Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, měla jsem to roky. Zkoušela jsem to různě řešit, ale bez úspěchu. Nakonec to přešlo samo…
Je to normalni, proto se vyrábí slipove vložky
.. Takže kalhotky jsou pak usetreny
. Někdo to má někdo ne.. Já se toho zbavila až po porodech ![]()
Já se toho nezbavila ani po porodech, nosím pořád intimku.Co s tím netuším.
Tak jste mě trochu uklidnilo, děkuji.. Že v tom nejsem sama. Mám to pernamente, to jo ale někdy víc někdy skoro nic. Tak nakoupím intimky a uvidim
![]()
@Celina já s tím chodila po doktorech od 17ti let. Byla jsem zdravá, nic nesvedilo nepalilo, bylo mi řečeno, že jsem mladá plodna žena
.. A že to některé ženy mají více některé méně. Doporučil mi intimky a to bylo vše. Ale teď si vzpomínám že to bylo fakt otravny, musela sem ji mít i do plavek a pak běhat někde po záchodech atd.
.. nikdy sem se nemohla jen tak někde narychlo svleknout
. Hrozný časy. ( ale s tou plodnosti měl nakonec pravdu, dvakrát sem se otrela o trenky a hned otehotnela
)
@Labandita měla jsem to téměř stejně,potvrzeno více lékaři ,že to vlastně ani není výtok,ale jsem prostě neustále tak vlhká.
Ahoj holky, jdu s takovým ozehavym tématem, proto anonym, je to pro mě nepříjemný. Mám bílý výtok, bez zápachu, bez svědění. Mám ho vlastně skoro pernamente. Pořád jsem „mokrá“.. Je to Teda nepříjemný, i když bez zápachu tak jako za den ty kalhotky už trochu cítit jsou
jsem zdravá. Teď mi skončila MS a hned druhý den, byli výtok.. Ach jo. Máte to někdo podobne? Je to normální? Díky hezky den