Slabý výtok v těhotenství a Urogestan

191
10.1.14 13:43

vytok vtěhu

Ahojda chtěla jsem se optat. Nemáte někdo zkušenosti s výtoky. Já nevím tedy jestli je to výtok nebo co. Mám tak každou hoďku mokro v pochvě ale na slipovce ani kalhotkách nic. Už jste to některá zažila? A máte některá zkušenosti z Utrogestanem. Když ho zavádím tak mám pak takový lepkavý výtok měla jste to některá taky moc děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16732
10.1.14 13:47

@pajaaja výtok je v těhotenství úplně normální. Nesmí svědit nebo zapáchat. Utrogestan se po zavedení rozpustí a pak vytéká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
10.1.14 13:47

Výtok v těhu je úplně normální. Pokud teda nic nesvědí nebo nepálí :palec: Po Utrogestanu ti vždycky ven něco poteče. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
10.1.14 14:29

Já jsem utrogestan jedla, tak to zkus taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
10.1.14 15:09
@Berousik píše:
Já jsem utrogestan jedla, tak to zkus taky :nevim:

Ja ho z pocatku taky jedla nez me po nem zacal ukrutne bolet zaludek a tak jsem pak radeji brala cipky…chce to vyzkouset..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
10.1.14 19:09

Já mám celé těhu výtok nebo vlhko jak říkáš ty.. Je to normální, i doktor mi říkal že pokud to není něak extra moc a nepálí a nezapáchá tak v pohodě.. A já utrogestan ráno jedla a večer zaváděla a taky jsem pak ráno měla v kalhotkách trochu vlhko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.2.14 14:26

Ahojky, mám taky peripetie s výtokem, je takový vodnatý, čirý až bělavý, jen někdy malinko na zeleno, tak nevím, měla jsem 2× po sobě mikozu a zaváděla čípky. Ted s tím výtokem, to je jiné, ale jak musím používat stále intimky, tak jsem zarudlá a pálí to, jsem opruzená jako mimino.Tak nevím, jestli je to fakt normální, na kontrolu jdu 10.3.Ted jsem na přelomu 29 a 30 týdne. Se bojím, aby mi neunikala pomalu plodovka…
Měla jste prosím některá něco podobného? :roll:
Děkuji za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
25.2.14 14:59

@bronik1 Já jsem ve 33tt a výtok mám taky a to po celou dobu těhotenství a když jsem se o tom bavila s doktorem tak mi řekl že ten výtok nesmí zapáchat a nesmí to svědit ani pálit. Takže si myslím že plodovka to nebude, ta by neměla být něak zabarvená.. Možná by jsi měla zavolat doktorovi a domluvit si kontrolu dřív aby se ti nerozjel něaký zánět nebo aby se zase nevrátila mykoza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.2.14 16:24

Ahojky,
děkuju za RADU…dneska jsem ráno zjistila, že mám zpátky mikozu, takže zase všecko nanovo a to si dávám pozor na sladké a na všecko…Doktor mi minule dal čípků do zásoby, že se mi to bude vracet, tak si mám zase začít zavádět, takže večer zase začnu. Je to ale šílené a otravné už. Jestli se to nezlepší, tak k doktorovi zajdu dřív jak toho 10.3.Svědění mám jen slabé, výtok nijak nezapáchá, tak to snad je dobré. Už fakt nevím. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí