Mykóza v těhotenství - zkušenosti s Globulemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
2.12.14 21:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 32.tt a mám výtok, slizký, čirý až lehce nažloutlý, slaný, nesvědí ale pořád mi „ona-tam dole“ zapáchá, já cítím pořád cibuli :zed: uplně stějně po cibuli jde cítit i orgasmus… přitom doktor nic neříkal že bych měla něco „tam dole“ špatně a to mě vaginálně vyšetřuje vždy :nevim:

Bych se na to cíleně zeptala doktora :nevim: Jen nechci vědět, jak víš, že je slaný (nerejpu, jen mi to nedalo ) :-)
Já radši s doktorem řeším všechno, trpím teda na kvasinky, když mám pocit, že je to víc, tak mě udělá vaginální vyšetření.
Jakýkoli zápach by pro mě byl asi alarmující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.14 21:56

@majki.r Tak je tolékař a tohle by sám poznat měl ne… Opravdu je mi trapnééé říkat „pane doktor, mám pocit že mi smrdí frnda a teče mi z ní“ :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
12550
2.12.14 22:02
@Anonymní píše:
@majki.r Tak je tolékař a tohle by sám poznat měl ne… Opravdu je mi trapnééé říkat „pane doktor, mám pocit že mi smrdí frnda a teče mi z ní“ :zed: :zed:

Jojo, u mě jde o to, že mi běžně vaginální vyšetření nedělá, jen ultrazvuk, takže když se neozvu, tak se nekoukne :-) Ale i tak bych se ho zeptala, získáš lepší odpověď, než tady na emiminu :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.14 22:07

@majki.r Spíš jsem douuuuuufala že mi někdo napíše „jo, mám ten samý problém, taky mi smrdi po cibuli, používám na to to a to“ :lol: to bych asi chtela moc :D

• Citovat
  • Upravit
12550
2.12.14 22:08
@Anonymní píše:
@majki.r Spíš jsem douuuuuufala že mi někdo napíše „jo, mám ten samý problém, taky mi smrdi po cibuli, používám na to to a to“ :lol: to bych asi chtela moc :D

Třeba ti to někdo napíše, vyčkej času :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.14 22:10
@Anonymní píše:
@majki.r Spíš jsem douuuuuufala že mi někdo napíše „jo, mám ten samý problém, taky mi smrdi po cibuli, používám na to to a to“ :lol: to bych asi chtela moc :D

někdy mi taky tak zapáchá, ale opravdu jen někdy. Nevím čim to, asi jak sním hoděn cibule :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.14 22:16
@Anonymní píše:
někdy mi taky tak zapáchá, ale opravdu jen někdy. Nevím čim to, asi jak sním hoděn cibule :lol:

i u mě je to někdy ;) myslíš že by to opravdu mohlo být ovlivněno jezením cibule?

• Citovat
  • Upravit
1724
14.12.14 10:23

Ahoj holky, dnesk ráno jsem objevila růžovo oranžový výtok :( :( pobolívá mě v podbříšku, tak jsem vyděšená, abych nepřišla o mimi :( :( jsem 9tt. co s tím? nechci plašit, ale vyděsilo mě to. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.12.14 19:36

@PetraMerry Nebyla jsi v posledních dnech na kontrole u doktora? Po tom se to stává často. Nebo po sexu. Já v této době trochu špinila, volala jsem doktorovi, sestra mě uklidňovala, že se to stává často, že je děložní čípek překrvený a strašně snadno se rozkrvácí. Stačí se ho dotknout. Pobolívání podbřišku je také normální, ale samozřejmě záleží na tom, jaká ta bolest je. Nejlepší by bylo zajít k lékaři, pro jistotu. Lepší tam jít stokrát zbytečně, než jednou něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí