Výtok u tříleté holčičky

704
15.8.12 22:15

výtok u 3leté holčičky

Čau holky, potřebuji poradit od zkušených maminek děvčátek. Dneska před večerním koupáním jsem si všimla, že malá má na kalhotkách několik drobných žlutých flíčků, včera měla a vždy má spoďárky čisté, vždy to kontroluju :D v diskuzích, jsem si přečetla něco o hrůzostrašném chování dětských gynekologů, tak trochu plašim, díky za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
15.8.12 22:23

Mohla si třeba jen učurnout..Neměla by mít pipinu a okolí zarudlý, nemělo by ji to svědit- ale to už by asi sama řekla. A normálně bych jí očuchala, výtoky většinou moc nevoní :) JAkýžeto praktiky dětských gyn? 8o Nic jsem nečetla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
15.8.12 22:31

No já to nečetla tady na miminu, ale na baby café, jako, že matky špatně dodržují hygienu, nemění každý den spoďárky apodobný kraviny. :D Ale vzhledem k tomu, že to má dneska první den, tak asi plaším předčasně, co myslíš? Rozhodně nechci, aby se dostala, ani ne ve třech letech na gyndu. Já tam byla poprvé v osmi letech a dodnes, je mi z toho zle, a to je mi skoro čtyřicet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.8.12 22:36

Já bych ještě vydržela..mmch před pár dny jsem koukala jak tele dceři na kaťátka, když v nich seděla, vypadalo to jako ms, no polilo mě horko. Pak mi došlo, že se jen pocintala rajčetem a špatně se to vypralo :roll: Tříletá ti toho spoustu řekne, teď asi ne, už spí, ale ráno ti určitě řekne, jestli jí něco svědí, pálí, tak bych to zatím nechala. Pro větší klid jí můžeš mýt jen vodou, někdy mýdlo moc dráždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
15.8.12 22:40

Díky moc za uklidnění :D Jsem strašnej plašan, to víš, stará matka jediného dítěte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
16.8.12 08:14

Třeba se jen špatně utřela, je to pár kapiček moči. Měla by ji bolestivou a zarudlou, to by pak byl výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
16.8.12 08:34

Já bych to taky viděla, že je to moč. A třeba trochu míň pije a teď v teplech se víc potí a moč je hned koncentrovanější a viditelnější. Ještě vyčkej. A kdyby jí něco bolelo, tak by si určitě řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
16.8.12 08:42

Holky, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.7.18 11:06

Holky dcerka 5 let. Má nestovice. Vcera jsem si všimla par kapicek zluteho ,,vytoku,, na kalhotkach. Dcera si na nic nestezuje, nepalí ji pipina, nesvedí, nema ji zarudlou. Dneska rano taky mela na pyzamku par flicku. Vytok nesmrdí. Muze to byt k tem nestovicim ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
7.7.18 12:14

@Katka.Kate a je to výtok?není to z těch pupínků, nebo tam je nemá ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.7.18 12:14

@Tom-Jerry Má tam jen jeden pupínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.7.18 12:16
@Katka.Kate píše:
@Tom-Jerry Má tam jen jeden pupínek.

tak to bude z toho, pupínky se mohou ještě namnožit. Omyj jí to heřmánkovým nebo šalvějovým odvarem, nic víc. To přejde, jak stroupky zaschnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.7.18 12:18

@pe-terka Děkuju, jsem z toho špatná a po doktorech jsem ji tahat nechtěla, když nema zadne dalsi potize, Nesnaší doktory, Tak jsem ji nechtela zbytecne stresovat. Stači ze je uz chudinka doma 3 tydny zavrena.. :( Akorat v te pipince ten pupinek jen tak nezaschne… ze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.7.18 12:23
@Katka.Kate píše:
@pe-terka Děkuju, jsem z toho špatná a po doktorech jsem ji tahat nechtěla, když nema zadne dalsi potize, Nesnaší doktory, Tak jsem ji nechtela zbytecne stresovat. Stači ze je uz chudinka doma 3 tydny zavrena.. :( Akorat v te pipince ten pupinek jen tak nezaschne… ze??

Tak ji ho tam maz sudokremem

• Citovat
  • Upravit
67
7.7.18 12:24

@Verun83 Dobre dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie