Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
981
21.3.19 09:26

@mZoey ahojky, tak to gratuluji, to je pekny. :hug: hele me to taky chytlo kolem toho 36tt, jakoze fakt brutalne velky poslicci, ted musim nastesti zaklepat, ze mam treti den nejaky klidny, je mi fajn, krom toho ze me boli zada, vcera jsem tu behala s vysavacem, mopem, chystala loznici na, postylku, i sexujem, a akorat me z toho boleli v noci zada ze jsem nemohla spat a chodila tu po byte jako bludicka.. :roll: no to mas jeste cas par tydnu, ale ja uz taky od toho osmiho mesice chci rodit.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
21.3.19 09:27

@kiikii jee moc gratuluji :hug: a rodila si poprvi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
21.3.19 09:34

@Nikola0104 ahojky, tak to mas par dni predemnou, ja mam tp 31.3. Podle me to byli poslicci, taky jsem mela strach nebo jeste furt mam ze nepoznam kontrakce od poslicku, protoze posliky jsem si teda uzila fakt prekerne.. :,( ale myslim si ze kdyz to prijde ze to urcite pozname. :hug: ja mivam poslicky klidne od 14h az do pulnoci, kdy se mi to strida, chodim furt do sprchy a hodne mi pomaha to rozdejchavat.. taky jsem se bala, kdyz jsem mela sileny bolesti do bricha, do trisel, do zad ze jsem tu brecela a, sotva si dosla na zachod, do toho jsem zvracela, ze to neni normalni, myslela jsem ze se neco deje, tak jsme nakonec jeli na pohotovost, tam na me jako co me prinutilo teda prijed..fakt to potesi prvorodicku ktera nevi co to je a zda je to normalni, bohuzel mi rekli ze to je normalni ze je spojeny jedno s druhym, jak malej tlaci na delohu,ze deloha sestoupla dolu, tlačí do trisel a do ostatnich svalu..takze asi tak, pak kdyz me to chytne znova tak uz fakt jen lezim,brecim a chodim do sprchy a proste cekam az to prejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.3.19 11:13

@Meily děkujiii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.3.19 18:58

@Týnka20
Ahojky tak z poslicku to přešlo v porod a máme to za sebou. Jeli jsme na pohotovost 21 rano a pak znovu večer v deset a to už mi řekli že mam zůstat že už je to tu. A malickej se narodil 22.3 v 10:25 takže docela dlouhý porod ale zvládli jsme to a jsme zdraví.
Všem moc přeji ať máte klidný rychlí porod a mrnousky už u sebe. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
24.3.19 19:57

@Nikola0104 ahojky, je tak to moc gratuluju :kytka: a vsechno v poradku? Jak se citis? No ja doufam ze proste ted behem toho tydne porodim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.3.19 01:30

@Týnka20
Všechno v pořádku až na to nevyspani ale už jsem tak nějak zvykla. Je to nádherný pocit. Víc nebudu popisovat :lol: každý to prožívá jinak …Držím palce ať je vše v pořádku a máš to rychle za sebou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
25.3.19 08:01

@Nikola0104 to ti zavidim, uz se tesim az budu mit mrnouska u sebe. :hug: tak at se Vam dari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
25.3.19 08:27

@Nikola0104 moc gratuluji :srdce: at jste oba zdravi!!! Hlavne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
26.3.19 15:40

@Týnka20 ahojky, tak co ? stále v celku ??? :D já si taky říkám že už by to mohlo brečet vedle me :D včera jsem začala 37tt, zítra kontrola…tak jsem zvědava.....od víkendu mě bolí kyčle a podbřišek…vůbec nevím co od toho čekat.....jsem z toho nesvá, a protivná :D a do toho poslouchat ještě ty řeči jako, no ty ještě rodit nebudeš, máš bříško vysoko...... je ty jsi ještě v celku, kdy že to čekáš...... už mě to nebaví :D

@Nikola0104 gratuluju :-) uživejte a odpočívejte, hlavně at jste zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
26.3.19 22:42

@mZoey ahoj, tak my uz jsme na svete. Bohuzel komplikace takze cisarem, ale malej je skvelej, nosily mi ho jen na chvilku na mazleni. Od zitrka uz zacnem kojit a ja se musim zacit hybat, ale bolesti teda neskutecny. A taky mi rikali jak mam brisko nahore atd a prislo to z niceho nic hele. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
26.3.19 22:49

@Týnka20 gratuluji. Hlavně ať jste oba v pořádku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
27.3.19 05:35

@Pavculinka děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
27.3.19 09:38

@Týnka20 Gratuluji :kytka: Ať jste oba zdravý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.3.19 13:41

Juuu:) tady uz skoro vsechny maji mimusa venku:) ja uz se snad taky dockam:)

Jinak moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky