Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
29.1.19 10:26

@Lenulka211 bolest to asi bude, ale člověk pak zapomene jak to mimčo budeš mít u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.1.19 10:50

@NicoleMenette Já bych buď řekla narovinu, že to není můj vkus a že již mám v plánu něco jiné. Nebo že už jsem objednala a zaplatila. Např.nejakou postýlku, řekla bych že už mám zarervovanou a zaplacenou jinou. :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
29.1.19 11:21

@me-ow no doufám, že to zapomenu hnedka :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
29.1.19 11:34

41+1

zdravím :P jsem prvorodička, která už přišla o veškerou nervozitu z porodu :D jsem už jenom nervozní z toho přenášení.
Dnes jsem měla mít nástup do nemocnice a nakonec bylo jen CTG a jsem pořád doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.1.19 12:11

@marrynka vyvolávat ještě nebudou ? Já ještě tak tři týdny a snad to půjde ven 🙂akorát nás teda čeká plánovaný císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
29.1.19 20:18

@me-ow nějak se jim nejspíš do vyvolávání nechce :D Doufám, že v pátek už budou jednat.
Protože už toho mám opravdu dost … musím spát v sedě občas, jelikož má záda mi nedovolí celou noc ležet :(
ať ti ty 3 týdny uběhnou jako voda, aby jsi už měla mrně u sebe !! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
30.1.19 13:58

@marrynka Tak to musím zaklepat, že v 37. tt zatím problém se spaním nemám a doufám, že to tak nadále i zůstane :D člověk by si měl užívat ještě poslední dny spánku a jak to nejde, tak to je marné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.1.19 19:23

Tak já se přiznávám že problémy se spaním mám snad pořád, jako za dobu tehu. Teď jsem 23 týden a pořád se to nelepší. X krát za noc jsem vzhůru, koukám jak manžel spí. Chodím po baráku a přemýšlím. Včera jsem navíc uklouzla na sněhu a narazila si celý levý bok. Takže jak se mi dobře spalo tak se nemůžu ani pohnout. Snad se ještě vyspím někdy pořádně 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.1.19 19:35

@kacaaa Taky v noci koukám na spícího manžela :D :D tiše závidím jak spinká.. zatímco já se snažím najít pohodlnou polohu

@me-ow Tak to se máš, že mužeš v klidu spát :D já ve 37tt už dávno nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
30.1.19 20:46

@kacaaa Tak to já lehnu a spím :D V noci se akorát vzbudím na pití nebo na záchod, ale hned zalehnu :D Občas teda v noci musím něco sníst, ale stačí mi kousek sýra a jdu spokojené spát a spím až do 10. odpoledne, někdy i déle :D Prostě pohoda ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.1.19 18:39

zdravím mamky, nenápadně se přidát k rozhovoru :D o tom nespaní bych dneska mohla napsat esej, nevím co jsem měla včera tak neobvyklého ale do rána byla v bříšku diskotéka, zvaná jsem nebyla ale dozor jsem držet musela :D ještě víc takovejch nocí a spím přes den :D
Jinak jsem v 29tt, termín mám půlku dubna a od listopadu jsem na neschopence, už mi to začíná doma lézt vcelku na mozek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.1.19 18:58

41+3

@mZoey Noční diskoška je nejlepší no :D ta mi začala už někdy na začátku 5. měsíce
Což to se dalo přežít.. ale teď jsou bolesti kyčlí, kosti mám taky úplně uvolněné, takže mám hrozné problémy s chůzí a doma se mi smějí, že prý chodím jak tučňák :mrgreen:

No zítra jdu znovu do nemocnice a tam už snad budou jednat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
31.1.19 19:07

@marrynka no, po večerech už jsem si zvykla, že paří a uzurpuje mi žebra, ale dnes poprvě jsme jeli přes noc, ale říkám si že 10týdnů, už vydržím, vydržela jsem 30, tak ten zbytek už dám :D ale jsem čím dál tím nervnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
31.1.19 19:37

Ahojte :mavam: a jste někdo z Nymburska a okolí? :mrgreen: Už mi to taky doma občas leze na mozek, tak bych se ráda s někým vyvětrala venku :lol: a zašla na těhotenské cvičení apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
31.1.19 19:46

@marrynka Budu držet palce ! :D

@mZoey kyčle jsou za trest .. přes den je to v pohodě, ale jakmile se v noci otáčím v posteli, tak to občas trpím a funím, jako kdybych měla uběhnout maraton :D

@Meily a nějaký kurz není u vás? :) Já teď byla na pár lekcí kurzu o péči o miminko :) Tak to byla docela paráda, semtam nějak cvičení :) a denně teda většinou někde jsem, ještě jsem schopná něco odřídit, takže není problém skočit kamkoliv no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí