Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mini arasid jojo už jsem rozhodnutá jít. Jenom doufám že mě nebude stresovat rodina a tchyně
někdy je to na palici každý den skoro píšou nebo volají jak mi je atd. ![]()
@debra.morgan píše:
v breznu je veletrh na vystavisti?
Jj na stránkách výstaviště najdeš presny datum. Já to taky přesně nevím, tuším 22.3. Ale na jisto to nevím.
@Pavculinka jak budes doma tak uz te to nebude tolik stvat uvidíš. A je od nich mile ze se staraji 😃
@Mini arasid no uvidíme. Snad máš pravdu. Jediný teda co mě přijde divný že každý 2 hodiny mi kručí v břiše a to i v noci. Asi mám v sobě malýho otesánka
![]()
@Pavculinka jj urcite a budes mit tolik casu ze nebudes vedet co snim a budes rada za navstevu tchyne 🤣 🤣 😄 nj jen mu dej prckovi hladovemu 😃
@Mini arasid bude žrout po tatínkovi asi
taky čekáš otesánka???
@Mini arasid
Dostala jsem ho k Vanocum,bylo mi receno ze nekde na pesi zone v Hradci Kralove,vic netusim ![]()
Ahoj není tady některá maminka z okolí Mníšku pod Brdy? Ráda bych našla maminku z okolí, která bude mít podobně starého prcka
zatím můžeme chodit na procházky, pokecat apod
a později s kočárkama. Když tak napište zprávu, tady do diskuzi moc nechodím. Děkuji
@Pavculinka ja doted to tehotenstvi mela takove blbé…blila jsem denne snad 20× , ted vypada ze se to uklidnuje uz jen jednou denne 😃 tak uvidim jak to odted bude
@Mini arasid tak to mě je blbě jen sem tam ale nikdy jsem nezvracela - zatím teda. Tak snad už to u tebe bude lepší ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám
Také jsem poprvé těhotná a teď jsem v 16 tt.
kromě tlaku na močový měchýř mě nic netrápí, jen je to otravný, nečekala jsem, že už tak brzo bude tlačit na močový měchýř. Pořád běhám. První trimestr proběhl poklidně, žádné zvracení, jen občasné nevolnosti. Teď mám pro změnu chutě na vše od sladkého, po kyselý
Hlavně si přeju, ať celé těhotenství je bez problémů, ale to si přeje každá z nás ![]()
@Marsy84 píše:
Ahoj holky, přidávám se k vámTaké jsem poprvé těhotná a teď jsem v 16 tt.
kromě tlaku na močový měchýř mě nic netrápí, jen je to otravný, nečekala jsem, že už tak brzo bude tlačit na močový měchýř. Pořád běhám. První trimestr proběhl poklidně, žádné zvracení, jen občasné nevolnosti. Teď mám pro změnu chutě na vše od sladkého, po kyselý
Hlavně si přeju, ať celé těhotenství je bez problémů, ale to si přeje každá z nás
Mam to úplně stejně jako ty, akorát jsem trpěla na bolesti hlavy.. Ted jsem 17.tyden,čůrat moc nechodím zatím se to dá ![]()
@Marsy84 Už tlak na močový měchýř? Ty jo, já myslela, že to je až tak od konce druhýho trimestru.....
@JanncaH
Dnes jsem začala 19 tt a také chodím často čůrat..i v noci mě to budí ![]()
Ale mám to téměř od začátku těhu, nemusí to být pouze tlakem na močový měchýř, ale i hormonama.. ![]()