Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
27.3.19 22:52

@mZoey Nějaká kolekce ve Fun Baby :) akorát se prckovi moc nelíbí tvar dudlíků, takže zatím asi jen na fotku a dobrý :D Má raději s tou opičkou nebo ten samý, kde je lvíček

@Pavculinka @NicoleMenette Děkuji :)
já doufám, že taky no .. mohlo to být vždy horší :) Jen teda doufám, že mu to s tím spánkem a jak je hodný vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.3.19 01:14

ahoj, má tu někdo zkušenost s UM Babylove ?
jsme zatím na Nutrilonu ProFutura a Good sleep.. Ale moc nám ten Nutrilon nevyhovuje
Sice neublinkává, ale za to jsou potíže s bříškem a má po něm pořád hlad. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
31.3.19 01:36

@marrynka vůbec. Po nutrilon to z nás litalo i 5× denně. Ted mame bebu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.3.19 22:22

@Týnka20 ahooj, jj rodila jsem poprvé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.3.19 22:24

@Meily děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.19 17:38

Ahoj holky, tak po nějaké době napíšu info i já jak se nám daří :) . Momentálně jsem 34+3 termín mám 11.5 a už se moc těším na našeho broučka :srdce: . Na posledním velkém ultrazvuku bylo všechno v pořádku, jen máme větší hlavičku než by měla být, tak doufám že se ještě vývojově srovná, odhad váhy 1850g (doufám že porodní váha bude max 3100g :D nechci žádného obříka :D) a podle doktora je to pořád kluk :palec: a konečně jsme hlavou dolu (doufám, že tak už vydrží).
Jinak se cítím dobře, bolí mě sice kyčle a stydká kost, že mám někdy pocit že mi snad praskne, běžné věc se stávají náročnější už jen díky té váze co sebou navíc tahám (12kg nahoře), ale jinak si nestěžuji :lol:.

Všem narozeným miminkám a maminkám gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.4.19 09:13

@Nick Martina tak to jsme snad dve posledni 2v1 :) ja jsem 35+1tt termin 6.5. Ja zatim dobry az na vcerejsi aprilovy den, kdy me vzbudila krec v leve noze a drzela me mrcha celej den:) Jinak malej je akcni a snad je vcechno v poradku. Me doktor UTZ nedela… tak tezko rict, kolik vazi. Ale na 3 screeninku v 31tt mel 1627g takze taky doufam v krasne 3kilove miminko :srdce:

A uz mas vsechno nachystane? Nebo jeste ne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
2.4.19 09:28

@Adula99 poslední nejste. Já mám termín až 20.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
2.4.19 09:47

@Adula99 Já mám termín 4.5., takže jsme tak stejně. A taky mi Dr. nedělá UZ, což mě mrzí, naposledy jsem měla v 30 týdnu a měl 1500 g, ale říkala, že pokud budu chtít, tak bude UZ příští pondělí, tak se už těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.4.19 10:15

Holky nebojte poslední 2v1 nejste. Já mám termín 5.6. Takže měsíc po vás. Na poslední kontrole ve 29 týdnu mel 1250g, zítra máme další kontrolu tak jsem zvědavá jak roste. O víkendu to byl dablik, ale dneska o něm ani nevím. Asi sbírá síly. 😂
Poslední dobou mě trápí tvrdnuti bříška a křeče v lytkach ale asi nic zvláštního, každopádně se dr zítra zmíním :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.4.19 10:56

36+4

Nebojte děvčata :mavam: Taky ještě vyčkávám na svého drobečka. Už se jí nemůžu dočkat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.4.19 15:03

Juuu, to nas tu je :srdce: ja prave myslela, ze uz to maji skoro vsechny za sebou :)

Muj gyndar ma jen vnitrni UTZ, takze i kdyby mi ho delal, stejne bude videt prd… ale zase ldyz chodim na pasy a slysim, jak malymu mlati :srdce: tak me to tak vnitrne uklidnuje.

Hlavne pritel je radiologicky asistent a strasne hysterci, ze se do malyho pali:) takze ono je to takovy naprd:)

No a jak se chystate? Uz mate vsechno nachystano?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
5.4.19 20:18

Tak se k Vam taky muzu pridat, termin porodu mam 9.6. a uz se neskutecne tesim. Miminko asi se tesi taky, porad me kope, obcas skyta :lol: Dokupujeme posledni veci a od pristiho tydne asi zacnu chystat tasku do porodnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
5.4.19 20:57

@Adula99 Já už mám vše nachystáno :) vypráno, naklizeno, sbalino do porodnice :mrgreen: mám termín 25.4 …jsem zvědavá jaký den si nakonec vybere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.4.19 21:16

Ahoj děvčata, čekám prvni miminko v červnu, někdo z okolí Letňan, Praha 9 nebo blízké okolí?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí