Prvorodičky 2019

528
25.10.18 09:52

Zdravím :mavam: Já jsem dnes 13+6 TT, screening jsme měli v pořádku :)
U mě konečně přestávají nevolnosti, zhubla jsem 4 kg :? snad už začnu víc jíst, mám úplně stažený žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.10.18 09:57

Tak to já trpěla nevolnostmi asi jen týden, od té doby, ale musím udržovat žaludek plný což je min. po 2 hodinách jíst, aby se mi nezvedal :poblion: . Je to šílený :D celý den se točí jen kolem jídla a taky se to podepisuje na váze.
Na tom screeningu ti řekli výsledky hned nebo sis pak musela volat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.18 09:58

Jinak tě vítám ve skupině :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.10.18 12:39

Ahojky :mavam: Já mám termín o trochu dřív (březen). 1. screening už mám za sebou a za dva týdny mě čeká srdíčko a další týden 2. screening.

Tak hlavně ať ti vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.10.18 12:49

@Nick Martina Výsledky mi řekla paní hned na screeningu :) výsledky krve + ultrazvuk a vyjede ti papír s výsledky.
Celkem asi 10 min nám miminko ukazovala na monitoru, úžasný zážitek nejen pro mě ale i pro partnera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
25.10.18 13:01

Ahojky já v pondělí na 1.screening už se těším a taky mám termín v květnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.18 08:53

@Meily Tak to je super a dělali ti to vše v 1 den? Jako braní krve + ultrazvuk? četla jsem, že standartní je jít nejdřív na krev a pak teprve na ultrazvuk. U nás neměli místo tak to prý sfouknou najednou, proto si myslím, že si budu na výsledky muset počkat… no uvidíme. Už se, ale moc těšíme ;)

@MisulkaP Jéé já jdu v úterý, tak budu držet palce ať je všechno v pořádku ;)

Holky je to Vaše první těhotenství, nebo jste už zažily zamlklý potrat?
Když čtu tady všechny ty diskuze tak otěhotnění na první dobrou je dle nich úplně nemožný, všichni píšou o tolika neúspěších, že konec 1. trimestru nic neznamená a taak.
Já jsem otěhotněla poprvé a zatím se to drží, tak doufám, že to výjde ;).

Chodíte do práce nebo jste na neschopence?
Já jsem od 7. tt doma na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
26.10.18 10:14

Nejdřív mi vzali krev a o týden později ultrazuk :) a tam mi už řekla i výsledky. Další kontrolu mám až 20.11. :) A též jsem na neschopence od 6TT.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
26.10.18 10:18

Já se taky moc těším na 1. screening. Jdeme tam s přítelem už v úterý a je to čekání nekonečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
29.10.18 09:55

Ahoj holky, tak se k Vám taky pridavam :) je to mě 1.tehu, akorát já už jsem 27tt :lol: mám termín 31.1., takže už máme za sebou i velký utz v budejkach a čekáme holčičku :) jinak @Nick Martina nám se to taky podařilo na poprvé a to jsme nic nepočítali ani nehlidali..prostě mi přijde že když to ženy moc řeší, tak jim to nejde..My si užívali jako vždy, kdy jsme chtěli, akorát bez ochrany no :lol: a jak se píše, že s dlouhými cykly je to nemožný…Já měla cykly nepravidelný a dlouhy klidně 50-60dni :think: a povedlo se, takže jde všechno :)
A na neschopence jsem také.. od konce srpna (dělám učitelku v ms, takže jsem první měsíce dochodila do konce školního roku, pak měla klasické prázdniny a pak rovnou nastoupila na neschopenku) - nebylo mi špatně, tehu jsem vlastně do teď, co mi začalo růst bříško nepocitovala, ano rizikové to nebylo…ale jsem u těch nejmenších prdat a tento rok z 26 přišlo 22 nových, necelých 3letaku..takže jsme se s naší vedoucí domluvili, že bud3 lepší, když budu doma, protože tyhle děti chtějí nosit, jsou pořád nemocné a aby nebyli zmateni, že se jim tam střídají učitelky jak na běžícím pásu :lol: nastupuji totiž v prosinci na mateřskou, tak by to bylo jen na chvíli.. ale neříkám, že mi ti prckove nechybí :oops:

Jinak dnes jdu na další kontrolu, tak zase uvidím tu naši princeznicku :srdce: minule už byla dost veliká, tak si myslím, že dnes by mohla mít už třeba 800-900g :dance: držte pesticky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 10:57

@Meily a jak si krátíš dlouhé chvíle? A důvod tvé neschopnosti? Já jsem doma ráda, v práci bych to asi nedala (na neschopence jsem z důvodu nevhodné práce a směn a doktor mi to doporučil i z důvodů častého špinění a hematomu na začátku těhu), ale někdy je to doma dlouhé a v tomto počasí je to ještě horší :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 11:01

@Adula99 Já jdu taky zítra (v úterý) jen mi výsledek asi neřeknou :( budou mi brát krev a dělat ultrazvuk najednou. Už se moc těším, manžel poprvé uvidí našeho cvrčka, doufám že bude všechno v pořádku a srdíčko stále :srdce: :). Doufám, že nebudu muset na celkový výsledek čekat celý týden, ještě jsme to skoro nikomu neřekli a já už se těším až už to nebudeme muset tajit. Tak budu zítra držet palce a dej vědět jak jsi dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 11:11

@Pepe22 Ahoj :) jéé tak to už se ti to krátí, neboj všechno bude v pořádku ;). Neschopenku v MŠ chápu, musí to být dost náročné a hlavně ta nemocnost u malých dětí je vysoká a to teprve v tomto počasí přijde ve velkém. Já pracuji ve fabrice na směny a nedala bych to, jsou dny kdy mi je dobře a dny kdy ležím, jsem unavená, je mi navracení, bolí mě břicho a tak… (to by mi v práci nikdo netoleroval). Jinak gratuluji, že se Vám to zadařilo na poprvé ;). Nám sem to podařilo na podruhé (jakože na 2 cyklus), hodně jsme si přáli mít mimi na jaře a povedlo se, termín mám v květnu ;).
A už máte vymyšlené jméno pro princeznu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 11:14

Holky, co takhle napsat o sobě pár informací?

1. Odkud jste? (stačí kraj)
  2. Kolik je Vám let?
  3. Jste vdané?
  4. ........
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.10.18 12:28
@Nick Martina píše:
@Meily a jak si krátíš dlouhé chvíle? A důvod tvé neschopnosti? Já jsem doma ráda, v práci bych to asi nedala (na neschopence jsem z důvodu nevhodné práce a směn a doktor mi to doporučil i z důvodů častého špinění a hematomu na začátku těhu), ale někdy je to doma dlouhé a v tomto počasí je to ještě horší :D.

Zatím jsem se nenudila :) první trimestr byl boj, ležela jsem v posteli jak s angínou - velké nevolnosti, točila se mi hlava, mám nízký tlak..to byl i důvod nástupu na neschopenku. Do práce bych nedojela, jsem byla ráda, že jsem si došla na záchod.
Teď to nechci zakřiknout, ale už se mi dělá líp. Asi začnu s dárkama, chci vyrobit nějaké vánoční dekorace apod. Jinak seriály, filmy, časopisy a knihy jsou klasika od zahnání nudy :)
Zatím nevím jestli se do práce vrátím, dost jsem zhubla, a nemám moc energii, někdy jsem ráda že zmáknu nákup v krámě :D Možná po Vánocích jestli mi bude hej, tak tam na dva měsíce skáknu, pak už mateřská :) Mám náročné zaměstnání, tak mi musí udělat alternativu nějakou kancelářinu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí