Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Meily
Vydržet to šlo, i když to občas už bylo pěkně vysilující, teď už je to jen občas a to většinou večer a pak to zaspím
.
Myčka ta by u nás šanci neměla, vařit a kuchtit to musím pořád
ta jede furt ![]()
@Ezrajin ja jsem 20+5 a čekala jsem ze me to uz prejde. Jenze nic. Za mesic je jeden den kdy bliju treba 3× denne a to je pro me vyhra
zaludek na vode cele dny! Ja ani nevim co vsechno jsem uz zkousela ale je to marne
takze cele dny jen polehavam a na to ja vubec nebyla zvykla. Kdo nam od tech nevolnosti pomuze, dostane metal
![]()
@Ezrajin zvracim porad , ale cokoliv prijde to samo a tak rychle :/ snad to brzo prejde
@Ezrajin Jo, tak co popisuješ už taky poznávám. Jen ten podbříšek včera začal tak najednou a rychle, že jsem se chvíli fakt bála, co se děje, až když se to uklidnilo a měla jsem pak zbytek noci celý spodek rozbolavělý, tak jsem si to tak nějak omluvila těmi vazy, doteď mám pocit namožených břišních svalů. Chápu, že se v těle děje spousta změn, ale připadá mi, že je tolik věcí, o kterých se tak nějak předpokládá, že si ženská zjistí sama, nebo prostě nebude řešit, máma se mnou měla těhotenství, o kterém prakticky nevěděla a zbytek známých a přátel je stále bezdětnej, takže díky bohu za internet. ![]()
@Mini arasid
Tak to je mi moc líto, říká se že okolo 15tt to přejde, a někoho to provází celou dobu
to asi budeme my dvě
.
A jaké máš vychytané fígle?
@ZelenaHlava
Jsem na tom hodně podobně, ze všeho jsem vyklepáná, a ještě ke všemu se furt sebepozuruju jak pošuk
. Teď se mi k bolestem bříška přidal ještě v pondělí takový slabounce hnědý hlen na papíře, jen jednou, ale i tak jsem začala vyšilovat.
Také mě někdy to bříško bolí že zácpy, kterou teď trpím snad poprvé v životě.
@Luciee97
Mně to tenkrát popadlo najednou, bylo mi furt dobře, pak jsem se ráno probudila a zvracela a blinkala… teď se to pomalu uklidňuje. Dostala jsem nějaké léky na nevolnosti, celkem zabírají a a také jsem zkusila dle rad více jíst.
@Ezrajin mame proste smulu
tak snad ten prcek bude poslouchat az bude venku
ja jsem nepouzitelna, figle zadne u me nejsou. Takže proste lezim. Kdyz je lip rychle toho vyuzivam a jdu aspon na prochajdu, to je ale zatim neni moc caste bohuzel.
@Mini arasid
Včera, když jsem ho viděla na ultrazvuku, jak si tam pokojně spinká, musel mě doktor nutit cvičit, aby jsme ho vůbec rozpohybovali
. Tak se chvilku otáčel a zase hned hajal
. Snad mu to spinkání a klídek vydrží ![]()
@Ezrajin no musim se smat! Ja dnes byla na kontrole a poslali me projit se, obcerstvit se ve finale jsem chvilku drepovala at toho prcka trochu proberu
takze ja to same
tak jak rikas…snad jim to vydrzi.
Holky ja vam tak zavidim
. Ja jdu na kotrolu az v pondeli a ve stredu hned na 2. Screening. Ale ten mesic cekani je nekonecnej
a uz vite, jestli to bude holcicka ci klucik?:)
Já dneska byla na velkým ult
bylo to zas krásný vidět svého drobečka
Snad se taky brzy dočkáte na další kontrolu
Ale byla jsem i nervózní, aby vše bylo v pořádku. Naštěstí je a už konečně vím, že je to HOLKA
Mám velikou radost ![]()
@Meily moc gratuluju
prave toho se nejvic bojim, zda je maly v poradku. Moc ho necejtim, na to, jak ma byt zivej. Ale uz jen do stredy, tak to uz je chvilka:)
Holky na bolesti v podbřišku doporučuji magnesium ale ne šumáky ale normální tabletky. Beru je už dlouho a hodně pomohly.
![]()
@Mini arasid
Tak to byl nějaký líný den
Bylo to roztomilý. Na minulé kontrole tam řádil, že jsme ho nestíhali
a teď opřený nožky, pohodář a jen tak líně občas pohnul ručkou ![]()