Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2552
27.3.19 21:11

@mZoey tak to máte super :hug: :hug: tiše závidím :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.3.19 21:14

@mZoey prave ze mam uz vsechno :( jen ted cekam, az prijde tchyne namalovat malymu na zed medveda… jediny co nemam, tak je sbalit tasku do porodnice :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.3.19 21:21

@Pavculinka taky mame byt 2+1 :) takze malej holt bude s nama v loznici :) uvidime, jak pak pujde sexovat :lol: no, ale my nastesti prestavujem baracek, tak doufam, ze bude brzo hotovej aby jsme se mohli prestehovat do vetsiho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.3.19 21:26

@Adula99 jo to bude zajímavý ještě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale při nejhorším to začnem předělávat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
27.3.19 21:31

@NicoleMenette Já si nemohu stěžovat :) mám hodného prcka :) Většinu dne prospí, takže mám klídeček, když je vzhůru, tak si hrajeme :) V noci taky super .. Akorát jsme skoro každý týden u doktorka .. první, že nechtěl papat, pak teda kontrola a vše v pohodě, pak nachlazení, další týden ekzém na celém obličeji a zítra jdeme zase, protože mu špatně rostou nehty na palečkách u nohou a zarůstá to .. tak snad se to nebude muset jít trhat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.3.19 21:34

@Pavculinka já si taky závidím.....přestanu ve chvíli kdy je potřeba vygruntovat :lol: :lol: :lol: to bych se nejraději vrátila do garsonky :D :D jak tam se parádně uklízelo :D

@Adula99 tašku ??? nemyslíš že už by to bylo......fajn ? :D je pravda že já jse mto taky balila nedávno.....a nejhorší jsou když ti jedna či dvě věci chybí…:D dobalovala jsem je 14 dní :D

jinak ted začalo bejt pěkně, tak ještě zahrádka k tomu, musím aspon stihnout něco zaset než se rozpadnu, pak zalejvat to zvládne manžel, a pak můžu začít plet záhonky, v rámci rozpohybování se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.3.19 21:36

@me-ow krásnej chlapeček...... gratuluju :-) a ten dudlííííík......černej… :srdce: :srdce: :srdce: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.3.19 21:39

@me-ow nádhernej prcek :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.19 21:56
@mZoey píše:
@Pavculinka @NicoleMenette a už víte copak to bude ??? mě se prcek otočil jen a pouze na 2.screeningu, a to nám řekli že to je holka.....ale od té doby tam mám akorát zadek… :D vše fialovo ružové tak jsem zvědavá, tatka se bojí aby nemusel shánět na rychlo výbavičku :D :lol: :lol: :lol:

Holky.. Já jsem pocitově od začátku těhotenství cítila, že to bude holka. S přítelem jsme si to mysleli nejen my, ale i celá rodina. Podle všech babských rad, Jonášovy metody atd. by to měla být holka jak vyšitá. Ehm. :lol: No a je to kluk. :lol: Na 1. screeningu se nám neukázal, měl nožičky přes sebe. Na 2. už ukázal pindíka a s každým dalším UTZ mi to doktor potvrzuje. Raději se i vždycky ptám, protože přesně jak píšete, taky mam v okolí pár známých, co jim tvrdili něco a nakonec se jim narodilo to druhý. :lol: Každopádně můj doktor se u toho vždycky tváří, že to je kluk jak vyšitej, že není možný se splést podle toho co tam prej vidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.19 22:01

@me-ow Jůůů, máte nádherného chlapečka :srdce: :srdce: :srdce: Jsem moc ráda, že se Vám jinak daří skvěle a zvládáš to s malým takhle krásně. Jé, tak snad už jste si ty návštěvy u doktora vybrali na hodně dlouho. :andel: Určitě to bude jen a jen lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.3.19 22:01

@NicoleMenette nám právě na všechno tohle vycházel kluk…:D :D tak uvidíme nooooo :D do měsíce by jsme mohli vědět kdo měl pravdu :D jen doufám že tatínka neklepne když to nebude holčička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.19 22:11
@mZoey píše:
@NicoleMenette nám právě na všechno tohle vycházel kluk…:D :D tak uvidíme nooooo :D do měsíce by jsme mohli vědět kdo měl pravdu :D jen doufám že tatínka neklepne když to nebude holčička :D

Tak to jsem zvědavá, co tam máte za překvapení nakonec. Já na ty babský pověry moc nedám :D podle všech příznaků bych tam ty holky měla snad tři :D Ale je fakt, že jistotu budeme mít všichni až opravdu u porodu, abysme se taky nedivili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.3.19 22:13

@NicoleMenette právě právě…já věřím doktorovi, a když říkal že bude holka, prostě bude holka…a ted prostě uvidíme…nedá se svítit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.19 22:19
@mZoey píše:
@NicoleMenette právě právě…já věřím doktorovi, a když říkal že bude holka, prostě bude holka…a ted prostě uvidíme…nedá se svítit… :D

A kdy že máš termín? :D
Holky, Vám co se porody už blíží, cvičíte s Aniballem nebo máte to v plánu ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.3.19 22:40

@NicoleMenette termín mám 16.4. :D 2 a půl týdne do termínu, a od víkendu mi tvrdne břicho jak blázen, jsem zvědavá jak dlouho to prcek vydrží :D já o tom aniballu přemýšlela, ale nechám to tak jak to je.....ale v porodnici na kurzech atd, tak si to celkem i chválili, že ty maminky zjistí jak a kam tlačit a že i ten spodek je takovej pružnejší… :-) kdybych se o tom dozvěděla dřív víc, asi bych do toho šla ale ted už to nemá cenu hrotit :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí