Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenulka211 bolest to asi bude, ale člověk pak zapomene jak to mimčo budeš mít u sebe ![]()
@NicoleMenette Já bych buď řekla narovinu, že to není můj vkus a že již mám v plánu něco jiné. Nebo že už jsem objednala a zaplatila. Např.nejakou postýlku, řekla bych že už mám zarervovanou a zaplacenou jinou.
![]()
zdravím
jsem prvorodička, která už přišla o veškerou nervozitu z porodu
jsem už jenom nervozní z toho přenášení.
Dnes jsem měla mít nástup do nemocnice a nakonec bylo jen CTG a jsem pořád doma ![]()
@marrynka vyvolávat ještě nebudou ? Já ještě tak tři týdny a snad to půjde ven 🙂akorát nás teda čeká plánovaný císař
@me-ow nějak se jim nejspíš do vyvolávání nechce
Doufám, že v pátek už budou jednat.
Protože už toho mám opravdu dost … musím spát v sedě občas, jelikož má záda mi nedovolí celou noc ležet ![]()
ať ti ty 3 týdny uběhnou jako voda, aby jsi už měla mrně u sebe !! ![]()
@marrynka Tak to musím zaklepat, že v 37. tt zatím problém se spaním nemám a doufám, že to tak nadále i zůstane
člověk by si měl užívat ještě poslední dny spánku a jak to nejde, tak to je marné
Tak já se přiznávám že problémy se spaním mám snad pořád, jako za dobu tehu. Teď jsem 23 týden a pořád se to nelepší. X krát za noc jsem vzhůru, koukám jak manžel spí. Chodím po baráku a přemýšlím. Včera jsem navíc uklouzla na sněhu a narazila si celý levý bok. Takže jak se mi dobře spalo tak se nemůžu ani pohnout. Snad se ještě vyspím někdy pořádně 😂 😂
@kacaaa Taky v noci koukám na spícího manžela
tiše závidím jak spinká.. zatímco já se snažím najít pohodlnou polohu
@me-ow Tak to se máš, že mužeš v klidu spát
já ve 37tt už dávno nemohla
@kacaaa Tak to já lehnu a spím
V noci se akorát vzbudím na pití nebo na záchod, ale hned zalehnu
Občas teda v noci musím něco sníst, ale stačí mi kousek sýra a jdu spokojené spát a spím až do 10. odpoledne, někdy i déle
Prostě pohoda ..
zdravím mamky, nenápadně se přidát k rozhovoru
o tom nespaní bych dneska mohla napsat esej, nevím co jsem měla včera tak neobvyklého ale do rána byla v bříšku diskotéka, zvaná jsem nebyla ale dozor jsem držet musela
ještě víc takovejch nocí a spím přes den ![]()
Jinak jsem v 29tt, termín mám půlku dubna a od listopadu jsem na neschopence, už mi to začíná doma lézt vcelku na mozek ![]()
@mZoey Noční diskoška je nejlepší no
ta mi začala už někdy na začátku 5. měsíce
Což to se dalo přežít.. ale teď jsou bolesti kyčlí, kosti mám taky úplně uvolněné, takže mám hrozné problémy s chůzí a doma se mi smějí, že prý chodím jak tučňák ![]()
No zítra jdu znovu do nemocnice a tam už snad budou jednat ![]()
@marrynka no, po večerech už jsem si zvykla, že paří a uzurpuje mi žebra, ale dnes poprvě jsme jeli přes noc, ale říkám si že 10týdnů, už vydržím, vydržela jsem 30, tak ten zbytek už dám
ale jsem čím dál tím nervnější ![]()
Ahojte
a jste někdo z Nymburska a okolí?
Už mi to taky doma občas leze na mozek, tak bych se ráda s někým vyvětrala venku
a zašla na těhotenské cvičení apod
@marrynka Budu držet palce ! ![]()
@mZoey kyčle jsou za trest .. přes den je to v pohodě, ale jakmile se v noci otáčím v posteli, tak to občas trpím a funím, jako kdybych měla uběhnout maraton ![]()
@Meily a nějaký kurz není u vás?
Já teď byla na pár lekcí kurzu o péči o miminko
Tak to byla docela paráda, semtam nějak cvičení
a denně teda většinou někde jsem, ještě jsem schopná něco odřídit, takže není problém skočit kamkoliv no ![]()