Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně to přijde normální…
Ale naposledy na kontrole nebyla v ordinaci moje doktorka, ale zastupující a ptala se mě na výtok, tak jsem říkala, že žádnej nemám (prostě proti minulýmu těhu nic) a ona, že jí se zdá že jo, že tam je zvýšená sekrece a že si mám koupit na výplachy Rosalgin…
Já jsem se na to teda vykašlala, protože podle mě to je OK a i moje dr. říkala v prvním těhu, že to tam prostě je „živý“ a pracuje to, tak je výtok v podstatě normální… Docela mě překvapilo, že ta druhá dr. to tak řešila… a já vypadala jak úplnej idiot ![]()
kate02 píše:
Mně to přijde normální…Ale naposledy na kontrole nebyla v ordinaci moje doktorka, ale zastupující a ptala se mě na výtok, tak jsem říkala, že žádnej nemám (prostě proti minulýmu těhu nic) a ona, že jí se zdá že jo, že tam je zvýšená sekrece a že si mám koupit na výplachy Rosalgin…Já jsem se na to teda vykašlala, protože podle mě to je OK a i moje dr. říkala v prvním těhu, že to tam prostě je „živý“ a pracuje to, tak je výtok v podstatě normální… Docela mě překvapilo, že ta druhá dr. to tak řešila… a já vypadala jak úplnej idiot
Je to škoda mluvit, jak ti řekne každý Dr. něco jiného, jak se pak v tom má člověk vyznat a hlavně na čí rady dát????? ![]()
Zuzana. k píše:kate02 píše:Je to škoda mluvit, jak ti řekne každý Dr. něco jiného, jak se pak v tom má člověk vyznat a hlavně na čí rady dát?????
Mně to přijde normální…Ale naposledy na kontrole nebyla v ordinaci moje doktorka, ale zastupující a ptala se mě na výtok, tak jsem říkala, že žádnej nemám (prostě proti minulýmu těhu nic) a ona, že jí se zdá že jo, že tam je zvýšená sekrece a že si mám koupit na výplachy Rosalgin…Já jsem se na to teda vykašlala, protože podle mě to je OK a i moje dr. říkala v prvním těhu, že to tam prostě je „živý“ a pracuje to, tak je výtok v podstatě normální… Docela mě překvapilo, že ta druhá dr. to tak řešila… a já vypadala jak úplnej idiot
no mě dr dal na to nějaký prášky, takže nezkoumám u jiných dr. ale pomohli tak snad dobrý…
Zuzana. k píše:kate02 píše:Je to škoda mluvit, jak ti řekne každý Dr. něco jiného, jak se pak v tom má člověk vyznat a hlavně na čí rady dát?????
No já dávám na tu svoji, ten záskok neřeším… Prostě když to srovnám s minulým těhu, je to úplně v pohodě a víc neřeším, než hrotit výplachy a tak… ![]()
Já mám taky tu zkušenost, že když nebyl v poradně můj Dr. ale záskok, tak mi řekl něco jiného než můj Dr., taky jsem to nijak neřešila, jen jsem se nad tím pozastavila ![]()
Azurinka píše:
Ahoj maminy, mám jeden dotaz,který mě docela trápí 3 týdny. V noci spím většinou nahá, mám jen košili,takže jsem bez spodního prádla. Ráno když chci jít na WC,tak vstanu z postele,udělám asi 3,4 kroky a začne mi po nohách a na zem kapat bílá tekutina. Je to výtok nebo něco jiného?… problémy žádné nemám,nic mě nebolí,nesvědí… Má s tím někdo zkušenost nebo ví aspoň někdo co to je? Děkuji za př. odpověď
Jsem ve 23 tt.
ahojky Azurinko,jak uz tu napsaly ostatni maminky,tak ten yvtok je bezna vec v tehu,trpi s nim skoro kazda tehulka,vytok je normalni,pokud neni zapachajici a nema jinou barvu nez bilou..pokud zapacha a ma jinou barvu,nez by mel byt,tak je to enjspis zanet,ale netrap se tim,urcite je to jen ten bezny tehu vytok,ale urcite to rekni doktorovi,az opujdes na kO !
pohlad si pupik a uzovej si tehu plnymi douskyy!!
![]()