Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
1.2.19 01:18

@Pavculinka jo takhle 8o :( budu ti držet palečky, aby ti v úterý řekli jenom dobré zprávy.
nevím čím bych mohla poradit.. možná jen tím, aby jsi do úterka zkusila dělat vše, aby jsi nemusela myslet na tu kontrolu a na to, že by se mohlo něco stát. Říkej si, že už jsi v 11tt a, že se nic přeci stát nesmí.
Udělat si čas jen pro sebe a činnosti, které by tě bavily. Hlavně se snažit být uvolněná a nemyslet negativně.

Já mám třeba ráda vaření.. když jsem se tedy chtěla uvolnit, našla jsem si nějaké recepty a zkoušela je :andel:
Přeji ti, aby jsi měla celé těhotenství v pořádku a aby bylo mrně zdravé.. a ty samozřejmě také :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
1.2.19 01:34

@marrynka děkuji. Kdybych tak zvládla vařit. Jen nakoupit mě strašně unaví a můžu jít zase spát. Navíc mi praskají žíly na nohách protože je mám prý dlouhy a tenký :zed: :zed: :zed: takže nesmím ani moc dlouho stát na nohách (neschopenku od začátku ledna). No prostě magořinec. Můj denní rytmus: v noci toho koc nenaspat protože mám od začátku hororový sny, 2× v noci jít na záchod, během dopoledne vstát, něčeho se najíst, jít do obchodu, zase se najíst, usnout na gauči cca1, 5 hodiny až 2, vymyslet něco rychlyho na vaření u čeho nebudu muset stát a rychle uvařit, najíst se a zase spát. Nic jiného nezvládám - únava je silnější jako já :zed: :zed: jsem už říkala že kdyby přítel si sem namontovat kameru že by nevěřil vlastním očím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.2.19 06:46

@Pavculinka nesmíš na to myslet. Pak bude vše v pořádku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.2.19 06:49

@marrynka u nás to byla příprava na porod, co a jak v porodnici, pak s tatínky příprava na porod a co mají dělat. Taky lekce o kojení a různé techniky a jako poslední byla lekce opět pro tatínky a péče o mimco a hlavně o vztahu po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
1.2.19 10:32

@mZoey Já mám termín 25.4. Tak snad stihnu všechny 4 lekce :mrgreen: Paní mi říkala, že stačí v březnu, tak snad jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.19 11:21

@Pavculinka Ahoj :) neboj určitě bude všechno v pořádku :). Já jsem taky pěkně nervovala na začátku, všude jsem četla jen o zamlklém těhotenství a skoro to vypadalo, že to že by se to povedlo na poprvé prostě není možné… ALE JE!
Já jsem momentálně ve 25 tt a vše je v pořádku :). Zkus si koupit angelsounds pro svůj klid (já tím poslouchala srdíčko už od 9tt, a dost mě to uklidnovalo, ted už cítím pohyby tak vím, že je malý v pořádku, ale když o sobě dlouho nedává vědět tak taky poslechnu, a jsem hned klidná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.2.19 13:49

41+4

V noci začaly stahy :mrgreen: konečně se to nějak rozhejbalo … tak už ležím v porodnici a počítám počítám. Zatím jsou to půl minutový stahy každých 6 minut … tak doufám, že k večeru bude venku. :andel: :srdce: za dveřmi slyším řev miminka a už se opravdu nemůžu dočkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.2.19 13:51

@marrynka Držím palce :) Nevím, zda si to tu psala nebo jsem to přehlídla co vůbec se má narodit :) popř. kde rodíš? :) pak dej echo co a jak a určitě fotečku mrňouse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
1.2.19 13:59

@me-ow má se nám narodit chlapeček .. a fotku určitě pošlu až bude venku :andel:

Jinak jestli je tu někdo z karlovarska..
chebská porodnice mi zatím přijde dobrá. ( aspoň co se týče personálu) zbytek “recenze” až po návštěvě porodního sálu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
1.2.19 14:03

@marrynka drž se přeji hodně štěstí ať tě malej moc netrápí a hlavně ať jste zdraví a je všechno v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.2.19 18:25

@marrynka drzim palecky at to mas rychle za sebou a bez komplikaci!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.2.19 18:54

@marrynka no vida, do silvestra se to stihne :D hodně štěstí, taky budu čekat na zprávu :-)

@Pavculinka hlavně se nenervuj, já tu taky koukala jak puk přesně jak píše @Nick Martina zamklé těhu, potrat atd atd.....taky jsem si říkala že po 10letech antiny a mojeho živ stylu, ( a to ještě půl týdně před tím než mi přišlo divný to 3denní zpoždění tak dědeček slavil 70…no tak se slavilo… :D tak jsem si taky říkala že to to prtě nemůže přežít.......a ted po půl roce si říkám po zkopanání žeber že rozhodně mu to nijak neublížilo :D taže hlavně klid a klid a mít všechno v paži :-) prostě ted jsi jen ty a to malé.......a pak hned vedle přítel :-) a na ničem jiném nezáleží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
1.2.19 19:09

@mZoey no děkuji za útěchy od vás všech. Se toho úterka asi nedočkám :zed: :zed: každopádně budu doufat že máte pravdu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
1.2.19 19:31

@Pavculinka fakt to nestojí za to… ;-) od začátku furt někdo někde kolem mě rejpe do nějakýho problému, otěhotněla jsem na prašky na pásový opar ( neměla jsem) - poslouchala jsem jak budu mít degenerovaný díte, bez uší, nohou rukou…a bla bla bla - na utz ve 21 měla chudák malá uši přes celej obraz…celá tatínek :D , pak ty blbý výsledky na žíly.......a ted si vymysleli těhu cukrovku - po silvestru jsem měla blbou krev na cukr…dali mi měřák a mám se měřit, dietu atd atd- už je to týden a pul a ještě jsem cukrovku neobjevila jak s dietou, nebo bez diety.......a po buchtě k nedělnímu obědu jsem měla hladinu cukru jak nemluvně :D takže opravdu......člověka to zaskoči že neví co má čekat, ale nesmí si to moc pouštět k tělu, pokud se budeš mít fajn ty, bude se mít fajn i prcek… ;-) to stresování nech na ostatních :-) i ty raduj a těš se až kolem 20tt ucítíš ty malé rybičky v břišku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.19 13:50

@marrynka ty brdo, ja doufam ze na porodnim sale taky budu mit chut psat po internetu:)

A jak to dopadlo? Myslim na tebe a drzim nejvic pesti:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky