Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
21.11.18 15:59
@Jlucie88 píše:
@Mihalka88
Ahoj, ja si myslim, pokud si drobnější, tak pribiras rychleji. To je častější. To mi rika doktor porad. Pokud mas vic kilo, tak to jde zas pomaleji. A jeste to závisí, jakou mas kostru: pak to brisko muze byt vypuklejsi:) me taky nezajima řešení jiných deti v domactnosti, kdyz nemam sve a kdxztak se na to zeptám v rodine:)))

No já mám právě lehkou nadváhu, tak tím to nebude :). Ale připadá mi, že se ta moje pneumatika prostě čím dál víc posouvá dopřředu. :D Jako těhoteské břicho to fakt nevypadá, ale prostě je o dost větší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.11.18 16:03

@dandillita
Díky moc :). To ne-břicho ti závidím, já to právě horkotěžko zakrývám, ještě to nechci pustit do světa :zed: . Jinak myslím, že B12 obsahuje už ten femibion. S těmi bílkovinami to mám ale podobně, mně teda není špatně, ale k některým jídlům mám fakt odpor a musím jíst jen to, na co mám chuť, což jsou samý nezdravý věci. Trochu mě štve, že se ty krevní testy nedělají hned. Přeci jenom, ta výživa je nejdůležitější v prvním trimestru a člověk se přitom dozví výsledky krve až ve druhým, tak kde je logika? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.11.18 16:42

@Mihalka88 ale z krve ti nezjistí, co mas jist a co ne. Je to na pohlavní nemoci a cholesterol a tak.
Ted si jdu zitra pro vysledky krve. Ty se delali ve 26 tydnu a tyto jsou zase zaměřené na tehotenskou cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.11.18 17:37

@Jlucie88
Ja myslela, ze pokud by mi vyrazne chybely nektere prvky, ze bych se to dozvedela z vysledku :roll: Tak to jsem si asi myslela chybně.. Dekuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.11.18 17:43

@Mihalka88 To je fakt, ze ve femibionu je taky, ale mnozstvi jsem nezkoumala a s B12 se to pry prehnat neda, tak si radsi beru i ten svuj veganskej, na kterej stejne obcas zapominam :D
Ja kdyz uz nezvracim a zaludek a traveni tak nejak funguje, tak mam taky dost problem co snist. Zdravy veci se mi hnusi, i kdyz je „normalne“ miluju a chut mam permanentne na hranolky a podobny prasarny :(
A pri kazdem jidle, at uz na nej mam chut nebo ne, tak je to stejne na dlouho a rvu to do sebe pod tlakem. Nejradsi bych nejedla vubec, ale musiiiim a jeste se musim snazit, aby to bylo vyzivny, coz je fakt obtizny.
Doufam, ze se to nejak zlomi a vsechno dozenu, chci pro mimco od zacatku to nejlepsi a mam pocit, ze to uplne nedavam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.11.18 18:04
@Jlucie88 píše:
@Mihalka88 ale z krve ti nezjistí, co mas jist a co ne. Je to na pohlavní nemoci a cholesterol a tak.
Ted si jdu zitra pro vysledky krve. Ty se delali ve 26 tydnu a tyto jsou zase zaměřené na tehotenskou cukrovku.

Aha, já se vlastně moc neorientuju v těch odběrech. Ale stejně by se to mělo dělat na ty vitamíny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.11.18 18:06
@dandillita píše:
@Jlucie88
Ja myslela, ze pokud by mi vyrazne chybely nektere prvky, ze bych se to dozvedela z vysledku :roll: Tak to jsem si asi myslela chybně.. Dekuju :oops:

Já taky no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.11.18 18:09
@dandillita píše:
@Mihalka88 To je fakt, ze ve femibionu je taky, ale mnozstvi jsem nezkoumala a s B12 se to pry prehnat neda, tak si radsi beru i ten svuj veganskej, na kterej stejne obcas zapominam :D
Ja kdyz uz nezvracim a zaludek a traveni tak nejak funguje, tak mam taky dost problem co snist. Zdravy veci se mi hnusi, i kdyz je „normalne“ miluju a chut mam permanentne na hranolky a podobny prasarny :(
A pri kazdem jidle, at uz na nej mam chut nebo ne, tak je to stejne na dlouho a rvu to do sebe pod tlakem. Nejradsi bych nejedla vubec, ale musiiiim a jeste se musim snazit, aby to bylo vyzivny, coz je fakt obtizny.
Doufam, ze se to nejak zlomi a vsechno dozenu, chci pro mimco od zacatku to nejlepsi a mam pocit, ze to uplne nedavam :(

Já to mám úplně stejně, ale já moc zdravě nejedla ani před otěhotněním. Zas si říkám, že já nějak nestrádám, nemám zdravotní problémy (tedy alespoň ne takové, co by souvisely s jídlem), tak by se to snad už projevilo. Spousta holek je prvních x měsíců jenom na sucharech a děti mají zdravý :palec:
Já mám teda pořád hlad, snad co 2 hodiny ( a jím to, co jím), takže se děsím toho, jak budu vypadat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.11.18 18:30

@Mihalka88 me žádné takove testy nedělaly,ale treba pujdes na nejake:)
Ja cele tehotenstvi beru vitaminy tak selskym rozumem. A myslim si, ze nejlepsi je ziskat vitaminy z jidla nez z léku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.11.18 18:34

@Mihalka88 a jo, chce to byt hlavne pozitivni a verit, ze je vse ok :) ja driv jedla zdrave a dost a ted jim jen protoze musim a hlad nesmim dopustit, protoze z nej byva zvraceni 8o Bohuzel mam chut porad na sladky, coz jsem mela pri otehotnenim, takze to nrni moc dobry :D Kdyz jsem otehotnela, rekla jsem si, ze cukr snizim na nulu, aby to mimco nemelo jak ja, jsem na sladkym zavisla :jazyk: Ale bohuzel tak nejak kazdy den se v me strave cukrik vyskytuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
21.11.18 20:59

@Mihalka88 Já teda mám taky nadváhu, ale šlo to na mě poznat až o dost později :D teď to jde poznat, ale když mám volné oblečení, tak horko těžko :D Ale teda nahoře mám jen 4,5 kg a to jsem 26+5 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
22.11.18 07:38

@zimniden tak nejstarší nejseš :D je mi 36 a čekáme první (už potřetí ovšem :( ). Nešlo to hned a čas letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.11.18 09:16

Ahojte holky :) pokud můžu, přidám se k vám. Čekám prvni miminko a termin mam v červnu.
Nevolnosti, bolest prsou mě už netrápí asi dva týdny, takže mám obavy jestli je vse v pořádku. V pátek jdu na screenening, tak uvidim :) a taky uz to budou pomalu tri tydny, co jsem skoncila na neschopence, ale doufam, ze do prace se budu moct jeste vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.11.18 09:37

@Pukrle dulezite, ze se podařilo;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
22.11.18 09:38

Holky tak mam za sebou cukrovku a vysledky. Takže mam hodnoty v poradku. Jsem rada. Tak az na tlaceni maleho na zaludek, zatim vsechno v poradku;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí