Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
11.12.18 11:11

@Ezrajin mam uplne stejny termin :lol: byva ti spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
11.12.18 11:43

@Luciee97
Ahoj. Kdyby den měl 25hod, tak jsem prozvracela i tu hoďku navíc :-(. Teď se to trošku uklidnilo, ale nevolnosti mám pořád, hlavně večer a někdy v noci. Žaludek jak na vodě mám permanentně.
A jak pak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 13:06

Ahoj, jsem ve skupine nova, 19 tt, je tu nekdo z Brna kdo vlastni soundsangels a byl by ochotn y se semnou sejit abych ho vyzkousela, chtela bych pořídit, ale nevim jestli tlukot najdu. Je :oops: tady taky nekdo plasan jako ja? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.12.18 14:42

@nespoutana001 Ahoj, vítej :)

já myslela, že si ho taky budu pořizovat, ale počkej ještě pár týdnu a prcek začne kopat, tak budeš vědět, že tam je a nebudeš potřebovat poslouchat srdíčko :D aspoň já mám kopance co chvilku - cca od 22. tt .. někdy si říkám, že vůbec nespí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 18:45

@me-ow
Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 19:36

@nespoutana001 Ahoj já si pořídila angelsounds už v 9 tt. jsem hrozný plašan :D. Ted jsem 18+3 a poslouchám tak 2-3× za týden jen na chvilinku, uklidnuje me to :srdce: už se těším až začne kopat ale pořád nic necítím (nebo někdy cítím takový mini tlak na určitém místě, ale jestli je to mimčo to fakt nevim :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 20:19

Tak to mame stejne, jak tydny tak ty pohyby. Zatim jen sem tam tuknuti, a nejradej bych byla na uz kazdy den, dneska jsem byla u doktorky a mimco se na uz nehybalo, ale srdicko je ok, a ja i pres to panikarim. Misto toho abych byla v klidu, vymyslim kraviny. Odkud jsi, Nick Martina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.12.18 20:29

Holky, já cítím malýho jen ve vlaku. Prvně 17+0 pak 17+2 potom nic a až včera 19+0 se zase ozval. Je super, že se ozve, ale abych kvůli tomu jezdila furt vlakem, to se mi moc nechce:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 20:56

Ahoj, koukám jede tady taková pozitivní vlna, tak se mi to ani nechce kazit starostma. Jsem ve 12. týdnu a dneska večer jsem strávila půl hodiny měněním pozic kvůli poměrně silné bolesti v celém podbříšku, jako by mě z každé strany někdo „tahal“. Je to to slavné uvolňování vazů kolem dělohy? Máte to některá za sebou? Přiznám se, že už jsem se začínala bát, nakonec jsem zvolila velice sexy polohu na břichu, kde to pomalu přešlo :D ale kdyby si někdo přisadil, že to zná, bylo by mi taky hned líp :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
11.12.18 22:58

@Ezrajin a je neco co ti pomaha? Ja jsem na tom totiz stejne. Uz jsem fakt zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.12.18 23:19

@ZelenaHlava to by mělo být asi ono .. já cca do toho 14 týdne měla bolesti a hlavně večer - jediné co pomáhalo, bylo to, že jsem si sedla do sprchy ( neměla jsem vanu) a pouštěla na sebe teplou a studenou vodu .. pak to najednou přestalo a bylo vše v pohodě :D teď pro změnu trpím na kyčle, kdy se ani nemohu pohnout v noci a když to přeženu s předkláněním tak šílené bolesti v podbřišku ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.12.18 08:20

@ZelenaHlava
@Mini arasid
Holky jsem 19+2 a taky nemuzu spat, furt me to taha, nekde jsem cetla, ze je to roztahovani vazu. Zatim tehu polstar nemam tak pri spanku na boku dam polstarek mezi kolena a je to lepsi. Ale vcera mi pritel namasiroval bricho (je teda pravda, ze se mi bolesti chtelo brecet) a dnes jsem se poprve v pohode vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.12.18 08:46

@Mini arasid
Všechny mamky mi radily užďobávat celý den jídlo, ale já fakt, když jsem ty nevolnosti měla celý den, neměla vůbec na nic chuť. Mně pomáhalo ležet, hodně pít, taky cola a spinkat. Teď už se mi objeví občas, nejvíce večer, to pak nejím, nebo mě uklidní jogurt.
Je to otrava, někdy jsem se cítila už hodně vyčerpaná :-(
Ty máš nějaký recept ;-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
12.12.18 08:52

@ZelenaHlava
Ahoj. Stahy a bolest v podbřišku cítím hodně často, někdy mě bolí ještě stydká kost, velmi nepříjemně mě tam píchne.
Předevčírem mě píchalo v levém boku, tak že mi tekly slzy. Byli jsme druhý den ráno na pravidelné kontrole a Dr. říkala, že je vše v pořádku a že tyto stavy jsou naprosto v pořádku. Rozmělňuje se chrupavka, zvětšuje se děloha a natahují vazy.
Zabírá mi si lehnout do polohy na záda a skrčené nohy a pak masáž bříška a zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.12.18 09:37

@Ezrajin Fakt se zkus přemoct (vím jak je to těžké) a opravdu něco uzobávej, co ti sedí a chutná. U mě to byli sušenky - takové ty kolečka, nebo bebe. Není po nich těžko na žaludku a rychle se rozpouštěj. :?
Musíš vydržet, jiné recepty mě nepomohli…
PS: Neotvírej myčku kde už hnije nádobí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky