Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi. je pravda, že jsem se asi dvakrát léčila na kvasinky, ale ted mě nic nesvědí, nepálí. ještě mě napadla jestli to není plodovka, ale nevím jakou by měla mít barvu.
Tady v nemecku testy na plodovku na vlozce nedelaji. Daji Ti vlozku na 4 hodiny a kdyz bude sucha, plodovka to pry neni ![]()
@Anonymní píše:
Zítra si tam určitě dojdu, abych měla jistotu, nechci něco zanedbat.
Neboj se
Uvidíš, že to nic není… já z toho taky byla vyplašená a zbytečně. Prý jak té tekutiny není moc, zvláštně nezapáchá nebo nekrvácíš, tak se nemusíš bát. Jinak existují prý i nějaké spešl vložky na detekci plodovky, dají se koupit v lékárně.
@Anonymní píše:
Holky a jakou barvu by měla mít plodovka?
Ta je čirá, ale má prý charakteristický zápach. teda co jsem slyšela ![]()
Fyziologicky je plodovka slabounce narůžovělá. Jde krásně poznat na vložce. Měla jsem vložky Naturella a matně si vybavuju, jestli není šmrnclá do zelena a i na tom ta narůžovělá barva šla krásně poznat. ![]()
@Anonymní píše:
Cira, jako voda.
@Anonymní píše:
Plodovku pohledem nepoznas..ja mela dokonce opakovane pozitivni ty testy v nemocnici na vlozce..tak do me honem napumpovaly kortikoidy na dozrani plic a rychlou me vezli k Apolinari, kde je nedonosenecke..tam vytahli nejaky drahy test na detekci plodovky a ten byl negativni, porod se nekonal..dotahla jsem to az do 38tt.
Nestresuj se a dojdi si pro jistotu a klid duse k mudr.
@kokomo to je divne, ze plodovku clovek nepozna.. samozrejme jsem si jista nebyla,.ale opravdu byla naruzovela..
@KristyM no ja mam na mysli maly unik plodovky..ty myslis, kdyz ti praskla cela? Jinak ma byt ale bezbarva. Kdyz mi ji pichali u prvniho porodu, tak byla zelena a to bylo samozrejme zle..
@blumen @kokomo nene,.krev tam. nebyla. Byla uplne pidi, snad ten nejjemnejsi odstin ruzove. Nekde jsem domonce cetla, ze to tak ma byt a sestry mi na to nerekly nic.
@kokomo ze startu mi unikala hodne pomalu. Jako kdyz jsem jela, tak jsem si taky nebyla sto pro jista, jestli to je plodovka… nejprve mi to vychrstlo a pak skoro nic, jen po troskach. Rozjelo se to jak me napichli na monitor. To mi teklo pak vsude. A pak uz jsem barvu nezkoumala… ![]()
@KristyM pokud je naruzovela, je to vzdy zpusobeno nejakym drobnym krvacenim…
@KristyM ja plodovky videla u pacientek a byly cire. Asi Ti praskla cevka nebo tak, vis.
Ahoj holky, jsem 32.tt a mám výtok, slizký, čirý až lehce nažloutlý, slaný, nesvědí ale pořád mi „ona-tam dole“ zapáchá, já cítím pořád cibuli
uplně stějně po cibuli jde cítit i orgasmus… přitom doktor nic neříkal že bych měla něco „tam dole“ špatně a to mě vaginálně vyšetřuje vždy ![]()