zadost do Moskvy ![]()
@Ya-ya jasne, jasne, mam primo stavebni firmu, mam profit z toho, jak stavime bunky pro cizince, zaroven pracuju pro neziskovku, zaroven jsem prevadecka ;-D
Mam ze vseho prachy.
@Ya-ya píše:
@Mango_Lassi muzu se jen zeptat? pokud jsem to prehledla, tak se omlouvam.ty pracujes pro nejakou nezizkovku nebo mas prospech z toho, ze se nám sem navezou? jinak to nechapu, proc za ne tak lobujes.dyt je to katastrofa. rekla bych, ze nejvetsi od konce druhe svetove valky.
Pro Ministerstvo vnitra…
@Ya-ya píše:
jenze na vetsinovy nazor tady kazdej z vysoka..
Projevu většinové vůle v naší společnosti říkáme volby (a neděláme je na internetovém fóru).