Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jasné, spousta žen má na konci těhotenství, vylezlý pupík, koukni někde na fotky ![]()
Já ho mám takhle odjakživa a nic se nezměnilo ani při těhu ![]()
@Celeste97 jo to asi maju- skor ma zaujima,ci sa to potom vratilo do povodneho stavu
babo je cislo 1 - viem,ze to je hlupa otazka- ale potesilo by ma,ak by sa to potom dalo spat ![]()
@Anonymní píše:
@Celeste97 jo to asi maju- skor ma zaujima,ci sa to potom vratilo do povodneho stavubabo je cislo 1 - viem,ze to je hlupa otazka- ale potesilo by ma,ak by sa to potom dalo spat
Já bych řekla, že se to vrátí
ale vlastní zkušenost nemám no, já ho mám pořád stejný, ale je to tím, že mám aj kýlu ![]()
Ano, u prvního těhotenství vylezl někdy kolem 20.tt, ke konci i výrazně víc. A vrátilo se to v pohodě do původního stavu, jak v tom břiše není náplň, nic ho netlačí ven
Ve druhém vylezl ještě o dost dřív.
Mě se tak stalo u prvního těhotenství a do původního stavu se už nevrátil. Ale to neznamená ze se tak stane i tobě. Dnes jsem v 22tt se třetím miminkem a je to pořád stejné jako u prvního.
Ahooj, neboj se nic, taky mi vylezl, né nijak extra, ale normální určitě nebyl.
Teď jsem 3 měsíce po porodu a pupík mám zase jako dřív ![]()
holky blbost, ale já si všimla, že to vylézá více těm, co čekaj holčičky, je to možný?
@Anonymní píše:
@Celeste97 jo to asi maju- skor ma zaujima,ci sa to potom vratilo do povodneho stavubabo je cislo 1 - viem,ze to je hlupa otazka- ale potesilo by ma,ak by sa to potom dalo spat
Ja mela takovy pekny, jako modelka. Pri tehotenstvi se mi vyspoulil ven jako knoflicek. Po tehu se po nejakem case zatahl zpet do bricha, ovsem stejny tvar uz nema a nikdy nebude. Pretim jsem mela vertikalni ovalek, tak ted mam spis horizontalni oval a uz neni tak pekne tvarovany. Je to proste pupajz. Ani se nedivim, protoze ta pupikova oblast silene trpela, myslim, ze se mi tam pretrhalo vselijake vazivo… strie sice nemam, ale je to cele takove mekke, neni tam pevna tkan jako predtim.
@Anonymní píše:
Ano, do měsíce od porodu byl pupík stejný, jako před těhotenstvím a to jsem čekala dvojčata. Že se pupík vrátí jsem si po porodu nemyslela, byl takovej divnej
ale nakonec jo.
Tak dufam,ze sa potom spamata… fakt som mala taky dovutra a ked sa mi tacal zhors boulit ven- zlakla som sa
uvidime ![]()
Ahoj holky,
mozno je to hlupost, no vsimla som si, ze sa mi zacal (tym ako rastie brusko) vytahovat ven pupik- viz foto. Mali ste to takto niektora? Vrati sa to do povodnej polohy? Mala som ho hezky uzavrety
Diky