Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.11.18 09:46

@dandillita Není vůbec zač ;) Mě nikdo žádný výsledky z krve ohledně toho zda mi něco chybí neříkal, ale je možný že kdyby něco chybělo tak se ozvou :D.
Jinak já si myslím, že i kdyby z nějakého důvodu musel udělat i vnitřní ultrazvuk tak že by to přítel asi zvládnul ne? V místnosti je přítmí a stejně se bude soustředit na obrazovku a pak bude určitě u porodu (nebo ne?).Nebo by si případně odešel dřív z té místnosti, pokud by to vidět opravdu nechtěl ;) .
Jinak já byla při tom ultrazvuku taky nervozní hlavně když byl doktor na chvíli ticho až mi z toho kručelo v břiše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 09:57

@hesnom Jojo když byl doktor ticho tak to byl děs a nervozita stoupala :D, nebo když pořád přetáčel obraz a zaujatě se díval a já nevěděla zda je něco špatně nebo se jen kouká :nevim: . Nakonec ale konstatoval, že to vypadá v pořádku, ale nezapomněl nás ujistit, že to že nic nevidí neznamená, že dítě bude zdravé to nám nikdo nezaručí (to chce opravdu člověk slyšet :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
10.11.18 11:15

@Nick Martina mno hlavně tam furt něco měřil pod dítětem, za dítětem, furt si něco pouštěl a měřil a nic neříkal a já skoro nedejchala 8o :lol: mno ten je milej, ten můj řekl, ať jsem v klidu, že vše vypadá dobře, moje doktorka předtím na poradně taky říkala, že je vše OK, tak jim věřím. Můj manžel nechce zatím být u porodu :think: tak ještě má půl roku, přinejhorším vezmu mamku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.11.18 15:47

Hoj pro všechny co žijí i fejsbukem :lol: ráda bych vás pozvala do skupiny těhotných leden-březen. https://m.facebook.com/…992038547542 Moc se případně omlouvám, že vám narušuji diskuzi, hezký den :srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nionka
10.11.18 21:16

@Nick Martina tak to já si také myslela , že je těhotenství víc hlídané. A jsem naštvaná , protože dr. mě kontroluje jen vnitřním utz jestli se neotvírám . Kdybych nejezdila často do fakultky kvůly nemoci miminka tak ani nevím jestli se dobře vyvíjí. Jsem 26+2tt , takže na příští kontrole mu to řeknu. Hlavně , že se mi stará o to že jsem přibrala za měsíc o 2 kila víc než je normální. Přitom od začátku otíkám jako blázen .

• Citovat
  • Upravit
123
12.11.18 13:07

ahojte :mavam: mohu mezi vás? Je mi 33 let, termín porodu mám v dubnu 2019, bydlím kousek od Olomouce na vesnici a vdaná nejsem a nějak po tom netoužím. Momentálně už jsem na PN a začínám tu na diskuzích hledat co bych si tak měla koupit za výbavičku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 15:45

@siringa Ahoj vítáme tě :mavam: jo výbavička :D manžel se mi směje, že pořád hledám samé kočárky, sady do postýlky a rozplývám se nad oblečky :D, ale řekla jsem si, že nakupovat začnu až po Vánocích (pokud to vydržím :D). Tak klidně můžeš napsat co si pořizuješ ať mám nějakou představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.18 15:49

@Nionka tvoje miminko je nemocné? copak mu je už takhle v bříšku, pokud to není tajné? Pak se doktoři nesmí divit, že s každým „prd“ běháme do nemocnice, když na běžných prohlídkách nic nekontrolují :( taky mě to děsně štve, ještě že jsem si koupila ten angelsounds a tak můžu aspoň kontrolovat zda bije srdíčko :srdce: a to mě uklidňuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nionka
12.11.18 15:59

@Nick Martina taky bych si to při dalším těhotenství pořídila protože jinak bych do 6. Měsíce nevěděla nic až na 1.sreening. Jinak máme bronchopulmální sekvestraci plic. Takže teď samá vyšetření jak se to dále rozšiřuje. A začátkem prosince se dozvíme jestli budu moct rodit v Olomouci nebo bude muset jít malinký hned po porodu na operaci to by znamenalo rodit v Praze v Motole. No , máme strach . Protože jestli nepůjde na operaci hned po porodu tak v průběhu života nejspíš určitě. :,(

• Citovat
  • Upravit
168
12.11.18 18:24

@siringa ahoj :mavam: @Nick Martina no jen ať se směje :lol: pak až bude muset koupit vše najednou, tak zaplace :lol:
Jinak co se výbavy tyce..teď si @Nick Martina nevybavuju, jak daleko v tehu jsi, ale ja jsem poverciva a začala jsem nakupovat až po genetice ve 20tt :)
Jinak mám hodně věcí, po mladší segre (3roky), takže píšťalku, matraci, povlečení.. atd jsme scházet nemuseli, jinak už bych kupovala..kočár jsme vyhlížel už od genetiky a nakonec si vybrali až před 2tydny (27tt), ale stejně je schovany na krámě :lol: no a co se oblečení týká, tak já nakupuju pořád :lol: :lol: základní věci, jako bílá body, dupacky, capacky, kombinezku a tak mám už doma a už nakupují jen co se mi líbí :lol: a z kosmetiky..to většinou pokaždé, co jsem v obchodě koupím 1-2 vlhcene ubrousky, mám 2 plenky (1×maly, 1×ty vetsi) a ještě si chci koupit pampers na zkoušku, abych pak měla na vyber :lol: olejcek mam od avirilu, zasyp taky, a na opruzeniny mam sudokrem..jibak sampon a sprchac kupovat zatim nebudu, to stejne nema cenu :lol: no a jinak uz me nic nenapada :nevim: jo, vcera jsme maly koupili ve scontu komodu na hadriky, ale mam takovy pocit, ze ty komody budu potrebovat aspon 3 :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.11.18 22:04

Jinak holky, nevím jestli Vás taky trápí bolest kyčlí, ale po tom, co jsem si ozkousela tento kremik, tak je bolest minimální :palec: takže určitě doporučuji.. je to že stránky global, já s nimi spolupracují, tak kdybyste měly některá zájem, klidně napište a já vám ho objednám, nebo cokoliv jiného samozřejmě :lol: mám přístup k takováhle mysticky, zdravým kavam, koktejlu na linii (což teď není třeba :lol:), k drogerii (plenky, masticky, samotný, chceme ubrousky…-mozna až budete shánět vybavicku), ke zdravému mlsáním (ořechy, musli, kaše, těstoviny…) I k nezdravemu (veškeré bonbóny za výhodnou cenu po kilech, coko tyčinky, lizatka, mýdel v coko a skořicí, kuličky do mléka atd..), dokonce i oblečení pro děti j dospěli :lol: :lol:
No každopádně, když budete mít zájem se kouknout na katalogy, nebo stránky, tak mi dejte vědět, vše vám dám k dispozici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.11.18 22:11

Jezisi, píšu jak zvíře :lol: omlouvám se, ale mobil mi to opravuje..špatně :potlesk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.18 01:44

Ahojky, tak to já včera začala 17 týden a nějak v prosinci nás čeká ultrazvuk a pohlaví mimča. Jinak pohyby ještě necítím, ale teď mě dostala nějaká blbá angína :zed: naštěstí mám jen rýmu, takže nemusím plašit. Jinak je mi 21 a jsem s Kladna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.11.18 08:32
@dandillita píše:
Ja sice ovoce a zeleninu docela zvladam, ale jelikoz nejim maso a mlecny vyrobky, tak mi zas budou chybet jine mineraly.. No asi si ten femibion 2 taky koupim a uvidim taky podle vysledku krve, jestli mi neco chybi :)Dekuji ti :kytka:

Ahoj, jsi vegan? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
13.11.18 08:54

Já zatím beru vše z druhé ruky od známých, např. postýlku vč. matrace, kočárek,oblečky, pořád šetřím a čekám až budou ty důležité výdaje :zed: ale zároveň bych byla ráda nachystaná at v šestinedělí nikam neběhám kromě k doktorům. Holky čímdál častěji slýchám, že přebalovací pult a vaničku kupovat nemám, že stejně přebaluju kde se mi bude chtít a koupat, že stačí ve vaně 8o Jaký máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí