Vytočila mě tchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148841
13.9.20 21:09

Pokus se na tom vidět to lepší. Manzel je super, že šel hned přebalit a nedal na tchýní. To je hezký ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
13.9.20 21:12
@Anna766 píše:
Pokus se na tom vidět to lepší. Manzel je super, že šel hned přebalit a nedal na tchýní. To je hezký ne?

A to ho přitom ta hrozná bytost porodila a vychovala a ani to ho nezkazilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
13.9.20 21:13

Proste te nastval ten princip ze sedi a vsichni se ze me po..ze ani jeji vnouce nemuze jit prebalit. Na to radu mam, proste kolem ni tolik neskakejte kdyz prijde a ji ty navstevy taky nebudou tolik bavit a da pokoj. :mavam: no a jestli ma potrebu klebetit, bude si na to muset najit kamaradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21391
13.9.20 21:20

Ja te chapu. Je to jenom malicky stripecek z mozaiky tchyniny sebestrednosti, ze? :palec: Starsi dite urcite nepohlidala nikdy, nejspis chodi neohlasene a nejlepe k jidlu a do telefonu misto, jak se mate, hned hlasi, co potrebuje, abyste pro ni udelali 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
13.9.20 21:26

Ať si prijede priste sama a uvarila bych ji max kafe a hodila neco k jidlu na stul a uz bych se neobtezovala. Mura. Priste bude chtit cervenej koberec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.9.20 21:44
@Anonymní píše:
Možná jsem precitlivela, ale dnešní situace: manžel sedí v pergole se svou matkou, která mimochodom když k nám přijde, vždy vyžaduje pozornost a full servis. Sedne a chce, ať ideálně oba sedíme s ní a vykládáme celé odpoledne. K tomu něco přinést, obsloužit, zavést k nám a zase zpět domů. Moje máma když přijde na návštěvu, vezme dceru ven a dvě hodiny o nich nevíme, ještě dceři udělá svavinku na procházku a oblece jí. Každopádně, manžel s tchýni seděl, poslouchal něco, co mu povídala, měl naší 2mesicni dceru v náruči. Já mezitím byla se starší 3letou na trampoline. Mezitím se miminko pokakalo, manžel se zvedá od stolu a říká „tak jsme se pokakali, jdu prebalit " tchýně na to "jezismarja, to nemůžeš chvíli posedět?“ On: „Malá se pokakala " ona:“vždyť má pempersku " on se zvedá, odchází a ona ještě brbla "však nebreci " a manžel už za chůze jí jsem říká, že v těch ho___ ji sedět nenechá…tchýně se tváří strašně otráveně, že chvíli bude sedět sama. jako vím, že nic hrozného se nestalo, ale přišlo mi to tak sobecké a neempaticke, že jsem vnitřně úplně pěnila.

Tak pokud se neposrali oba je to ok… :jazyk:

Příspěvek upraven 13.09.20 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sybilla2020
13.9.20 21:51
@Anonymní píše:
Možná jsem precitlivela, ale dnešní situace: manžel sedí v pergole se svou matkou, která mimochodom když k nám přijde, vždy vyžaduje pozornost a full servis. Sedne a chce, ať ideálně oba sedíme s ní a vykládáme celé odpoledne. K tomu něco přinést, obsloužit, zavést k nám a zase zpět domů. Moje máma když přijde na návštěvu, vezme dceru ven a dvě hodiny o nich nevíme, ještě dceři udělá svavinku na procházku a oblece jí. Každopádně, manžel s tchýni seděl, poslouchal něco, co mu povídala, měl naší 2mesicni dceru v náruči. Já mezitím byla se starší 3letou na trampoline. Mezitím se miminko pokakalo, manžel se zvedá od stolu a říká „tak jsme se pokakali, jdu prebalit " tchýně na to "jezismarja, to nemůžeš chvíli posedět?“ On: „Malá se pokakala " ona:“vždyť má pempersku " on se zvedá, odchází a ona ještě brbla "však nebreci " a manžel už za chůze jí jsem říká, že v těch ho___ ji sedět nenechá…tchýně se tváří strašně otráveně, že chvíli bude sedět sama. jako vím, že nic hrozného se nestalo, ale přišlo mi to tak sobecké a neempaticke, že jsem vnitřně úplně pěnila.

Tak ony si tchyně všeobecně myslí, že se všechno bude točit jen kolem nich a jak neni po jejich, tak je všechno spatně… Hod to za hlavu. Ona by možná v hovnech seděla další dvě hodiny, ale vy ne, takže at se zklidní. Ne každej je čuňátko jako ona, která by v tom mimino nechala další půl den… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
7205
13.9.20 21:56

Tohle by mě teda nevytočilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.9.20 21:59
@Anonymní píše:
Tak ony si tchyně všeobecně myslí, že se všechno bude točit jen kolem nich a jak neni po jejich, tak je všechno spatně… Hod to za hlavu. Ona by možná v hovnech seděla další dvě hodiny, ale vy ne, takže at se zklidní. Ne každej je čuňátko jako ona, která by v tom mimino nechala další půl den… :poblion:

Až bude nemohoucí a bude mít třeba pleny tak ať si rochni IX hodin v exkrementech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148841
13.9.20 22:23
@ivašot. píše:
A to ho přitom ta hrozná bytost porodila a vychovala a ani to ho nezkazilo :mrgreen:

No, jestli ho nechávala v podělaných plenách, to musela být výchova jak víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
14.9.20 05:27

Já bych brala jako skvělý, že chlap šel a přebalil a matku usadil, ze miminko nebude kvůli ní nechávat v pokaděným. Občas se dá blbá tchyně přežít. Horší, když ji máš v domě nafurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
14.9.20 05:36
@Anonymní píše:

Za mě nic co by mě točilo. Mě hned napadla odpověď… Že až bude mít plenky ona, tak ji v tom taky nechaji :P :P dokud nebude kricet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
14.9.20 08:55

Aneb jak si udělat problém tam, kde není… Jo zakladatelko, jsi hooooodně přecitlivělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.9.20 20:24

Taky si myslím, že toho máte mezi sebou víc…
Hoď to za hlavu a buď ráda jak se zachoval muž.

Tvůj příspěvek mi připomněl že jsem podobné situace měla se svou tchýní. I s tím přebalováním a full servisem. Když jsem chtěla děcko odnést přebalit, tak se vztekle divila, proč ho odnáším… Taky čas vhodný k návštěvě když byla dvojčata úplná mimina z porodnice, to bylo něco k nevysvětlení. Čas podle ní (ať mimna spí nebo ne) a od nás dospělých full servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová