Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mZoey me to MUDr taky nerikala, dokud jsem se nezacala ptat
ted uz vi, a rika mi to automaticky
ale hlavni je, ze je vse ok. Ted uz se jen nemuzu dockat nastupu na materskou !!
jeste 3 tydny, to musim nejak doklepat ![]()
@P-aulin-a mě povídej, jsem od listopadu na neschopence, vycházky od 13 - 19......a rodiče mám 80km daleko, to než se tam dokloužu tak mužu jet zpátky
ale je pravda že doma mi to leze parádně na mozek
nevím zda jsem to neměla vydržet v práci ![]()
@mZoey Je mi jasne, ze se doma brzo budu kopat do zadku, ale tesim se na tu zmenu po tom, co mam odpracovanych vic nez 6 let. Ta neschopenka by me ale nebavila teda… tak dlouho sama doma.. jeste omezena vychazkami a tehotenstvim ![]()
Bohuzel zalezi jakou mas praci. Ja jsem tez na neschopence od listopadu, vychazky taky tak 😁
jojo, a ještě hůř nejsem omezená těhotenstvím ( furt si tak nepřijdu, sice bříško už nezapřu i kdybych chtěla ) ale vůbec si tak nepřijdu
takže když mi nic není a bejt omezená jen vycházkama
ale ted už to bude lepší, konečně bude mít prcek pokojíček, tak můžu prát, žehlit, realizovat se v něčem jiným nez praní ponožek a spodárů nám velkejm
to mě nebaví ![]()
@P-aulin-a
Menší mimino … myslím, ze na tohle už doktorum nikdy neskocim
váš syn bude mít asi 3200g a bude spíše menší.
A u porodu na mě spustí: “Tyjo to je macek”
3900g
Dlouho jsem tu nebyla. Diskotéka se u nás v noci nekoná. To se prostě spí 😂 snad to tak vydrží i když se malej narodí. Jinak se máme celkem dobře. Užívám si volno ![]()
Spíš jdu malinko s dotazem. Od 16.1. jsem na neschopence a dneska mi přišel z práce lístek že jsem něco nedodala, nějaký 4.dil neschopenku, co mě paní účetní posílá na socialku, nic takového mi dr ale nedal. Teď je otázkou, zda to nějak spěchá, k dr jdu na kontrolu příští týden. Myslíte že to stačí i na ten papír rovnou? Nebo si tam mám pro ten papír dojít už zítra? Osobně si myslím že příští týden by to stačilo, jelikož není konec měsíce atd, ale nevím. Takto „dlouho“ jakože víc jak 14 dnů jsem nikdy doma na neschopence nebyla. Dík za rady. ![]()
@kacaaa
Ahojky ja si vždy chodím k doktorce ke konci měsíce ať mi dá lístek na peníze. U nás v práci se dělají výplaty 1 den v měsíci do té doby musím donést lístek aby přišli kacky aspoň do 20. Takže bych normálně zavolala sestricce tvého gynekologa jestli se proto můžeš zastavit. Oni totiž na sociálně mají pak 30 dní na to aby ti poslali peníze. A upřímně nespěchaji. Pro ten papír budeš chodit celé těhotenství.
@Nikola0104 píše:
@kacaaa
Ahojky ja si vždy chodím k doktorce ke konci měsíce ať mi dá lístek na peníze. U nás v práci se dělají výplaty 1 den v měsíci do té doby musím donést lístek aby přišli kacky aspoň do 20. Takže bych normálně zavolala sestricce tvého gynekologa jestli se proto můžeš zastavit. Oni totiž na sociálně mají pak 30 dní na to aby ti poslali peníze. A upřímně nespěchaji. Pro ten papír budeš chodit celé těhotenství.
Děkuji, listek na peníze jsem ale odevzdala s tím problém není.
Napsali mi přesně tohle: „K vašemu dokladu o pracovní neschopnosti chybí díl c. IV. ŽÁDOST O NEMOCENSKÉ, který musíte vyplnit na zadní straně a poslat na mzdovou účtárnu.“
Což se nejedná o lístek na peníze, ale ne o ještě jiného. Prý to má mít růžový pruh.. ![]()
@kacaaa
Jo jasný už vím ten ti dá doktorka mam pocit po 14dnech. Zkus si zavolat na gyndu a zeptat se.
@marrynka píše:
@P-aulin-a
Menší mimino … myslím, ze na tohle už doktorum nikdy neskocimváš syn bude mít asi 3200g a bude spíše menší.
A u porodu na mě spustí: “Tyjo to je macek”3900g
To si myslis? Nebo uz jedno ditko mas?:)
@Anonymní píše:
To si myslis? Nebo uz jedno ditko mas?:)
Akorát jsem před pár dny porodila
@kacaaa to je ten papír, podle kterýho ti vyplatí těch 14dní zaplatí zamestnavatel… mě ho teda dávali hned… u každýho doktora ![]()