Vysoké hcg, nic v děloze

13837
25.10.18 13:16

Mně dr. sledovali pro podezření na mimoděl. a všichni mi tvrdili, že od 1000 MUSÍ být vidět, takže lékařka se zřejmě bojí oprávněně a někde se to musí najít …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
25.10.18 13:38

Ja jsem mela 2× mimodelozne tehotenstvi a v obou pripadech hcg neco pres 2000 a v deloze nebylo nic videt. Ale mela jsem i nizkou sliznici (kolem 4 mm) a rovnou mi rekla, ze v deloze to byt nemuze. Ted jsem pri 2000 mela uz krasnou dutinku ve vysoke sliznici. Ale pokud mas vysokou sliznici, tak klidne muze byt vse ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
25.10.18 13:49

Ano,zazila. Pri hcg 1400 jsme tomu dali jeste2 dny. Hcg stouplo na 2800. Nez jsem se dostala na sal,prasklo mi mimodelozni a prisla diky tomu i o vejcovod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
25.10.18 14:05
@GoldGirl píše:
Ahoj holky, nevěřila bych že budu někdy zakládat debatu ale potřebuji poradit. V úterý jsem byla na prohlídce kvůli těhotenství ten den 4+6 a doktorka nic v děloze neviděla že je brzo (což chápu), jen nějakou malinkou čmouhu možná. Včera jsem byla na krvi ohledně hcg a ona mi dnes volala že musím hned zítra přijít protože mi vyšlo 1700 a že to by už něco v děloze vidět měla a má podezření na mimoděložní. Co si o tom myslíte? Stalo se Vám to některé? Co jsem zde vyčetla, někdo psal v jiné debatě dvojčata nebo že má špatný ultrazvuk. :nevim: Všem moc děkuji za názor či zkušenost. Lucie

Ahoj,

určitě chce za včasu zkontrolovat zda nejde o mimoděložní, zároven to mužou být ta dvojčata Mám kamarádku, která měla pozitivní testy, vysoké HCG a nic nebylo vidět. Nakonec z toho bylo těhotenství s dvojčaty a plody byly atypicky vysoko v břiše. Bohužel z toho nakonec bylo zamlklé těhotenství.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.10.18 22:05

Všem moc dekuji:)

Ahoj, vsem moc dekuji. Rano jsem letela k doktorce uz s vecma do nemocnice a po chvilce hledani prcka diky bohu “nejspis” nasla. Rikala ze je to snad ono a i odpovida velikosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí