Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacaaa a v kolikatem tydnu si? Já začala pohyby cítit až okolo 22. týdne, předtim nic moc teda
ze začátku jen takové šimrání a teď prcek se hýbe jako o život ![]()
@kacaaa prý to je jako takový malý nervový tik
taky čekám kdy ucitim, možná uz dvakrat neco malo jsem citila, ale nevím jestli to bylo ono ![]()
@me-ow píše:
@kacaaa a v kolikatem tydnu si? Já začala pohyby cítit až okolo 22. týdne, předtim nic moc tedaze začátku jen takové šimrání a teď prcek se hýbe jako o život
19. Týden (18+3), takze je nejspíš ještě brzy, jen občas zasimrani citim. ![]()
@Pavculinka zítra budem objednavat postýlku a přebalovací komodu
jsem dnes 16+1 ![]()
Postýlku už jsme si dovezli.
Kočárek vybírám, ale vybráno nemám. V březnu chceme do Brna na veletrh. ![]()
@kacaaa jojo brzo
pak budeš ráda, že máš chvilku klid
Naštěstí prcek asi není moc nahoře, tak do žeber mě nekope, ale občas mi rád tlačí na močový měchýř, tak to je za trest ![]()
Jinak výbavičku tak různě no .. Kočárek jsme měli jako první, postýlka přišla před vánoci, dnes objednám nějakou kosmetiku, věci mám od kamarádky po prckovi, jen to ještě přeprat a urovnat všechno ![]()
@kacaaa píše:
Postýlku už jsme si dovezli.Kočárek vybírám, ale vybráno nemám. V březnu chceme do Brna na veletrh.
v breznu je veletrh na vystavisti? ![]()
@Pavculinka u nas kocarek vybral muj chlap a hned ho i koupil 🤣 takze ho mame uz doma 😃
@Pavculinka termin mam 21.4. …takze zacinam 6ty mesic..rikam to snad spravne
@Mini arasid tak to je v pohodě. Být v 6 tak si skoro piskam už. Já se jen modlím aby ten můj prcek vydržel a vše bylo v pořádku a já se dočkala porodu…
@Pavculinka bez na marodku a odpocivej, budes mit klid( a uvidis vsechno bude v pohode) ja jsem na marodce od 3tiho mesice- muj doktor me posilal uz driv ale nebyla za me nahrada tak jsem sla potom tretim mesici.