Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mZoey prave ze mam uz vsechno
jen ted cekam, az prijde tchyne namalovat malymu na zed medveda… jediny co nemam, tak je sbalit tasku do porodnice
![]()
@Pavculinka taky mame byt 2+1
takze malej holt bude s nama v loznici
uvidime, jak pak pujde sexovat
no, ale my nastesti prestavujem baracek, tak doufam, ze bude brzo hotovej aby jsme se mohli prestehovat do vetsiho ![]()
@Adula99 jo to bude zajímavý ještě
ale při nejhorším to začnem předělávat
![]()
@NicoleMenette Já si nemohu stěžovat
mám hodného prcka
Většinu dne prospí, takže mám klídeček, když je vzhůru, tak si hrajeme
V noci taky super .. Akorát jsme skoro každý týden u doktorka .. první, že nechtěl papat, pak teda kontrola a vše v pohodě, pak nachlazení, další týden ekzém na celém obličeji a zítra jdeme zase, protože mu špatně rostou nehty na palečkách u nohou a zarůstá to .. tak snad se to nebude muset jít trhat ![]()
@Pavculinka já si taky závidím.....přestanu ve chvíli kdy je potřeba vygruntovat
to bych se nejraději vrátila do garsonky
jak tam se parádně uklízelo ![]()
@Adula99 tašku ??? nemyslíš že už by to bylo......fajn ?
je pravda že já jse mto taky balila nedávno.....a nejhorší jsou když ti jedna či dvě věci chybí…:D dobalovala jsem je 14 dní ![]()
jinak ted začalo bejt pěkně, tak ještě zahrádka k tomu, musím aspon stihnout něco zaset než se rozpadnu, pak zalejvat to zvládne manžel, a pak můžu začít plet záhonky, v rámci rozpohybování se ![]()
@me-ow krásnej chlapeček...... gratuluju
a ten dudlííííík......černej…
![]()
@mZoey píše:
@Pavculinka @NicoleMenette a už víte copak to bude ??? mě se prcek otočil jen a pouze na 2.screeningu, a to nám řekli že to je holka.....ale od té doby tam mám akorát zadek…vše fialovo ružové tak jsem zvědavá, tatka se bojí aby nemusel shánět na rychlo výbavičku
![]()
![]()
![]()
Holky.. Já jsem pocitově od začátku těhotenství cítila, že to bude holka. S přítelem jsme si to mysleli nejen my, ale i celá rodina. Podle všech babských rad, Jonášovy metody atd. by to měla být holka jak vyšitá. Ehm.
No a je to kluk.
Na 1. screeningu se nám neukázal, měl nožičky přes sebe. Na 2. už ukázal pindíka a s každým dalším UTZ mi to doktor potvrzuje. Raději se i vždycky ptám, protože přesně jak píšete, taky mam v okolí pár známých, co jim tvrdili něco a nakonec se jim narodilo to druhý.
Každopádně můj doktor se u toho vždycky tváří, že to je kluk jak vyšitej, že není možný se splést podle toho co tam prej vidí ![]()
@me-ow Jůůů, máte nádherného chlapečka
Jsem moc ráda, že se Vám jinak daří skvěle a zvládáš to s malým takhle krásně. Jé, tak snad už jste si ty návštěvy u doktora vybrali na hodně dlouho.
Určitě to bude jen a jen lepší ![]()
@NicoleMenette nám právě na všechno tohle vycházel kluk…:D
tak uvidíme nooooo
do měsíce by jsme mohli vědět kdo měl pravdu
jen doufám že tatínka neklepne když to nebude holčička ![]()
@mZoey píše:
@NicoleMenette nám právě na všechno tohle vycházel kluk…:Dtak uvidíme nooooo
do měsíce by jsme mohli vědět kdo měl pravdu
jen doufám že tatínka neklepne když to nebude holčička
Tak to jsem zvědavá, co tam máte za překvapení nakonec. Já na ty babský pověry moc nedám
podle všech příznaků bych tam ty holky měla snad tři
Ale je fakt, že jistotu budeme mít všichni až opravdu u porodu, abysme se taky nedivili ![]()
@NicoleMenette právě právě…já věřím doktorovi, a když říkal že bude holka, prostě bude holka…a ted prostě uvidíme…nedá se svítit… ![]()
@mZoey píše:
@NicoleMenette právě právě…já věřím doktorovi, a když říkal že bude holka, prostě bude holka…a ted prostě uvidíme…nedá se svítit…
A kdy že máš termín? ![]()
Holky, Vám co se porody už blíží, cvičíte s Aniballem nebo máte to v plánu ? ![]()
@NicoleMenette termín mám 16.4.
2 a půl týdne do termínu, a od víkendu mi tvrdne břicho jak blázen, jsem zvědavá jak dlouho to prcek vydrží
já o tom aniballu přemýšlela, ale nechám to tak jak to je.....ale v porodnici na kurzech atd, tak si to celkem i chválili, že ty maminky zjistí jak a kam tlačit a že i ten spodek je takovej pružnejší…
kdybych se o tom dozvěděla dřív víc, asi bych do toho šla ale ted už to nemá cenu hrotit
![]()