Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vtírnu se s dotazem.Umi se vaše cca 5 leté holky řádně utřít po čůrání?já té naší často říkam ať to utře zepředu dozadu ale ona si to občas stejně udělá podle sebe.Problémy žádné nemá.
@GabinkaCh píše:
Vtírnu se s dotazem.Umi se vaše cca 5 leté holky řádně utřít po čůrání?já té naší často říkam ať to utře zepředu dozadu ale ona si to občas stejně udělá podle sebe.Problémy žádné nemá.
Hele a co ji spíš naučit, aby si to neutírala a spíš papír jen přiložila. Pak se nebude otírat blbě.
@GabinkaCh píše:
Vtírnu se s dotazem.Umi se vaše cca 5té holky řádně utřít po čůrání?já té naší často říkam ať to utře zepředu dozadu ale ona si to občas stejně udělá podle sebe.Problémy žádné nemá.
Ucim dceru jen jako prilozit.
Je dobře, že je to učíte, mě to máma nenaučila. Docvaklo mi to samo okolo 15, zvýšila jsem pitný režim a chodila častěji na wc a kalhotky to neutření nepobíraly a občas to prosáklo na kalhoty. Bohudík v místech kde to není vidět. Jo jen tak mimochodem máma to neděla do dneška a bohužel je to občas i cítit. Nikdy jsem problémy neměla. Na výtoky netrpím
@Anonymní píše:
Je dobře, že je to učíte, mě to máma nenaučila. Docvaklo mi to samo okolo 15, zvýšila jsem pitný režim a chodila častěji na wc a kalhotky to neutření nepobíraly a občas to prosáklo na kalhoty. Bohudík v místech kde to není vidět. Jo jen tak mimochodem máma to neděla do dneška a bohužel je to občas i cítit. Nikdy jsem problémy neměla. Na výtoky netrpím
Tak já si pamatuju že na základce jsme jako malé chodily holky spolu na wc a žádná se po čůrání neutírala.Tehdy se to asi neučilo ![]()
@GabinkaCh nevím, jak moc daleko je to „tehdy“, ale je mi pětatřicet a maminka mě to učila. ![]()
@Amelie30 píše:
@GabinkaCh nevím, jak moc daleko je to „tehdy“, ale je mi pětatřicet a maminka mě to učila.
Tak u nás se to zřejmě neučilo.
Chci poprosit jestli nemá někdo zkušenosti. Dcera už 2,5 měsíce každých 14 dní žlutý výtok který trvá jeden max.dva dny. Dceři jsou 3 roky, má za sebou výtěr s kultivaci na gynekologii u PLDD kultivaci moči, a vše je v pořádku. Netrápí ji to, jen mě to děsí že to má takhle často. Moc Vám děkuji