Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 32.tt a mám výtok, slizký, čirý až lehce nažloutlý, slaný, nesvědí ale pořád mi „ona-tam dole“ zapáchá, já cítím pořád cibuliuplně stějně po cibuli jde cítit i orgasmus… přitom doktor nic neříkal že bych měla něco „tam dole“ špatně a to mě vaginálně vyšetřuje vždy
Bych se na to cíleně zeptala doktora
Jen nechci vědět, jak víš, že je slaný (nerejpu, jen mi to nedalo ) ![]()
Já radši s doktorem řeším všechno, trpím teda na kvasinky, když mám pocit, že je to víc, tak mě udělá vaginální vyšetření.
Jakýkoli zápach by pro mě byl asi alarmující…
@majki.r Tak je tolékař a tohle by sám poznat měl ne… Opravdu je mi trapnééé říkat „pane doktor, mám pocit že mi smrdí frnda a teče mi z ní“
![]()
@Anonymní píše:
@majki.r Tak je tolékař a tohle by sám poznat měl ne… Opravdu je mi trapnééé říkat „pane doktor, mám pocit že mi smrdí frnda a teče mi z ní“![]()
Jojo, u mě jde o to, že mi běžně vaginální vyšetření nedělá, jen ultrazvuk, takže když se neozvu, tak se nekoukne
Ale i tak bych se ho zeptala, získáš lepší odpověď, než tady na emiminu
![]()
@majki.r Spíš jsem douuuuuufala že mi někdo napíše „jo, mám ten samý problém, taky mi smrdi po cibuli, používám na to to a to“
to bych asi chtela moc ![]()
@Anonymní píše:
@majki.r Spíš jsem douuuuuufala že mi někdo napíše „jo, mám ten samý problém, taky mi smrdi po cibuli, používám na to to a to“to bych asi chtela moc
Třeba ti to někdo napíše, vyčkej času
![]()
@Anonymní píše:
@majki.r Spíš jsem douuuuuufala že mi někdo napíše „jo, mám ten samý problém, taky mi smrdi po cibuli, používám na to to a to“to bych asi chtela moc
někdy mi taky tak zapáchá, ale opravdu jen někdy. Nevím čim to, asi jak sním hoděn cibule ![]()
@Anonymní píše:
někdy mi taky tak zapáchá, ale opravdu jen někdy. Nevím čim to, asi jak sním hoděn cibule
i u mě je to někdy
myslíš že by to opravdu mohlo být ovlivněno jezením cibule?
Ahoj holky, dnesk ráno jsem objevila růžovo oranžový výtok
pobolívá mě v podbříšku, tak jsem vyděšená, abych nepřišla o mimi
jsem 9tt. co s tím? nechci plašit, ale vyděsilo mě to.
![]()
@PetraMerry Nebyla jsi v posledních dnech na kontrole u doktora? Po tom se to stává často. Nebo po sexu. Já v této době trochu špinila, volala jsem doktorovi, sestra mě uklidňovala, že se to stává často, že je děložní čípek překrvený a strašně snadno se rozkrvácí. Stačí se ho dotknout. Pobolívání podbřišku je také normální, ale samozřejmě záleží na tom, jaká ta bolest je. Nejlepší by bylo zajít k lékaři, pro jistotu. Lepší tam jít stokrát zbytečně, než jednou něco zanedbat.