Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Týnka20 tak to je super
a jaký komplikace a kdypak jsi rodila ? povídej, až teda budeš mít chvilku a jaký míry má prcek ?
jinak kámoška mi taky říkala, že jí břicho nestihlo sestoupit a už rodila ![]()
já dnes byla na gyndě na kontrole 37+2..... doktor mi oznámil že vše je v pořádku a tak jak má být, a už budeme jen čekat…:D
asi se zblázním, nemám ráda čekání ![]()
@Adula99 kolik jsi ? kdypak máš termín ?? ![]()
@mZoey ja mam termin 6.5:) dneska presne 40dnu do porodu jinak 35+2tt
ale musim vydrzet:) 1) bych si moc prala kvetnaka
a za 2) mam 28.4 primacky na vejsku… takze tak no. ![]()
Zitra jdu taky na kontrolu, tak uvidim, jak na tom jsme:)
@Nikola0104 @Týnka20 gratuluji moc holkyyy
uz chci takyy
zatim se to dle doktorky moc netvari, navic malej je prdola zatim 2.6kg. Za posledni tyden nepribral, tak zacinam trosku plasit :/ snad v pondeli na dalsi kontrole vahovy prirustek bude - jinak me mudr pry posle do porodnice… ![]()
@P-aulin-a jeeee, ty jsi jak já
jen my rosteme a prospíváme, min. týden v pondělí mě odhadem 2,8kg
takže já jsem v klidu
a na kontrolu taky příští pondělí ![]()
@Adula99 tak to ještě chvilku čas je
ale rozumím ti, taky se poslední dva měsíce těším jak malá
a už máš vypráno, vyžehleno a udělanej pokojíček ?
to mi celkem pomáhalo..... ![]()
Tak to jsem tady nejmladší těhule. Dnes aktuálně 19+1 takže si ještě počkám
![]()
@Pavculinka to víš to jsou to nervozní nedočkavky, který neví co by
já teda po dnešku když ti doktor řekne, vše v pořádku a ted už jen budeme čekat....... tak jsem ho chtěla kousknout…
nemám ráda čekání ![]()
Tak si počkáme spolu. Já jsem teda teď 26. týden, ale do června taky ještě času dost.
Ale už se na maličkého taky moc těšim, až tu bude s námi. ![]()
No a jak se Vám daří děvčata? @me-ow @dandillita @Nick Martina
@Pavculinka @NicoleMenette a už víte copak to bude ??? mě se prcek otočil jen a pouze na 2.screeningu, a to nám řekli že to je holka.....ale od té doby tam mám akorát zadek…
vše fialovo ružové tak jsem zvědavá, tatka se bojí aby nemusel shánět na rychlo výbavičku
![]()
@mZoey na 1. Screeningu tipovali holku, ale moc nespolupracovalo a 10.4. Mě čeká 2. Screening tak doufám že už se dozvíme. Tak nějak tuším že to bude spíš kluk (nebo si to spíš s mužem přejem), ale hlavně že bude prcek zdravý. Zatím vše máme světle modré, červené, šedé, bílé, zelenkavé většinou uvažujeme tam aby to unosilo obojí pohlaví.
Tak to doufej že to bude holka. Mojí ségře tvrdili do 8. Měsíce že to bude holka a pak šla na 3D UTZ a najednou doktor aaaa bude to kluk jak buk. Ona už samozřejmě měla vše nakoupeno. Takže všechno zase prodat a nakupovat znovu
![]()
@Pavculinka no toho se bojím
mám necelý 3 týdny do termínu…
už to lámat před koleno nebudu
říká se že podvědomě citíš co to je.......já ssi věřila že to je kluk, a doktor říkal že holka…a pak když jse mse ptala, je otočená zadečkem…má nožky u sebe......
takže budeme mít překvápko
![]()
@mZoey ale překvapení je taky krásný
doufám že tam máš i něco neutrálního jakej máš kočárek???
@Pavculinka kočárek je bilej......a oblečení to měnší je povětšinou neutrál…jinak to pak holt vezmu do krabice, a prodám jako setík a obratem ruky koupím modrý, dneska je ten trh bych řekl přesycený.....takže se tím zas tak nenervuju
jen ten fialovej pokojíček, nevím jak by obstál
![]()
@mZoey krásný. To my dětskej pokojíček nemáme. Máme jen 2+1 a tak to budem řešit až prcek bude větší
![]()
@Pavculinka my koupili bytovku a předeláme na rodinný barák.....máme 2× 3+1, a ten samej prostror je podsklepenej a ještě puda
tak doufám že jednou děti nam nechají spodní patro a upraví si první patro s pudou
nebo že nas tu nenechají samotný
![]()