Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
3.2.19 01:02

Tak máme chlapečka :srdce: :srdce: oba dva jsme zdravoučcí … co se týče porodu, měla jsem skoro 30ti hodinové kontrakce a potom na sále už to trvalo cca 20 minut 😂 jmenuje se William, narodil se 2.2.2019 ve 13:56 má cca 51cm a 3900g … během půl hodiny se mi přisál na obě prsa a dokonce už mu zachutnal i dudlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.2.19 09:03
@marrynka píše:
Tak máme chlapečka :srdce: :srdce: oba dva jsme zdravoučcí … co se týče porodu, měla jsem skoro 30ti hodinové kontrakce a potom na sále už to trvalo cca 20 minut 😂 jmenuje se William, narodil se 2.2.2019 ve 13:56 má cca 51cm a 3900g … během půl hodiny se mi přisál na obě prsa a dokonce už mu zachutnal i dudlík :mrgreen:

No to je kulisek :srdce: :srdce: :srdce: obrovska gratulace! Tak drzim pesti a doufam, ze napises, jak vam to spolu jde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.2.19 09:09

@marrynka veliká gratulace :srdce: :kytka: klouček je nadherny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.2.19 09:59

@marrynka velka gratulace!!! Uzivejte si krasne chvilky spolu!! :srdce: :srdce: :srdce: 🎂 🍻 🍾 jeej jak ja ti zavidim ze uz to mas za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
3.2.19 11:38

@marrynka nádhernej klučina :srdce: :hug: :srdce:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
3.2.19 11:48

@marrynka paráda… :-) až na ty kontrakce :D jinak gratulujeme, mrnousek je nádherný, takh levně at jste zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.2.19 16:52

Ja si musim zanadavat 🤣 🤣 🤣 5 mesicu v kuse nevolnosti, bliti…kdyz uz to vypada ze to preslo tak neustala unava v brichu diskoteka a kdyz nekam jdu tak funim jak lokomotiva!! No to tehotenstvi me dava fakt zabrat, jsem protivna, unavena, umrcana…chlap uz se me smeje, ze ja takovy tvrdak a polozi me jedno tehotenstvi 🤣 a k porodu prej semnou nejde, ze se za me bude stydet jak tam budu nadavat a do vseho mlatit ( to myslel ve srande, at me trochu rozesmeje) 😃 a ja uz se taky smeju tomu jake jsem tele neohrabane 🤣 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.2.19 07:07

Všem moc Dekuju za gratulace :srdce: zatím jsme dobrý tým :mrgreen: kojení jde jak po másle a s odříhnutím zatím též nemáme potíže.
Občas brečí, abych ho pochovala.. proč bych to pro něho neudělala :andel: :D
Pak vždycky sladce usne a mě nechá spinkat taky. Jen doufáme, že nepropukne žloutenka. Tak snad se nám podaří i s tím zabojovat.

Je to andílek :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.2.19 09:18

Juuu. Moc se vam povedl! Nadhernej klucina:) a mate krasny overalek, to je vlastni, nebo erat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
4.2.19 09:54

@Adula99 děkujeme :andel: obleček máme z vlastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.2.19 11:00

@marrynka Gratuluji moc!!!! malej je krasnej! :srdce: :srdce: a kdyz te necha i vyspat, tak co vic si prat :mrgreen: :mrgreen: :dance:
Uz aby ten nas byl s nama. Dnes jdeme na kontrolu, tak jsem zvedava na vahu, protoze to vypada, ze bude spis mensi miminko :) Pri porodu za to budu rada, snad to pak pekne dozene a bude poradnej chlap, jako jeho tatka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
4.2.19 11:25

@marrynka moc moc gratuluji :) prcek je faakt krásný :) kdy vás budou pouštět? Popř. co teda na šestinedělí? Jaký to tam je? :)

@P-aulin-a Kolik si měla minule? Prcek měl nějakých 2610 minulý týden a dneska jsem tam viděla váhu 2883 tuším .. :D tak pěkně přibral za ten týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
4.2.19 14:42

30+1

@me-ow no musim uznat, ze me to dnes mile prekvapilo :) minule 26+1tt mel 850g (kamaradky mrne v 27+0 uz 1210g). A ted jsem se akorat vratila od Mudr a mame krasnych 1570g :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
4.2.19 15:54

@P-aulin-a Tak to máte hezkou váhu :) oni ví jak růst no :) Zase lepší než nějaký obřík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
4.2.19 17:25

@P-aulin-a taky mám 30+1, dnes jsem byla na kontrole, doktor mi neříká kolik prcek váží :-O ale prej je v pořádku a míry má takové akorát :D tak se budu muset s tím spokojit :D

@Mini arasid jen si postěžuj, mě zle nebylo naštěstí ani jednou, sem tam nějaké to nechutenství, ale jina v pohodě, ale ted ta diskotéka, vím o čem mluvíš, a ty žebra jsou nejlepší hračka… :D doufám že si je nebude chtít vzít sebou :D

jinak…furt nemůžu uvěřit že už jenom 10 týdnů a bude to.......tak strašně to uteklo :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí