Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P-aulin-a no u nas by i panter mel chut, ale ja pak zacnu nadavat a je po vsem:)
Jako, myslim, ze ty bolesti jsou, jak se porovnavaji organy a tak to tam tlaci:)
Ja primacky resit nechtela, pritel me prekecal, ale uvidime… jestli je dam a co v zari, jestli vubec nastoupim. Ale hlavne abych to vazne stihla v kuse:)
Ahoj holky, tak po delší době přidávám příspěvek i já. Poslední dobou mě dost bolí záda, především levá strana. A teď poledni 2 dny mám jakoby tlak, křeč v podbřišku. Ale nic zvláštního. Nejvíc mi teď ale vadí to curani v noci. Vydržím tak 2 až 3 hodiny a musím jít. No co jinak. Sex jsme měli naposledy myslím minulý týden, ale já už si ho neužívám. Celkem mě to i bolí tam dole jako při tom přímo… Tak jsme zkusili jiný pohohy, no a nic moc. Ale věřím že se to pak zlepší zase 😁 jinak jsem se i já už pustila do nakupování věciček. Už mám vaničku, hrací deku, oblečky, nějakou hračku. No začíná se to pomalu sčítat a nemám to kam dávat, takže teď hledám nějakou pěknou skříň nebo komodu.
Jink jsem 26ttden. A malej se ma dobre. Pribiram snad kazdej den… Ale pravda je ze bych pořád jedla
co vy holky? Jak se máte? ![]()
Ahoj holky:) tak jsem dneska byla na UTZ a malej ma podle odhadu 1630g takze na 30+3 uplne akorat:) Takze malej krasne pribira, ale ja na druhy strane taky
Nj, chut k jidlu mam poradnou, nejvic na parky a koblihy ![]()
užívejte si spánek
Sice jsem ráda, že už v noci nemusím chodit tolik na záchod a, že mě v jednom kuse nebolí záda, ale za to mě stejně skoro každou hodinu alarmuje malej.
jako dneska jsem se prospala nádherně, nemohu si na dnešek stěžovat.
Vzbudil se až v pět ráno a potom v osm.. ![]()
Ahoj holky tak uz se nám to blíží TP 27.3 ale už mám pocit že asi umřu
mam naražené žebro a už ani nespím. Z porodu strach nemám ale spíš z toho kdy jak a kde to prijde
pohyby už mě dost bolí cítím jak se tam točí a točí jak na dráze
jak jste na tom vy?
@Nikola0104 jeste chvilku vydrz
pak uz ti bude hej a budou jine starosti!
ja mam termin 21.4.spat poradne nemuzu cele tehu, v noci na wc tak 5×, hrozna unava, nohy jak konve, pohyby, kopkani atd…ale to vsechno me tak nevadi jak neustale nevolnosti a bliti, ktere me fakt provazi cele tehu…to je pro me fakt peklo!!! Takze se nemuzu dockat ze prcek bude venku a toto me konecne prejde!!
![]()
Ahojky, jsem prvorodicka 38+4tt, celkove jsem pribrala 4kg, brisko mam maly, ale pred 12dny mel malej 2990g. Tak jsem zvedava co ze me vyleze, nedokazu si predstavit mit tak 15kg nahore kdyz ted si prijdu jak hroch kdyz mi zacne tvrdnout bricho. Bricho mi teda tvrdne extremne, mam sileny poslicky uz asi od 34tt, cely tehu mi bylo fajn, dobre, ale ted je to katastrofa, nevim co prijde za hodinu, je mi dobre a pak z niceho nic bolesti do bricha, zvraceni, bolesti zad, sileny, chodim furt jen do sprchy, prijdu si jak lazar pripoutanej na luzko
pritom jsem akční povahy,kazdy den uvareno,naklizeno a ted uz se tesim az malej bude venku a ja budu moct zase fungovat v domacnosti jako predtim. Kdyz je mi ouvej, tak uz jen zoufale pritelovi bulim jak hysterka na rameno ze uz to chci mit za sebou.. v patek jdu na kontrolu, moc bych si prala aby se zacalo neco dit, abych to uz mela za sebou a prdolu u sebe
termin mam 31.3, modlim se k bohu abych porodila, vim ze to neovlivnim a az malej bude chtit prijde to samo, ale prece jen je tu urcite nekdo kdo se citi jako ja a bude mit pochopeni ze uz to chci mit za sebou, porodu se nebojim, pritel bude u porodu semnou, ted uz jen vsichni prudej at zkusime sexovat, tak to zkousime tak uvidime no..
trosku jsem se rozepsala, ale snad se najde nekdo kdo se cejti stejne a a bude se chtit podelit o svoje pocity poslednich dnu, ja uz je teda odpocitavam, ikdyz jsem asi naivni a mozna me cekaj jeste dalsi dva tydny po terminu ze..
… jinak cekame chlapecka
![]()
Ahoj holky, patrim do cervnove skupinky, ale rada bych se s vama podelila o muj seznam vybavicky, treba nekomu z vas pomuze
![]()
https://www.emimino.cz/…tavky-13869/
zdravím dámy,
tak konečně mám po měsíci lítání klid…o víkendu jsme sfoukli svatbu ( v 8měsíci
), a od pondělí odpočívám, můžu říct že poslední týden byl fakt náročný a začalo mě bolet i to co jsem nevěděla že mám…břicho mi začalo tvrdnout při každé menší námaze......tak jsem zvědavá, jak dlouho tam prcina vydrží ![]()
jinak v pondělí jsem byla na kontrole, 36+0 a doktor naměřil něco mezi 2,5 - 2,8… jinak jsme otočený hlavičkou dole, a dole je klid, tak uvidíme ![]()
jinak @Týnka20 taky si říkám že už by jsme to mohli sfouknout...... člověk neví do čeho jde, kdy to přijde a co čekat, a taky to nemám ráda…
termin mám 16.4. vím že mám ještě 4 týdny času......ale začínám být pekně nervní… ![]()
Ahojte holky, tak nám se včera narodila holčička:) Amálka vykoukla na svět v 7:34 a měla 3320 a 49 cm! Dokonce mě zachvátila v posledních dnech chřipka, takže teďka trpim u každého zakašlání
Přenášela jsem 4 dny, takže jsem byla taky jak na trní, takže Vím jaké to čekání je:) ale věřte, že až to příjde tak to poznáte… všem držím palce ať jste hlavně zdraví, neni nic víc ![]()
Ahojky ja mam termín 27.3 příští středu. V pondělí jsem byla na kontrole a doktor říkal že je ještě vysoko. Tak jsem se rozhodla lehce to popohnat
Včera procházka a každý den teplá vana. Celý den mi bylo tak nějak divně nejdřív tlak na omdleni pak bolest v kříži ale dalo se to. Sice jsem nemohla ani sedět ale furt to nebylo tak šílený jako teď. Usla jsem v půl 2 ráno a od tři jsem zas vzhůru. Bolesti v kříži jako blázen nejdřív po 2-3 minutách tak jsem si dala vanu a trochu se to uklidnilo na 8-10 minut. Ale nechci plasit tak jeste vydrzim. Jsem prvorodicka takže nevím zda je to normální nebo ne.
![]()
@kiikii píše:
Ahojte holky, tak nám se včera narodila holčička:) Amálka vykoukla na svět v 7:34 a měla 3320 a 49 cm! Dokonce mě zachvátila v posledních dnech chřipka, takže teďka trpim u každého zakašláníPřenášela jsem 4 dny, takže jsem byla taky jak na trní, takže Vím jaké to čekání je:) ale věřte, že až to příjde tak to poznáte… všem držím palce ať jste hlavně zdraví, neni nic víc
Juuuu
tak to moc gratuluju
a krome te rymy vsechno v poradku?:)
Holky ja vam tak zavidim, ze uz to mate za chvilku:) ja mam termin az 6.5:) a tak nejak doufam, ze do toho kvetna malej vydrzi:) ![]()
@Adula99 naštěstí všechno v pořádku🙏🏻 Teďka ještě rozjet kojení a bude v
še super