Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, ![]()
vím, že je ještě par dní duben, ale rozhodli jsme se, že si pořídíme třetího prcka do party..Tak pojdě si pokecat jak se na mimčo těšíme ![]()
Ahoj ženo
také se snažíme už 9 měsíců a stále nic
naše to bude první mimi
moc se oba těšíme az to přijde, v pondělí čekam ms a musim říct že jsem nervózní zda to vyšlo nebo ne. Pokaždé jsem zklamána když zjistím že o pět nic. zatim si půjčuji ségry holku
která mi každý měsíc povídá.,,Teto už čekáš miminko? A chci aby to byla holka jo? Budu ti jezdit pomáhat. " no už aby to přišlo.
@lenulin85 ahoj, jak dlouho se snažíte? Nebo chcete začít až od května? Kolik je starším? Kluci, holky nebo páreček?
@barbarossa My jsem se rozhodli ted v neděli. Zitra mi končí MS takže začínáme od května a už se nemůžu dočkat jak to dopadne
.Jsem hrozně natěšena. Jinak Mam 2 kluky 9 let a druhy bude mit v červnu 7 let…Takže bych si miminko i užila…Jak byli oba kluci mali tak to bylo celkem naročné, protože jsou 2,3 roku od sebe. Takže samozřejmě to bude holka, že jak jinak
@CherryF Neboj to víjde člověk musí věřit, vim určitě ti to říká každy, ale něco na tom je. U prvního nám to trvalo 5 měsíců a druhého to bylo hned po vysazení HA.Tak jsem zvědava jak ted ![]()
@lenulin85 Ty jsi jak pres kopirak
Taky chceme treti, taky jsme se rozhodli v nedeli, taky to ted mam
Koncit mi to bude tak zitra a cyklus mam 30-40denni intervaly. Jsem uz ve skupince snazime se od dubna, i kdyz se de facto budeme snazit od kvetna. Tak to mam radost, ze to ma nekdo DOSLOVA stejne ![]()
@Lada84 juuu tak to je super…to je užasná náhoda
A ty máš asi pareček? Podle fotky soudím
.Tak třeba nám to vyjde stejně…To by byla sranda
![]()
@lenulin85 @Lada84 nazdárek holky s oběma už jsem si psala taky jaro 2016 a duben 2016.
My se taky snažíme o třeťátko bylo by fajn mít pospolu i termínek porodu kdyby se nám to povedlo. Nic méně jsem na to zvědavá kolik se nás tady připojí nebo, že bycho se snažili o třetí jen my tři?
To určitě ne.
@Luciiiš83 Holky, tak to jsem na nas fakt zvedava. Ja ted musim pockat na ovu a ta je tusim kolem pulky kvetna, ale v mych cyklech se tezko vyznat
Zazit to miminko potreti, velky rozhodnuti, co? My nad tim premysleli opravdu nekolik mesicu
![]()
@lenulin85 Jinak ano, mam parecek, vice info mam v podpisu. Ty budes tusim rocnik 85, Lucka (luciss) 83, tak ja jsem holky mezi vama ![]()
Ano říka mi to spousta lidi
ale člověk je tak natěšený. Po vysazení HA jsem měla hormony v šílenem stavu. Trvalo 5 měsíců než se mi to srovnalo. Navíc brácha s přítelkyni se taky snaží 2 roky ale u nich je to složitější. Chodi na uměle oplodnění. Berou kopu doplňků. Pomale potvůrky… tak se bojim abych na tom nakonec nebyla s mladým stejně. ![]()
@Lada84 u nás to bylo tak… u nás třetí jsme říkali nikdy. Já nebrala nikdy žádnou HA. Tak jsem se jednou rozhodla že si nechám píchnout Depo Proveru je to injekce která se píchá jednou za 3 měs. za 200 kč a nemáš ms a je vše bez starosti.
Já jsem měla strašně šílenou ms a PMS. Nechala jsem si to píchnout v červnu /2015. Pak jsem selý měsíc špinila tak jsem dostala orgametril a všechno přestalo. Byla fakt úžasná. Mezi tím o prázdninách manželovi přelétlo přes nos, že co si pořídit miminko. Děti nám už odrůstají a že to bude krása od te doby co vidí kočárek se strašně na to upnul a když mi přijde ms tak je zklamaný.
Jenže jsem musela opět na podzim běžet k lékařům a znovu se nastavit do normálního režimu. Neměla jsem ms a vaječníky spaly a já neměla ani děložní sliznici na které by se mohlo něco uhnízdit. Takže jsem podstoupila hormonál. léčbu.
Mezitím jsem do sebe cpala všechno…Nakoupila jsem si fertility Blend, Maccu, pila kontryhel…
Holky já si za celou tu dobu nakoupila vitamínu a dala do toho 4 tisíce. Protože musím vyživovat dělož. sliznici. Tak děláme zatím všechno proto.
Naštěstí jdu příští týden na kontrolu tak jsem zvědavá. V červnu to bude rok od poslední injekce já si zbytečně zhuntovala tělo a kdyby jsme to naplánovali dřív tak já už bych mohla bát taky dávno těhotná. ![]()
A napište taky svou verzi. ![]()
Ty jo jak ty diskuse všude pročítam tak snad 95% žen co píšou ma problemi otěhotnět to je šílene moc NÁM všem držím palečky ať se to podaří co nejdřív a ť se s toho krasného početí nestane jen maraton na početí potomka
@Lada84 Ano ano jsem ročnik 85 ![]()
Holky a berete třeba takove ty vitamíny jak jsou určené před tím než otěhotníte?
@lenulin85 Inofolik, 2× denně., femibion ten dobiram a budu začínat vit. A-Z, vit. E, dobrala jsem Sarapis a brala jsem i drmek minuly cyklus.