Dítě neposlouchá u prarodičů manžela

Anonymní
9.9.20 20:10

Dítě neposlouchá u prarodičů manžela

Dobry večer,
přicházím sem s tematem neposlouchani dítěte u prarodičů… Máte to někdo také tak? ???? Můj syn mě poslechne ( spíše špatně zvolené " poslechne", my si rozumíme, vím co potrebuje, co je dobře co není dobře, takže vím jak spolu spolupracovat.. Je to prostě ❤… ve školce nemá problém take poslechnout, spolupracovat… u mamky také, ale u rodičů manžela vyvádí úplně hrozně ???????? Stěžují si na něj. A i dnes na mě spustili že ať s ním začnu něco dělat :( Co s ním můžu dělat když přesně nevidím ty situace co s ním zažívají…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
9.9.20 20:16

Kolik dítěti je? Manželovi bych vysvětlila, že jeho rodiče se musí vůči němu vymezit a vybudovat si autoritu sami, v tom jim nikdo nepomůže. Asi jsou slabé osobnosti, když maji možnost být s dítětem sami a stěžují si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 20:22

Tak tam dítě neposílejte, když měli manželovi rodiče syna, věčně si stěžovali jak neposlouchá a je to malý grazl atd. synovi v té době byli dva roky. Tak jsem přestala dávat malého na návštěvu, a přestala je otravovat s hlídáním. Po půl roce jak neviděli malého, se rychle naučili s ním komunikovat a vysvětlovat mu věci tak aby je poslechl. Otázka je zda Váš syn opravdu neposlouchá nebo si chtějí jenom stěžovat.

• Citovat
  • Upravit
14376
9.9.20 20:31

Ono je taky důležité, jakou výchovu mají manželovi rodiče. Moje máma je jak generál a staví se tak i k výchově. Já mám výchovu volnější, trvám na svých pravidlech, ale děti prostě zbytečně nebuzeruji. Podle mojí mámy taky neposlouchají. Prostě je tam nedávám :nevim: a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
9.9.20 20:59

A kolik je synovi let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 21:46

5 let… Mě přijde že se tam necítí a neví co s tím… Kope pak asi kolem sebe..Přijdu já a uklidní se. A jako bych si mohla za to já že jim to tam tak dělá :( jen mě poslechne, je ne… Je to divný. I v tom že dnes mi bylo i přímo řečeno ať s tím něco začnu delata dost přímo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
271
9.9.20 21:47

Nebude chyba spíš na přijímači prarodičů, když jinde nemá problém? Lepší pro něj bude, hledat někoho jiného na hlídání, pokud spolu nemají vztah.. Ve školkovém věku potřebuje ještě něco jiného než výchovu ala herr kommandant. Sám to vycítí, že ho tam nepřijímají, tak se tak následně chová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.20 19:28

Tak u nás je to tak ze ať už je dítě u nás, ve školce nebo u dědy a babi tak se vždy chová stejně a i děda a babi ho převychovávají tak nakráčej za nimi že je to jejich vnuk a když se jí něco nelíbí tak ať si ho převychovají sami

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová