Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A ty víš, že jsou to plísně? Předpokládám, že stěr ti nikdo nedělal, já bych prostě nebrala kanón na komára a začala s něčím méně drastickým. Ale jak už jsem psala, je to tvoje tělo.
Ahoj bude mi 14 a mám vytok, prosim vas jak se zavadi femigel? To si jako na jedno použití cely ten obsah jedne tuby tam dovnitř vymáčknu?
a musím se předtím nebo potom sprchovat? asi blby dotaz… vim ale prosím ![]()
Celý obsah vymáčkneš dovnitř a lehneš si, aby to hned nevyteklo. Je lepší se před tím umýt, ale není to nezbytné. Pak si dej intimku, kdyby něco vyteklo. Je tam návod, čti.
Dobrý večer, chtěla sem se zeptat, už táden mám bílí slabí výtok jako voda nic hustého, menstruace se mi nedostavila místo toho jen ten výtok, před 2 dny mě bolelo v podbřišku jako bych měla menstruaci dostat ale stále nic, prsa mě bolí z obou stran mám je i nateklé, bolest mírně ustupuje ale na hmat stále bolí, a v podbřišku také mírna bolest ale uplně minimalní, Poradte mi prosím co by to mohlo být děkuji Jana ![]()
Ahoj, tohle bylo i u mého gynekologa. Stále jsem za ním chodila, že mám výtok a on mi jen pokaždé řekl, že to je u žen úplně normální. Mě to teda moc normální nepřijde, nosit celý život vložku, nebo mít upatlané kalhotky, když si ji jednou nevezmu.
Kolikrát toho ze mě ráno teče fakt hodně. ![]()
Ahoj, je mi 14 a už asi 1 rok mám bílý a sem tam nažloutlý, nezapáchající výtok, ale stále jsem nedostala svou první menstruaci. Je to normální??
Předem děkuji za odpověď ![]()
Ahoj, jak koukam tak vytok ktery nezapacha anu nesvedi trapi vic zenskych. Me trápí uz take vcelku dlouho, je mu 21 a deti nemam, vytok mam ovsem uz nejakej rok. Byla jsem u svyho gyndare a ten mi sdělil, ze jsem vporadku, ze u nekterych zen je zvysena sekrece hlenu, coz je i muj pripad. Bez intimky uz ani nechodim. Treba to jednou samo zase odezní kdyz to samo prislo. Jak pujdu na prevencku tak se ho zase poptám, ale ocekavam ze budou stery v pohode. ![]()
Ahoj. uz tak od 12 let (ted je mi 21) mam bily vytok. kazdy den vzdy a vsude musim mit intimku, nekdy je to lepsi nekdy horsi. uz me to fakt hrozne stve, dr. mi vzdycky jen rekne ze je vse ok. jsem toho vytoku furt uplne plna, nekdy bych na to klidne mohla vzit i tampon. uz jsem zoufala, chci se toho zbavit jednou pro vzdy, poradte mi prosim…
Je mi 10 a vytejami bili vytok z mi pochvi co stim nan delat ale nepalimeto a ani nesvedi jak se stoho zbavit
Dobrý den, vyšel mi test na kontrolu jdu 1.12 a už asi týdenmám bílý výtok ktery mirne zapacha je to v poradku?
Dobrý den, už jsem 6.den po MS a už druhý den mám takový želatinový průhledný výtok. Může to být ovu když mám cyklus mám 25-31?? Prijde mi to divny… ![]()
Ovulace většinou nastává 10-16dnů před ms. Nevím, který den cyklu přesně jsi, ale ovu by to v případě toho kratšího cyklu být mohla
ovulace většinou nastává den po vrcholu hlenu, tak se tělo zatím chystá. Hlen se přirovnává k vaječnému bílku a je tažný.
@Anonymní píše:
Dobrý den, už jsem 6.den po MS a už druhý den mám takový želatinový průhledný výtok. Může to být ovu když mám cyklus mám 25-31?? Prijde mi to divny…
Muze, mivam 3 dny plodny hlen, ten 3.den mivam ovulaci.
Kolikaty den si cyklu?
@Verun83 píše:
Muze, mivam 3 dny plodny hlen, ten 3.den mivam ovulaci.
Kolikaty den si cyklu?
12. Den. Ja si prave googlovala “druhy vytoku” a podle vseho jsem mela neplodny hlen takovy kremovy a z niceho nic se objevilo tohle.. ![]()
@jaaaninda píše:
Ovulace většinou nastává 10-16dnů před ms. Nevím, který den cyklu přesně jsi, ale ovu by to v případě toho kratšího cyklu být mohlaovulace většinou nastává den po vrcholu hlenu, tak se tělo zatím chystá. Hlen se přirovnává k vaječnému bílku a je tažný.
12.den. )