Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikola0104 Máte krásné bříško
a mě na 23 tt nepřijde veliký
já jsem v 16 tt a oproti holkám co dávali fotečky mám teda větší břicho.
Nemáte fotku ze 17 tt?
Holky máte některá zkušenosti s poporodním pásem na stahování bříška?
![]()
Ahojky vsem, cekam prvni miminko termin mam 21.4. Nevolnosti mam silene snad od prvniho mesice a jsem uz docela zoufala ![]()
Ahojky vsem, cekam prvni miminko termin mam 21.4. Nevolnosti mam silene snad od prvniho mesice a jsem uz docela zoufala ![]()
Ahoj, tak to máme stejný termín
Mě bylo také od prvního měsíce zle, ale zhruba posledních 14 dní už je to lepším a zvracím „jen“ 2× týdně, tak snad se ti to také brzo zlepší.
Tady je seznam, co mi zabírá mimo klasického „jíst často atd“, kdybys náhodou něco z toho ještě nezkoušela: vitamín B6 na nevolnosti, zázvor (čerstvý mixuji s ovocem, zalitý horkou vodou, cucavé bonbóny nebo v pilulkách), homeopatika Nux Vomica, akupunkturní náramky na zápěstí (mám z rybářského obchodu proti mořské nemoci). Často jsem v sobě neudržela ani skleničku vody, žaludek mi uklidnilo jen mléko. Jo a doporučuji tekutější stravu, když ti je fakt zle.
Tak snad ti něco z toho pomůže a brzo bude lépe ![]()
@Thea42 diky za rady, zkusim. Ja kdyz bliju 3× denne tak je to pro me uleva a oslavuju
to tehotenstvi jsem si predstavovala trochu jinak ![]()
Holky ja vám to vůbec nezávidím
![]()
Já měla první tři měsíce jen špatný tlak,bolesti žaludek na vodě ale žádné zvracení a myslela jsem si že to nevydržím furt zle ale bez zvracení. Držte se holky
teď jsem na konci šestého a už dlouho jsem se nevypsala bez bolesti zad či krize. Denně spím 5 hodin ale kvůli miminku to vše zvládneme
musíme
![]()
@Mini arasid Byla jsem na tom podobně .. ty první tři měsíce katastrofa .. Bolení břicha, zvracení, unavenost
Nejvíce mi pomáhalo, že jsem si sedla do sprchy a střídala teplou a studenou vodu
Po třetím měsíci klídek, teď jsem v 7. měsíci a když se hodně namáhám, tak bolení podbřišku
si člověk nevybere noo..
@me-ow ja prave cekala ze to prejde po 3mesici a zatim nic. Jsem uplne nepouzitelna a to jsem byla zvykla porad neco delat, sport skoro kazdy den…to jsou teda stavy ![]()
@Mini arasid tak snad to přejde
mi stačí 2 dny v práci po sobě a jsem K.O
tak už se těším, až to budu mít vše za sebou