Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.. s přítelem se snažíme o mimi, ale ne nějak moc, prostě kdyby to přišlo tak by jsme byli rádi.. já nějak ovulaci nepočítám takže nevím zda se nám povedlo nebo ne.. Žádné příznaky jsem na sobě zatím nezpozorovala ( krom třeba průjmu, který mě trápí uz tak 4 dny, ale to si myslím že s tím nemá souvislot).. mám den před ms a už včera večer jsem měla takový nahnědlý výtok a ráno to samé, nikdy dřív jsem to na sobě nespozorovala.. tt jsem si dělala před 2 dny a negativ.. myslíte si že to má něco společného s tehu nebo to je jen to že mám den před ms? ![]()
@NatyKli, těžko říci, otěhotněla jsem úspěšně 4* a nikdy jsem nešpinila, nezaznamenala tzv. uhnizďování a tak, ale před čtvrtým těhotenstvím se do mého cyklu začalo přidávat lehké špinění i několik dnů před nástupem krvácení, což jsem dřív neznala, samozřejmě mě také napadlo poprvé těhotenství, nebyla jsem „snažilka“, jen žena používající přirozených prostředků k plánování rodičovství. Říkala jsem si, že třeba to bude tentokrát jinak…,ale nikdy z toho nic nebylo. Podle mě, se prostě cyklus během času prostě mění, aniž by to znamenalo něco víc, ale uvidíš. Někdo má jistě zase jinou zkušenost ![]()