Zvýšená sekrece z pochvy - výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.1.19 08:57

Vytok

Ahoj holky, jdu s takovým ozehavym tématem, proto anonym, je to pro mě nepříjemný. Mám bílý výtok, bez zápachu, bez svědění. Mám ho vlastně skoro pernamente. Pořád jsem „mokrá“.. Je to Teda nepříjemný, i když bez zápachu tak jako za den ty kalhotky už trochu cítit jsou :( jsem zdravá. Teď mi skončila MS a hned druhý den, byli výtok.. Ach jo. Máte to někdo podobne? Je to normální? Díky hezky den

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.1.19 09:07

Jo, měla jsem to roky. Zkoušela jsem to různě řešit, ale bez úspěchu. Nakonec to přešlo samo…

• Citovat
  • Upravit
718
29.1.19 09:14

Je to normalni, proto se vyrábí slipove vložky ;) .. Takže kalhotky jsou pak usetreny :D . Někdo to má někdo ne.. Já se toho zbavila až po porodech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
29.1.19 09:26

Já se toho nezbavila ani po porodech, nosím pořád intimku.Co s tím netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.19 10:48

Tak jste mě trochu uklidnilo, děkuji.. Že v tom nejsem sama. Mám to pernamente, to jo ale někdy víc někdy skoro nic. Tak nakoupím intimky a uvidim 8o :)

• Citovat
  • Upravit
718
29.1.19 11:07

@Celina já s tím chodila po doktorech od 17ti let. Byla jsem zdravá, nic nesvedilo nepalilo, bylo mi řečeno, že jsem mladá plodna žena :nevim: :).. A že to některé ženy mají více některé méně. Doporučil mi intimky a to bylo vše. Ale teď si vzpomínám že to bylo fakt otravny, musela sem ji mít i do plavek a pak běhat někde po záchodech atd. :roll:.. nikdy sem se nemohla jen tak někde narychlo svleknout :oops:. Hrozný časy. ( ale s tou plodnosti měl nakonec pravdu, dvakrát sem se otrela o trenky a hned otehotnela :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
29.1.19 15:51

@Labandita měla jsem to téměř stejně,potvrzeno více lékaři ,že to vlastně ani není výtok,ale jsem prostě neustále tak vlhká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí