Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mZoey Nějaká kolekce ve Fun Baby
akorát se prckovi moc nelíbí tvar dudlíků, takže zatím asi jen na fotku a dobrý
Má raději s tou opičkou nebo ten samý, kde je lvíček
@Pavculinka @NicoleMenette Děkuji ![]()
já doufám, že taky no .. mohlo to být vždy horší
Jen teda doufám, že mu to s tím spánkem a jak je hodný vydrží ![]()
ahoj, má tu někdo zkušenost s UM Babylove ?
jsme zatím na Nutrilonu ProFutura a Good sleep.. Ale moc nám ten Nutrilon nevyhovuje
Sice neublinkává, ale za to jsou potíže s bříškem a má po něm pořád hlad. ![]()
@marrynka vůbec. Po nutrilon to z nás litalo i 5× denně. Ted mame bebu
Ahoj holky, tak po nějaké době napíšu info i já jak se nám daří
. Momentálně jsem 34+3 termín mám 11.5 a už se moc těším na našeho broučka
. Na posledním velkém ultrazvuku bylo všechno v pořádku, jen máme větší hlavičku než by měla být, tak doufám že se ještě vývojově srovná, odhad váhy 1850g (doufám že porodní váha bude max 3100g
nechci žádného obříka
) a podle doktora je to pořád kluk
a konečně jsme hlavou dolu (doufám, že tak už vydrží).
Jinak se cítím dobře, bolí mě sice kyčle a stydká kost, že mám někdy pocit že mi snad praskne, běžné věc se stávají náročnější už jen díky té váze co sebou navíc tahám (12kg nahoře), ale jinak si nestěžuji
.
Všem narozeným miminkám a maminkám gratuluju ![]()
@Nick Martina tak to jsme snad dve posledni 2v1
ja jsem 35+1tt termin 6.5. Ja zatim dobry az na vcerejsi aprilovy den, kdy me vzbudila krec v leve noze a drzela me mrcha celej den:) Jinak malej je akcni a snad je vcechno v poradku. Me doktor UTZ nedela… tak tezko rict, kolik vazi. Ale na 3 screeninku v 31tt mel 1627g takze taky doufam v krasne 3kilove miminko ![]()
A uz mas vsechno nachystane? Nebo jeste ne?:)
@Adula99 Já mám termín 4.5., takže jsme tak stejně. A taky mi Dr. nedělá UZ, což mě mrzí, naposledy jsem měla v 30 týdnu a měl 1500 g, ale říkala, že pokud budu chtít, tak bude UZ příští pondělí, tak se už těším.
Holky nebojte poslední 2v1 nejste. Já mám termín 5.6. Takže měsíc po vás. Na poslední kontrole ve 29 týdnu mel 1250g, zítra máme další kontrolu tak jsem zvědavá jak roste. O víkendu to byl dablik, ale dneska o něm ani nevím. Asi sbírá síly. 😂
Poslední dobou mě trápí tvrdnuti bříška a křeče v lytkach ale asi nic zvláštního, každopádně se dr zítra zmíním
![]()
Nebojte děvčata
Taky ještě vyčkávám na svého drobečka. Už se jí nemůžu dočkat ![]()
Juuu, to nas tu je
ja prave myslela, ze uz to maji skoro vsechny za sebou ![]()
Muj gyndar ma jen vnitrni UTZ, takze i kdyby mi ho delal, stejne bude videt prd… ale zase ldyz chodim na pasy a slysim, jak malymu mlati
tak me to tak vnitrne uklidnuje.
Hlavne pritel je radiologicky asistent a strasne hysterci, ze se do malyho pali:) takze ono je to takovy naprd:)
No a jak se chystate? Uz mate vsechno nachystano?:)
Tak se k Vam taky muzu pridat, termin porodu mam 9.6. a uz se neskutecne tesim. Miminko asi se tesi taky, porad me kope, obcas skyta
Dokupujeme posledni veci a od pristiho tydne asi zacnu chystat tasku do porodnice ![]()
@Adula99 Já už mám vše nachystáno
vypráno, naklizeno, sbalino do porodnice
mám termín 25.4 …jsem zvědavá jaký den si nakonec vybere ![]()
Ahoj děvčata, čekám prvni miminko v červnu, někdo z okolí Letňan, Praha 9 nebo blízké okolí?? ![]()