Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky potřebuju poradit zda to je normální nebo se něco může dít. V pondělí mám termín, od čtvrtka jsem si myslela, že odchází hlenová zátka, nažloutlý hustý výtok semtam kapku krve.Tak třikrát denně, do toho bolesti zad a břicha jako při měsíčkách, asi poslíčci vždycky to přešlo. Dneska v noci, ze mě celou noc teče průhledný hlenovitý výtok, velké množství a nejvíc po vyčůrání, ale prakticky furt utírám. Malá se normálně vrtí pár poslíčků, nic zvláštního. Plodová voda to být snad nemůže když to je hlen né? Mám plašit? děkuji všem maminkám co poradí
Neplas, ja jsem 36.tt, zatka odesla v utery, v patek na kontrole otevrena na 3cm, bolesti parkrat za den, ten hlen mam taky porad, uz mi neni dobre a porad nic. K tomu mi byla az ted zjistena nelecena tezka anemie, takze pry mam cekat porod kazdym dnem a nic ![]()
Zatka mi odisla v sobotu, odvtedy som mala presne taky hlen ako pises, porodila som vcera nadranom
drzim palce.
@Gabulle děkuji uf, ale mě děsí to množství, utírám a utírám ![]()
@lisma No já jdu na kontrolu v úterý, ale nevěděla jsem zda nejet do nemocnice. Člověk se bojí, aby něco nepodcenil, ale furt si říkám malá se mele kjeto v poho.
@Lucie66: Ja som prenasala, takze som chodila na kontroly po 3 dnoch. Ak sa ti nieco nezda, z porodky ta nevyhodia ![]()
No ja zas nevim, jestli je mi vlve z bliziciho se porodu nebo kvuli te anemii. Mam sice mirne krece, ale tim jak mi je zle a mota se mi hlava je mi to nejak jedno. Lezim v pelechu a jsem rada, ze udrzim mobil v ruce
@lisma Jojo já vím, ale mě se tam moc nechce, spíš mě zajímalo zda jeto normální, ale když to máte taky:-)Jinak mě prostě nic není…A moc gratuluji k miminku…A tak trochu závidím ![]()
@Gabulle Anemii mám taky, ale přišli nato brzo beru léky a už to mám lepší…U mě je průser, že mám panickou hrůzu z nemocnic a zároveň hrozný strach o maličkou…Říkám si, že by snad tělo vykazovalo ještě nějáký změny, kdyby se něco dělo. Já už se tak těšila, že to teď o víkendu bude a ono nic…
@Lucie66 ten vytok mám taky, občas jsou tam i stopy krve, v pátek v noci jsem měla i nepravidelné kontrakce celou noč, ale od té doby se nic neděje, na kontrolu jdu zítra, tak snad se dozvím víc. A TP mám taky zítra ![]()
Tak holky ja se ted na sebe divam a muj vyplestene oci, mne normalne splasklo bricho ![]()
@Lucie66 no mne naspal sice v patek recept, ale vyplata je zitra a ja mam jen stravenky, za ktere v lekarne nenakoupim. Navic premyslim, zda poznam zacinajici porod, protoze u prvniho, mi prosakovala plodovka, tak se s tim nesr.ali a normalne mi ji v porodce prdli. Jenze ani tak se kontrakce nedostavily a museli mi je vyvolavat. Byla jsem tenkrat 35.tt
@madla21 tak v tom nejsem sama…Kez by to uz zaclo jsem z toho uz unavena
@Gabulle Ja se taky bojim, ze to nepoznam, ale vsichni rikaj ze poznam