Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
14.12.18 09:14

@Meily
Moc gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 09:43

@Luciee97 také omdlevam pri odběru krve.. přesněji zpravidla po odběru. Ale myslím si že porod je tedy něco úplně jiného… člověk je prý v euforii a nevšímá si věcí okolo.. kdežto u odběru se rapidně sníží tlak.. ja teda ještě nerodila ape určitě se bat nemusíš..
Porod je naprosto přirozená věc…ale odběr krve zas tak přirozený není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 12:32

@Ezrajin Jo, v tomto je to nejnáročnější, nevolnosti, bolesti, všechno by mi bylo jedno, kdyby člověk za vším neviděl čerta :D Já navíc po každém ultrazvuku špiním, takže mi ten pocit úlevy, že je všechno v pohodě nikdy dlouho nevydrží. V neděli uzavřu 12. týden a příští čtvrtek ultrazvuk, takže se nemůžu dočkat, až si zas chvilku budu lítat na obláčku, že je všechno fajn, už aby začal pořádně kopat, ať ho mám pod kontrolou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.12.18 13:29

@ZelenaHlava
Já jsem takhle jednou zašpinila minulý týden, spíš jen takový hlen na papíru a byla jsem hned stresař :roll: a šup na gyndu.
Teď jsem byla ve středu na ultrazvuku a taky je byli vyklepáný, aby bylo vše ok. Stejně jako ty se těším až začne kopat a mrcasit se tam, abych měla jistotu, že je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 14:23

@Ezrajin holky, i kdyz se zacina mrcasit, tak me to prijde ze ma člověk jeste vetsi strach, ze zacatku kopne parkrat a pak nic clovek je mezitim na prasky, jestli je v pohode, ale urcite pozdeji jak je vetsi jsou ty pohyby castejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 21:39

@nespoutana001 No, jelikož tak nějak od začátku si slibuju, že až „příště“ uvidím, že je všechno ok, budu už dál určit klidnější, tak si taky moc nenalhávám, že budu ještě někdy v životě bezestarostná (dobře, občas trochu) :D Ale i přes stresující hlavu mám silný pocit, že je všechno v pořádku, takže to pomáhá. Stejně to po novém roce už budu muset oznámit v práci, aby byl čas najít náhradu a hlavně ji zaškolit, takže to těhotenství bude zase o něco reálnější. Kdy plánujete v zaměstnání oznamovat vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.12.18 22:51

@ZelenaHlava
Já jsem oznámila už v 1mes, chtěla jsem být v klidu a odpočívat. Doktorka mi ihned nabídla PN, tak už jsem od října doma. Vzhledem k tomu, že jsem zastávala vedoucí funkci, tak nyní pracuji když je něco potřeba z domova, ale to mě nijak neomezuje. Pak se přidaly nevolnosti a hned se to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.18 14:50

Ahojky , chtela jsem se zeptat jsem na začátku 2.mesice. dělám ve sklarnach jako balicka . Taham těžké vazy a misi atd. Chtěla jsem se zeptat, mám bolesti v podbřišku dneska je to extrém. Chci se zwptat mam jit do práce nebo ne . Ja jen aby se neco nepokazilo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
16.12.18 16:35

@Pamelacinov Měla bys to oznámit v práci a přestat tahat věci. Zaměstnavatel ti to musí umožnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.18 17:38

@Meily v praci to vědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
16.12.18 17:43

@Pamelacinov A to tě nechaj tahat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.18 17:44

@Meily ano , tam to nejak neřeší ale dneska jsem nesla do práce, jelikoz me to boli a nechci aby se neco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.12.18 02:14

Holky prosim, vcera jsem byla na velkym UZ. Jsem 20+2 a malej ma 440g prijde mi to hrozne moc… Mate to taky tak? Ja se desim, ze to bude uplnej obrik. Jinak ani ja, ani pritel nejsme drobci, ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.12.18 08:34

@Adula99 ja jsem v 30+6 a byla jsem taky nekdy 21 tyden s malinkym a malinký mel 416g. A je to předpisově. Ve 27 tydnu mel 980g tak zadnou paniku. A ja jsem drobna a přítel je hubeny:) dulezite, at miminko roste. To se mění kazdy týden u toho miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.18 12:40

:mavam: Ahooj holky :kytka:
Já jsem v 6tt. Za 14 dní bude prý první fotečka mimi. Dostanu už na té další návštěvě i těhotenský průkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí