Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
981
8.4.19 13:15

Ahojky, omlouvam se ze pisu az ted, ale bylo to hrozne narocny, teprve v patek nas pustily z porodky… vsem moc dekujeme, malej se narodil s 3230g a 48cm a to akutnim cisarem…po porodu ho hned resuscitovali, mame selistku na srdicku .. :( pak daldi den, okamzite na jip…moje pani gynekolozka me tak zanedbala, aby si usetrila cas a praci tak mi test na streptokoka udelala uz ve 33tt…to byko v poradku…bohuzel pak jsem ho mela…takze malinkej misa se nakazil… sileny, od prvni minuty jsme si teda uzily… neskutecny…nervy, hroznej stres…ja za 10dni 7kg dole… byla jsem jak chodici troska..kdyz uz to s malickym bylo na dobry ceste, tak ja chytla zanet do rezu, takze jsem chodila na cisteni…sileny, bolest… ted jsme uz konecne doma a oba dva se zotavujem. Malinkej je velkej bojovnik a je to moje laska! V minute clovek prehodnoti cely svuj zivot holky…a zacne si vazit vseho co ma… takze vam vsem prejeme strasne moc sily a zdravicka pro vase mrnousky. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
8.4.19 18:04

@Týnka20 no teda :-O ani nemluv, to sis to teda vybrala všechno ted behem týdnu/14dní, a ted už bude jedine dobře.....musí bejt ne ?? ;-) tak hlavně odpočívejte at jste zdraví brzo oba :-)

jinak já dneska poslední kontrola u doktora (39+0) , tak ozvy jsme prej nakreslili moc pěkně ( poprvé nespala a nakopala jim ty sondičky :D ), pak mi doktor udělal Hamiltona ( bylo to strašně nepřijemný, a bolí mě uplně vše :-/ ) ale říkal že dole je vše tvrdý zavřený takže je malá šance.....ale že ten hmat provést šel, tak že uvidíme.......no nevím...... ted bych řekla že mi začala odcházet zátky, a bolí mě kyčle a podbřišek furt, a mala do mě kope a buší jak kdybych jí něco provedla já… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.4.19 00:45

Hamiltona v 39tt ? pfff … a já ho měla skoro až ve 42tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
9.4.19 14:53

@marrynka …mam vysoký tlak a cukrovku, ale doktor se to snaží popohnat přirozeně :D :D ptž prckovi se nikam nechce :D :D už minulý týden říkal že by bylo dobré kdybych se rozpadla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.4.19 12:35

Prdiky

Ahojky holky je tu někdo kdo má problém s prdiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.5.19 11:44

@mZoey Tak co? jak jsi na tom? :D

@Nikola0104 V porodnici a i obvodní nám řekli, abychom dávali s manželem malému nutrilon. Jenže po nutrilonu dost brečel bolestí, pořád tlačil a nemohl si ulevit. Museli jsme mu koupit probiotické kapičky a o moc lepší to tedy nebylo.
Změnili jsme tedy mléko, začali jsme kupovat HIPP a vůbec si nemůžeme stěžovat.
Když potřebuje, tak si bez problému uleví a už brečí maximálně, když má hlad :D

Chce to vyzkoušet jaké mléko by sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.5.19 19:48

@marrynka
Já ještě kojim takže to záleží na tom co jim ja. Už jsem to pomalu vychytala. Je to docela zahul každý den přemýšlet co k obědu aby náhodou neměl zácpu 😂 zítra nám je 6 týdnu to bude už jen lepší :) malickej je kouzelný gratuluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
3.5.19 10:18

@marrynka ahojky dobře :-) 17.4. jsem byla na kontrole a doktorovi se nezdály průtoky na pupečníku :-) takže ubytovat na porodním, zátěžový oxytocinový test - ten dopadl v pořádku že prcek se má k světu…druhý den ráno ještě kontrolní utz - mala bude mít přes 3kg… :D vyvolavací tabletky v 7 a druhá v 9…a od půl 12 to začalo být záživný :D doktorka že kontrakce jsou po 4 min že by praskla plodovku aby jsme to neztratili, klystýr, zavolat partnera a že budeme dneska rodit :D bylo to strašný, zpětne vlastně vtipný a dalo se to vydržet :-) takže 18.4. v 16:33 se nám narodila Liliana 48cm, 2,766 kg :-) na velikonoční ponděli nás pouštěli domu :-) včera jsme měli 14dní :-) trápí nás prdíky, kojím - dlabe jak kyselinka :-) ale jinak je hodnoučká, ani si to snad nezasloužíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
3.5.19 10:23

Pár foteček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
3.5.19 11:34

@mZoey je nádherná gratuluji :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
3.5.19 12:50

@Pavculinka děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.5.19 08:29

Ahoj holky, ja se taky pochlubim. 30.4 ve 22:48 se nam narodil syn Petřík :srdce: uz nam je v 17 dnu a po plnem kojeni mame uz 0,5kg nahore :) takze jsem hrozne spokojena :* je to laska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí