Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
15.1.19 11:50
@NicoleMenette píše:
@Adula99 Tohle je na každé z nás, ať se každá z nás rozhodne, co je jí nejbližší. :kytka: Já se toho překvapivě naopak vůbec nebojim, až se divim. Naopak mi přijde, že se na porod začínám víc a víc těšit, když si čtu o bondingu a dalších možnostech jako jsou duly apod. za což jsem moc ráda. Největší strach mam z toho vybrat si správnou porodnici, každá kamarádka říká něco jinýho a některý recenze na internetu jsou dost zastrašující. :nevim:

Ja nemam zadnou kamaradku. Se kterou bych takove veci resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.19 11:53
@NicoleMenette píše:
@Adula99 Tohle je na každé z nás, ať se každá z nás rozhodne, co je jí nejbližší. :kytka: Já se toho překvapivě naopak vůbec nebojim, až se divim. Naopak mi přijde, že se na porod začínám víc a víc těšit, když si čtu o bondingu a dalších možnostech jako jsou duly apod. za což jsem moc ráda. Největší strach mam z toho vybrat si správnou porodnici, každá kamarádka říká něco jinýho a některý recenze na internetu jsou dost zastrašující. :nevim:

Ja nemam zadnou kamaradku. Se kterou bych takove veci resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 11:55

@DankaL Já kamarádek s dětmi taky moc nemám, navíc každá měla komplikovaný porod, takže mi moc neporadí. :-( Ke všemu každá ta kamarádka rodila tam, kde já rodit určitě nebudu, protože jsem se přestěhovala a měla bych to tam hrozně daleko, ale zase ty nemocnice poblíž tady vůbec neznám. Ale byla jsem rozhodnutá pro jednu porodnici dle recenzí na internetu a bývalá kolegyně z práce, která v tom městě bydlela mi říká, že by tam nešla ani na šití. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.19 12:07
@NicoleMenette píše:
@DankaL Já kamarádek s dětmi taky moc nemám, navíc každá měla komplikovaný porod, takže mi moc neporadí. :-( Ke všemu každá ta kamarádka rodila tam, kde já rodit určitě nebudu, protože jsem se přestěhovala a měla bych to tam hrozně daleko, ale zase ty nemocnice poblíž tady vůbec neznám. Ale byla jsem rozhodnutá pro jednu porodnici dle recenzí na internetu a bývalá kolegyně z práce, která v tom městě bydlela mi říká, že by tam nešla ani na šití. 8o

Hodně lidí víc zkušeností. Každý bude radit to co je z jeho pohledu nejlepší. Sama se musí rozhodnout každá z nás. Mám jednu kolegyni má už dospělého syna tak ta mi říká jak to bylo dřív s porodama. Je to sice fajn ale tohle mi moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 12:17

@DankaL Tak jasně no, proto se snažim číst ty recenze, přece jenom když je porodnice fakt strašná, tak těch negativů tam je víc, nebo naopak stejně tak tam člověk najde i více spokojených maminek, a řekne mi to mnohem víc než jedna kamarádka. Každej má trochu jiné zkušenosti z vlastního porodu, záleží na jaký personál narazily, někdo má holt smůlu. Člověk to musí brát i trochu objektivně. Pokud si v recenzích rodičky stěžují na to, že nábytek na pokoji byl zastaralý a jídlo se nedalo jíst, tak to třeba pro mě není vůbec důležité a tomuhle nepřidávám žádnou váhu. :) Ale pokud se tam dočtu, že personál při porodu na prvorodičku řve, ať dělá, že nerodí jediná, nebo že se o ni vůbec nezajímají, s ničim neporadí, a další recenze jsou na tutéž porodnici podobné, tak tam se zrovna logicky nehrnu. :) Takhle jsem to myslela. Jsou věci, které bych u porodu opravdu chtěla. Sama jsem zdravotní sestrou a vim, že spoustě věcí jde vyhovět, když se chce. Samozřejmě že se nakonec musim rozhodnout sama, ale teda není to moc jednoduchý, když má člověk na výběr, možná to moc řešim, vím, že jsou maminky, kterým je to jedno, pro ně je porodnice jako porodnice, ale já už to tak prostě mam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.1.19 12:23

@DankaL jsem z Poruby, ale termin mam uz v dubnu :) kazdopadne nakupy ani pokec nejsou problem nikdy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.19 12:39

Prvorodicka a ktomu dvojcatka

S přítelem jsme chtěli už nějakou dobu miminko. Už nějakou dobu mi bylo nevolno, mesičky se nedostavili, A bolest prsou byla. nedalo mi to a minuli čtvrtek sem si dělala první test byli tam jasny dvě čárky. Ta radost co nastala byla úžasná v sobotu druhý a také dvě jasny čárky měla sem velkou radost. Návštěvu lékaře sem mela na pondělí ale o vykendu se muj stav zhoršil a nedokázala sem ani jíst ani pít a furt sem byla na wc(prakticky sem tam bydlela :) )ráno pro mě doktor poslal záchranou službu a v nemocnici mi dělali různé vyšetření. Ale ten šok nastal až já mi řekli že to nebude jen jedno ale dvě (6,3tt+6,1tt).. paní doktorka také řekla že ten druhý by měl během týdnů také pokročit v růstu tak doufáme.. dostala sem léky na uklidnění nevolnosti aspoň na trochu prikoupila sem si vitamíny a s přítelem se těšíme na naše dva malicke..

Příspěvek upraven 15.01.19 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 12:48

@Ewwulle To je nádhera! Moc gratuluji k dvojnásobné radosti! :potlesk: :srdce: Snad se Ti udělá líp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.19 12:50
@NicoleMenette píše:
@Ewwulle To je nádhera! Moc gratuluji k dvojnásobné radosti! :potlesk: :srdce: Snad se Ti udělá líp. :)

Dekujem strašně se těšíme a s léky na na uklidnění nevolnosti si myslím že je to o 100procent lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.19 12:53
@P-aulin-a píše:
@DankaL jsem z Poruby, ale termin mam uz v dubnu :) kazdopadne nakupy ani pokec nejsou problem nikdy:D

Jee tak to by bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.19 12:53

@Ewwulle Tak to je moc dobře, že to zabírá. Já takhle zvracela od 5tt až doteď, bylo to šílený, naštěstí už to pomalu pomíjí a konečně si začínám užívat to těšení se na miminko., vybírám výbavičku, vymýšlím zařízení pokojíčku. Už se těšim, až nám řeknou co to je, to mi pak asi začne nákupní horečka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
15.1.19 12:59

@DankaL Ahoj, já jsem sice z Ostravy, ale termín mám v únoru :nevim:

@NicoleMenette Právě no .. vím, že se hodně u nás v kraji chválila Krnovská porodnice. Tam kde chodím na kurz, tak mi bylo řečeno, že se za poslední rok docela zhoršila, protože odcházejí zaměstnanci z nějaké důvodů a tím pádem ženy odrodí někdo, kdo je z jiného oddělení a nemají k tomu vztah. Co se týče na plánovaný císař a poté bonding tak je stále dobrý krnov, takže pokud mě to bude čekat, budu volit Krnov. Pokud ne, pojedu do Vítkovic. A hold si vydupat a pohlídat si to co tvrdí na stránkách. Porodní asistentka nám včera říkala, že prostě musíme být rázné a mimčo nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.1.19 13:03
@NicoleMenette píše:
@Ewwulle Tak to je moc dobře, že to zabírá. Já takhle zvracela od 5tt až doteď, bylo to šílený, naštěstí už to pomalu pomíjí a konečně si začínám užívat to těšení se na miminko., vybírám výbavičku, vymýšlím zařízení pokojíčku. Už se těšim, až nám řeknou co to je, to mi pak asi začne nákupní horečka. :lol:

Včera se mnou pak i byla sestra a ta ji už má teď tahala mě po všech možných obchodech naštěstí sem ji uklidnila že máme ještě dost casu :D
Podle mě děti jsou radost taky se těším až zjistím co to bude …vám také držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.1.19 14:59

Ahojte holky:) Není tu náhodou někdo z Týnce nad Sázavou, Benešova nebo Kamenice u Prahy? Jinak to nakupování věciček je parádní:) já už teda snad mám vše. Ještě vše vyžehlit a naskládat do komody:) Jinak na kurzu nám radili ať prostě tatínek je ten rázný, že kdyby nechtěli nechat dítě u matky atd:) Já porodnici mám už vybranou… tak doufám, že vše proběhne hladce:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
15.1.19 16:40

@kiikii Nám radili včera to samé, ale asi moc dobře ví, že někteří to nedávají a prostě je to nenapadne. Já jdu zítra do porodnice zjišťovat, zda si tam mohu vzít i na porodní sál sestru. Přítel sice tam semnou bude, ale počítám s tím, že raději někde v koutě a bude rád, že stojí. Sestra je taková ráznější a studuje ošetřovatelku, tak mi to snad vše pohlídá .. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí